06.10.09
21:19
Мислите ли, че ще има ефект на начинаещ, който се справя с лицевите опори що годе нормално. Та сериите са 3. Във всяка серия има: 5 тесен хват ( ръцете на ромб, широко разтворени крака), 5 широк хват, краката разтворени, 5 нормални с крака качени на 50 см. Правя ги през ден без почивка м/у видовете и 2 мин почивка м/у сериите. Мисля да направя така първата седмица правя по 5, втората по 6 и така до 10-11-12 зависи от възможностите ми. Какво мислите? Не пестете критики.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
Цели?Ако не ти се ходи на зала или нямаш възможност,намери лостове около вас,вземи 1-2 авери и ходи там,доста по-добра тренировка ще постигнеш.
Преди 2 години в тялото.бг бях чел някаква подобна статия за лицевите опори. Но според мен по-добро от залата няма. И вес пак,ако не ти се ходи по фитнес зали,ходи на лостове.
07.10.09
16:48
Прави сякакъв вид лицеви по 3 серии на вид..да кажем за трицепс прави 3 серии по 20-30 повторения после увеличи..и като свикнеш и се чустваш по здрав почвай лостове а ако сачетаеш фитнес и лостове перфектен си :) btw за тия които искаха да ме видят качил съм някой друг пик...
казано от roshko_rs на 07.10.09, 16:48:
Прави сякакъв вид лицеви по 3 серии на вид..да кажем за трицепс прави 3 серии по 20-30 повторения после увеличи..и като свикнеш и се чустваш по здрав почвай лостове а ако сачетаеш фитнес и лостове перфектен си :) btw за тия които искаха да ме видят качил съм някой друг пик...
Брех, каде си ги качил, че няам тарпение да те вида, лостаджия.. ;)
07.10.09
18:50
Лицевите опори за гърди ги прави на столове,направо се “разцепват” гърдите .Аз всеки път след тренировка за гърди правя по 3x25.
07.10.09
19:01
В общи теми там доло Всички снимки тук нещо си :)
Ако си ги правиш за тонус, ако искаш всеки ден прави лицеви. Широко разтворените ръце са за гърди, а с лакти до тялото е за трицепс. За горни гърди си слагай краката на стол.
OO здравей рошко. :)
Хора. Рошко е уникат . По силен е и от Ханнибал. :). А лицевите опори ги прави с дигнати крака във въздуха на 30 м 40 см над земята ( само по ръце). :]. Тhe master Roshko :)
04.11.11
20:26
Здравейте , значи имам един малък проблем с лицевите опори преди 3 дни правех по 25 сега правя по 35 , след 4 дни трябва да направя 50 , можете ли да ми предложите нещо като загрявка преди да ги правя и по колко серии , нещо което да ми помогне ще съм ви много благодарен
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече