10.10.09
08:10
отслабване с animal cuts
здравейте, решила съм да си купя animal cuts, ще го съчетая и с кардиотренировка на кростренажор. според вас ще отслабна ли още повече за един месец, зашото досега ходих да бягам около 2 месеца и пих l-carnitin, но нямаше много голям ефект. от 2 години не ям сладко, бял хляб, пържено, мазно, много тестяно, не пия газирано и алкохол. и от animal cuts ще се изчистят ли всички мазнини,за един месец, зашото така ми се събират 3 месеца активна тренировка-бягане и сега с кростренажор а за 3 месеца би трябвало да има ефект, и от animal cuts да не се увеличават мускулите, зашото искам само да изчезнат всички мазнини. надявам се да сте ме разбрали
10.10.09
08:55
Не, няма да ти се изчистят всички мазнини, докато не започнеш да спазваш стриктна диета.
Щом за 2 месеца тичане и л-карнитин си нямала ефект, то тогава проблема е в храната ти.
Храни се 5-6 пъти на ден, наблегни на протеиновите хранения, като въглехидрати да имаш само сутрин и обяд.
10.10.09
09:22
от 2 години не ям сладко, бял хляб, пържено, мазно, много тестяно, не пия газирано и алкохол. най - важното е да не се ядат вредни храни, а аз не ги ям, за кви диети ми говориш хах. кво повече от тва ?!
10.10.09
09:29
казано от mobsta girl на 10.10.09, 09:22:
от 2 години не ям сладко, бял хляб, пържено, мазно, много тестяно, не пия газирано и алкохол. най - важното е да не се ядат вредни храни, а аз не ги ям, за кви диети ми говориш хах. кво повече от тва ?!
“xaxa” Ами как “кво”
Ами аз също не ям изброените от теб храни, но както виждаш ТОВА НЕ Е достатъчно да сваляш както искаш.
Но понеже по тона ти виждам, че много ги “разбираш” нещата и не ти трябват “диети”.... Успех, тогава!
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 10.10.09 09:29.
10.10.09
09:34
ами това са храните, от които се пълнее, ако не ти е ясно. така, че тва е много по добро от диети. диетите са вредни за организма, за това е много по-полезно да се ограничат вредните храни, дори да се спрат, както аз правя
10.10.09
09:46
сигурно ядеш неща от които се ‘’отслабва’’ като банани,картофи и ориз,нали?
10.10.09
09:47
@newgirl90 -недей, че на колежката много неща й са “ясни” като бой на негри в тъмна нощ ;). Ние тука сме само сеирджии....
Диетите и здравословният начин на живота са толковаааа вредни, че ще умираме скоро.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 10.10.09 09:48.
10.10.09
09:50
казано от newgirl90 на 10.10.09, 09:46:
сигурно ядеш неща от които се ‘’отслабва’’ като банани,картофи и ориз,нали?
картофи ям един път на 2 седмици, ако не и на повече, ориз необичам и банани ям много рядко
казано от mobsta girl на 10.10.09, 09:34:
диетите са вредни за организма
Я кажи ти какво точно разбираш под “диети”. Нещо от сорта на “лунни диети” или нещо съвсем различно, за което се опитват да ти кажат хората.
10.10.09
10:15
неможе да е нещо различно, щото пак е диета
10.10.09
13:27
казано от mobsta girl на 10.10.09, 10:15:
доооооооообре .. явно ти знаеш много,така че се оправяй сама.не са ти нужни съвети %-P
Е като е едно и също, като ти каже някой диета за покачване на кг, какво си представяш?? И последно на колко години си?
10.10.09
21:52
казано от princo на 10.10.09, 21:43:
Е като е едно и също, като ти каже някой диета за покачване на кг, какво си представяш?? И последно на колко години си?
точно тва е че за голяма част от хората думата ‘’диета’’ означава ‘’гладуване’‘,а не ‘’хранителен режим’‘...
10.10.09
22:25
на 17 години съм. и аз мисля, че тези неща, които изброих че не ям са достатъчни, затова няма нужда от диети
10.10.09
23:14
ако включа и това като режим, ще има ли още по-голям ефект, като съчетая с animal cuts и тренировката на кростренажора http://www.bb-team.org/articles/910/ и как да си изготвя най - добро меню, от което ще има оптимален резултат
Мнението беше редактирано от mobsta girl на 10.10.09 23:19.
казано от mobsta girl на 10.10.09, 23:14:
ако включа и това като режим, ще има ли още по-голям ефект, като съчетая с animal cuts и тренировката на кростренажора http://www.bb-team.org/articles/910/ и как да си изготвя най - добро меню, от което ще има оптимален резултат
Ами то по принцип трябва да съчетаваш такива термогенни фетбърнари като кутс, FYRE, хидрокътс... със хранителен и тренировъчен режим.
Най-доброто меню ?
Че то истинската храна е една и съща :)
Така вижда се че си попрочела нещо .... до колко си го разбрала можем само да гадаем.
1. Хубаво че не ядеш онези “забранени” храни, но останалите как ги съчетаваш и кога?
2. Добре е да правиш кардио, но по колко време и какво означава кардио за тебе?
3. Хубаво че си на 17, но колко кг си, каква височина?
4. Kакво си мислиш че ще остане като изчистиш мазнините. Ако не мускул какво остава, можеби кокал?
И много интересно на 17 години съм. и аз мисля, че тези неща, които изброих че не ям са достатъчни, затова няма нужда от диети съфорумците това се опитват да ти обяснят, че само с хапове не става!
11.10.09
12:04
правя кардио около 1 час - сега около 2 месеца ходих да бягам, но сега ми омръзна и ще си купувам кростренажор, упражнения за крака, коремни преси. сутрин ям пълнозарнест хляб 2 филийки със сирене или кашкавал и някакъв зеленчук, на обяд - 1 филия хляб, телешко, пилешко месо или риба със зеленчуци. между закуската и обяда понякога хапвам плодове или мляко или ако не е тогава, тези неща ги ям следобяд понякога, когато нямам тренировки.и понякога хапвам ядки. за вечеря хапвам мляко или салата някаква. пия l - carnitin и сега мисля да поръчам animal cuts за по - голям ефект. ами неискам да имам много развити мускули, искам манекенско тяло. висока съм 1.70, за кг незнам, защото не съм се теглила скоро
Мнението беше редактирано от mobsta girl на 11.10.09 12:10.
11.10.09
12:14
Хаха..Диетите не са вредни да се включа и Аз.Диетата си е режим на хранене! ;)
11.10.09
12:23
нали знаеш манекенките как придобиват своите ‘’прекрасни’’ тела? :lol: споко едва ли да качиш мускулна маса с това хранене.храната ти я бива от към качество..само това мляко вечерта е малко кофти но не е болка за умиране.най-добре си сметни калориите защото при едночасово кардио мисля че храната ти е малко.ако са ти останали съвсем малко мазнини за сваляне ,спри млечните продукти из цяло и ги замени с яйца или някакво месо.
колкото до cuts-a-със сигурност ще ти помогне да излезнеш от застоя в който си.
колко вода пиеш на ден?
11.10.09
12:34
1,5 - 2 l
11.10.09
12:44
Animal Cuts е скъп и нетолкова ефективен фет бърнер. По-добре изпозлвай бърнер на билкова основа, което
ти гарантира сваляне на мазнините - 5-6кг на месец.
Погледни това:
Lida
dobavki-bg.com/product.php?dcat=&cat=3&id=408
11.10.09
12:59
чувала съм много добри отзиви за този продукт и други също са ми казвали, че има ефект от него. за парите няма проблем, но защо да не е много ефективен
11.10.09
13:00
mobsta girl,ако послушаш човека от горния пост и вземеш да се колебаеш между кътса и лида погледни тая тема:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/34941/
ако тая лида беше на билкова основа защо толкова хора щяха да имат здравословни проблеми след използването й? :lol:
водата ти е малко.увеличи я поне на 2,5 -3 литра
11.10.09
13:03
казано от newgirl90 на 11.10.09, 13:00:
mobsta girl,ако послушаш човека от горния пост и вземеш да се колебаеш между кътса и лида погледни тая тема:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/34941/ако тая лида беше на билкова основа защо толкова хора щяха да имат здравословни проблеми след използването й? :lol:
водата ти е малко.увеличи я поне на 2,5 -3 литра
Аз лично съм го ползвал и не съм имал проблеми, Animal Cuts-a според мен е повече за
хора сериозно занимаващи се с фитнес.
11.10.09
13:13
и аз мисля, че animal cuts e по - добро и ще си взема него
11.10.09
14:05
пропуснах да кажа, че кардиото го правя през ден, защото иначе ще ми омръзне по - бързо. упражненията за крака ги правя всеки ден, а коремните преси през ден.
11.10.09
16:07
Вземи си Fyre, можеш да прочетеш много в този раздел на форума за него. Не знам някой да е останал разочарован от него. Animal Cuts е класика в жанра, но също така е доста остаряла формула и е за малко по-хардкор трениращи хора.
syntraxbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=27
Най-добре е в комбинация с Л-карнитин (течен на NOW или Carni Tech на Universal) и някакъв Lipotropic Fat Burner, например на BioTech (липотропните са доста евтини)
11.10.09
16:40
значи с fyre се отслабва повече ? до сега пих l - carnitin течен, 2 цикъла, а сега мисля да си взема, но се чудя кое е по - добро animal cuts или fyre
11.10.09
16:47
Fyre for the win ;)
11.10.09
16:50
дано да има ефект, че това е доста скъпо и едва ли ще събера пари за второ
11.10.09
16:57
а за колко време ще ми стигне, как да го приемам, зашото пише 1-2 капсули, 1 до 3 пъти дневно преди храненията, значи трябва да пия на ден по 5-6 капсули ли? и непосредствено преди хранене ли трябва да ги приемам и преди тренировка не се приемат, така ли. и колко горе долу ще отслабна по време на приема му
Мнението беше редактирано от mobsta girl на 11.10.09 16:59.
11.10.09
17:10
Никой не може да ти каже колко ще отслабнеш от един фатбърнър.
Всичко зависи от теб и от това колко имаш за сваляне.
11.10.09
17:17
За обуздаването на толкова възпламенителна жена като теб, единствено шанс има Огънчето.Взимай го, това е най-добрият легален препарат за отслабване в момента на пазара.
И деца, не бъдете толкова закачливи :P
11.10.09
17:51
4 дни - 1+1 хап
7 дни - 2+1 хап
14 дни - 2+2 хапа
7 дни - 3+2 хапа
Сутрин, и следобед на гладно. 30мин преди хранене и/или физическо натоварване.
Тоест примерно сутринта 30мин преди храна 1 хапче и 30мин преди тренировка 2 хапчета (идеята ми е по-голямата доза преди тренировка).. Ако тренираш сутрин очевидно обратното.
Иначе не знам защо пишеш във форум и искаш съвети на тема, която очевидно не си компетентна без да си готова да приемеш критика :О
Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 11.10.09 17:56.
11.10.09
19:22
Като гледам каква огнена натура си, след огънчето си представям какво ще се случи.
Мойто лично мнение е, че Animal Cuts е по добре за тебе. 2 пакета всеки ден. Сътрин един и следобед още един и така 3 седмици. Почиваш една и пак.
Хубаво е да си водиш записки какво чдеш. А защо не и дневник.
И двата продукта действат, от опит ти го казвам.
За да свалиш обаче ти трябва хрнителен режим и тренировки.
Успех.
11.10.09
19:32
ами аз съм на диета и правя тренировки, а защо animal cuts да е по - добро, нали уж fyre е най - добро за отслабване
11.10.09
19:55
Всяка жена е на диета.
Диетата трябва да се усъвършенства непрекъснато. Трябва да се научиш да усещаш тялото си.
А добавките могат да ускорят до извесна степен търсения от тебе ефект. Като ефекта на добавката до голяма степен зависи от храната която приемаш и времето когато я приемаш.
Ако правиш прекалено кардио или приемаш не достатъчно калории може да свалиш повече мускул и да ти овисне кожата.
И двата продукти са силни.
11.10.09
20:05
аз не съм на диетите, които повечето жени правят. спазвам РБД, а и нем ям доста вредни храни, тях ги споменах в началото. а и да попитам кардиото на кростренажор нали мога да го правя и през ден, защото иначе ще ми омръзне по - бързо, а правя и упражнения за крака и коремни преси и ще ми се струпват много. сега съм си ги разпределила в различните дни какво да правя. и нещо немога да разбера как точно трябва да приемам fyre…
11.10.09
20:19
3-4 пъти кардио на гладно е достатъчно.20минути HIIT е перфектно за теб.ако не знаеш какво е hiit виж в търсачката.a oтносно приема на файър Камен Каменов ти е написал доста точно по колко хапчета да приемаш.в дните с кардио добавяш + 1 хапче преди тренировката и си готова.кое не разбираш?
11.10.09
20:28
казано от newgirl90 на 11.10.09, 20:19:
3-4 пъти кардио на гладно е достатъчно.20минути HIIT е перфектно за теб.ако не знаеш какво е hiit виж в търсачката.a oтносно приема на файър Камен Каменов ти е написал доста точно по колко хапчета да приемаш.в дните с кардио добавяш + 1 хапче преди тренировката и си готова.кое не разбираш?
И след 16:00 никакъв Fyre. Освен ако не си лягш към 3:00.