Ниво на холестерол в кръвта?

FL

04.02.05
23:42

В секцията за покачване на тегло с НВД пише, че този режим изисква следене на нивото на холестерол в кръвта. Как става това, май на болница ще се ходи, а? Толкова ли е опасно? Аз ще премина на НВД за чистене, не за качване, но пак си е НВД... Също така пише, че могат да настъпят трайни изменения в нивото на ПеХаш и промени с подчертано патогенен характер(болест), ако не се използва пастгьоризирано прясно мляко. http://www.bb-team.org/nutrition/app.php#2

05.02.05
09:38

Ами следенето става при личният лекар братле. Имаш от здравната каса някви си иследвания примерно 2-3 пъти годишно, но не ги знам там колко пъти имаш трябва да провериш. И кръв и орина иследване и това е там ти казват здравословното ти състояние и щом си добре продалжаваш. :)) Общо взето този режим НВД не е за всеки и си има хора, които са си точно приспособени за НВД и това им е природосъобразно. Но за релеф и по-малко време не е претисняващо и не би следвало да има някви овреждания. Въпреки, че за да си на истинско НВД трябва поне 1 година да си на тази диета.
по-здрави

FL

05.02.05
10:33

А ти, когато чистиш, на НВД ли си?

05.02.05
10:48

Ми пробвал съм, но не съм доволен от резултатите. Просто релефът и плътноста, от въглехидратите се губи. Иначе съм фен на балансираният режим или зоновата диета. За балансираният режим има писано на сайта. А за зоновата диета има доста книжки потърси на Славейков или по книжарниците.
по-здрави

FL

05.02.05
10:52

Да, но ако си на балансиран режим, колко време преди плажа примерно(или състезание), започваш да се храниш така? Или ти целогодишно... ;)
Поздрави!

05.02.05
10:58

Ами целогодишно да си на релеф и на отрицателен калориен баланс е малко товарещо за организма и на мен не ми понася така. То неможеш да си вечно на отрицателен калориен баланс, а ще подържаш процента мазнини де. Иначе от сега още можеш да започнеш релефа за да постигнеш форма за плажа :)) .
по-здрави

FL

05.02.05
11:04

Да го започна с балансиран режим ли?

05.02.05
11:23

Ами дам добър избор е.
Но за диета и тренировка за релеф трябва да пишеш в разделите, които се предназначени за това. И там ще можеш да получиш повече информация по въпроса и темата, която те интересува.
по-здрави и успех

FL

05.02.05
11:40

Последно да попитам(после се местя в друг раздел) - често ми се казва “Играй с въглехидратите и ще постигнеш релеф”. Какво означава да “играя” с тях - да ги намалявам един ден, а друг да ги увеличавам?

05.02.05
13:04

Да братле това означава.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1