07.10.09
19:27
Здравейте решил съм да пробвам продукт който блокира алфа 2 рецепторите понеже искам да сваля от задника и долната част на корема си.Не ме интересува дали ще сваля килограми.Бях се насочил към Yohimbine на Primaforce,но ми привлече погледа и reforma.Дават му че в една доза от 2 капсули има екстракт от Yohimbe 5 mg,а освен него и доста други неща.Та сега се чудя дали да си взема него,една опаковка е 120 капсули и да пия по 4 на ден за 1 месец ,или да взема yohimbeto и да пия по 3 хапа на ден пак за 1месец.Така като смятам на primaforce ми излиза 3 хапа по 2,5 мг=7,5мг дневно.А в скайтека в една доза дават 5 мг,2 дози дневно =10 мг но пък е екстракт равняващ се на толкова мг.Цената на Yohimbeto е 30 лв а на скайтека е 48.Цената не ме притеснява просто се чудя от кое ще имам повече ефект,че нещо не ми се отдава свалянето на ханша.Естествено ще правя по 3 пъти по 30 мин бягане седмично+някаква диета.
От доста време точа лиги на няколко базови продукта на primaFORCE, а имено Yohimbine,Syneburn,Lean Green,Caffeine. Много добри и доказали се с времето си съставки.Знам че не ти помагам много с това(поне не ти давам конкретен отговор на въпроса), но Reform нещо не ми допада.Мислих да изчистя с гореспоменатия стак, но в крайа сметка се спрях на Cytolean V2 :)
Мнението беше редактирано от Владимир на 07.10.09 19:51.
07.10.09
20:22
Избери някой който е с ексракт на хидохлорид.
В момента и аз си пийвам йохимбе(има го в Теста)
Давай смело и аз съм след тебе.