13.11.09
08:22
Камен Каменов, само да те светна, че като не разбираш, не би следвало да пишеш. Анимал Кътс има нова формула.
Bulletproof_BG, като започнем от бърнър на годината Lipo 6x, минем през неговата версия Black,
после и през Fyre, Thermonex, Atro-phex и т.н. Който и да вземеш, няма да сбъркаш. Успех.
13.11.09
10:28
Кътса от лятото е с много по добра формула.....http://www.animalpak.com/html/sections.cfm?ID=10
И определно на пролет ще се пробвам с 2 цикъла с него.
От Анимал серията лош продукт няма.
За да не бъде всяка тема за бърнер за Файър искам да разнообразя форума и да вмъкна един ефективен и популярен на запад продукт - ARSON, който заслужава да бъде пробван.
13.11.09
12:05
Ок, обновили са формулата, но все пак продукт с реклама “Кардиото, това е нещо излишно” някак не ме превъзбужда, най-малкото всеки знае, че не е така :+)
13.11.09
12:39
казано от Камен Каменов на 13.11.09, 12:05:
Ок, обновили са формулата, но все пак продукт с реклама “Кардиото, това е нещо излишно” някак не ме превъзбужда, най-малкото всеки знае, че не е така :+)
А на бас, че може да чистиш и без кардио. :)
13.11.09
12:53
казано от Aleksandar Marinov на 13.11.09, 12:39:
казано от Камен Каменов на 13.11.09, 12:05:
А на бас, че може да чистиш и без кардио. :)
Абсолютно, но това си е правило.Надали един рекламен трик(който може да подведе само глупавите) означава , че един бърнър е по-добър от друг.
13.11.09
13:00
Ест, че можеш да чистиш и без кардио, но това няма нищо общо с Анимал Кътса, едва ли има някаква магическа съставка, която замества кардиото ^^ Рекламни ташаци..
13.11.09
14:03
казано от Finish First на 13.11.09, 08:22:
Камен Каменов, само да те светна, че като не разбираш, не би следвало да пишеш. Анимал Кътс има нова формула.
Bulletproof_BG, като започнем от бърнър на годината Lipo 6x, минем през неговата версия Black,
после и през Fyre, Thermonex, Atro-phex и т.н. Който и да вземеш, няма да сбъркаш. Успех.
Мерси много за вариантите, както на теб, така и на другите. Мисълта ми беше, че така или иначе е ясно, че тези награди за най-добър бърнър на годината и т.н. са като наградите при автомобилите - чист ПР и реклама :) Но в действителност дали Lipo 6x е по-добър продукт от Кътса? Иначе, доколкото виждам по чуждестранните форуми, Кътс-а от доста време е с нова формула.
Мнението беше редактирано от Bulletproof_BG на 13.11.09 14:04.
казано от Ivan Boichev на 13.11.09, 10:28:
Кътса от лятото е с много по добра формула.....http://www.animalpak.com/html/sections.cfm?ID=10
И определно на пролет ще се пробвам с 2 цикъла с него.
Аз ще изчакам отзиви, че ..... абе да видим.За нон респондерите ще е екстра .... мисля.
13.11.09
16:18
казано от emzo на 13.11.09, 14:03:
казано от Ivan Boichev на 13.11.09, 10:28:
И определно на пролет ще се пробвам с 2 цикъла с него.Аз ще изчакам отзиви, че ..... абе да видим.За нон респондерите ще е екстра .... мисля.
Аз отдавна намерих отзиви за новият Cuts - по-зле от предният е.
Здравейте, имам въпрос относно цвета и вида на хапчетата на Animal Cuts.
Първата опаковка, която пих, хапчетата в пака бяха 9 бр. различни по вид (таблетки и капсули).
Вчера си купих нова опаковка, от др. магазин - хапчетата отново са 9 бр., но САМО КАПСУЛИ (цвят бяло и синьо).
Пих първия пак сутринта и като че ли не усетих никакво действие... Не че от първия усещах някакво изразено действие, но все пак ми се струва различно.
Иначе самата кутия е същата - червено и черно.
Тези, които са пили кътс, моля да ми пишат какви точно трябва да са хапчетата?? За да ходя и да ги връщам докато е време.
Благодаря предварително!
На 15 години не ти трябва фет бърнър, а по здрави тренировки, кардио и си изгради хранителен режим!
Нещо, което има толкова странични ефекти не би било полезно за тялото. С липсата на сън как ще се примириш? Липсата на сън или не добър такъв се свързва с увеличване на подкожните мазнини. Именно докато спим метаболизмът ни се ускорява и гори най-много. Като цяло фет бърнърът за мен е една от най-глупавите и ненужни добавки на пазара.
Започни да приемаш повече протеин, повече полезни мазнини, избягвай захарните изделия и тези, които дигат инсулина със шут в г*за. Може да приемаш и допълнително рибено масло, да това са мастни киселини, но с доказано добър ефект в намаляването на BMI(body mass index). И не забравяй качествените тренировки и сън. ;)
03.03.12
14:33
Ами аз четох, че се пие 2 пъти дневно и това може да е сутрин и обед. До вечерта действието на кофейна ще е преминало или ще се е намалило. Аз и без това съм се решил да лягам рано. Значи към 9 някаде ще съм в леглото. Когато започнах фитнеса бях 77 килограма и свалих до 68, но пък беше още лято. Сега зимата доста качих. Разбирасе тичам всеки ден и ще започна и диета докато го пия, но все още не съм сигурен за действието му и странителните ефекти.
03.03.12
19:39
На 15 и на фетбърнър? (swear)
Викаш трудно е да се нариташ по задника и с тренировки и правилно хранене да смъкнеш нужните килограми, та търсим пряк път, чрез хапчета и прахчета? Хубаво няма лошо да се набуташ с някой лев, та да видиш, че тая работа не е, както си го мислиш, но на 15 леко ме притеснява кофеина. Чудя се само, защо мен да ме притеснява след, като на теб не ти пука.
03.03.12
20:28
Аз цяло лято ще тичам и ще ги сваля, но искам нещо което да засили ефекта. Да започна отсега зада може до края на лятото да съм изчистил подкожните и да се фокусирам на мускулната маса. Мислех за нещо по-безобидно като Л-Карнитина, но четох доста полужителни отзиви за кътса. Така че преди да се впусна в нещо което може да навреди на здравето ми исках да се посъветвам с някой.
03.03.12
21:08
Ти се съветваш , но не възприемаш какво ти се казва явно. Очевидно си си решил да вземеш такъв продукт и никой не може да те спре , но явно си се надявал някой да ти каже браво или и аз не знам на какво си се надявал. Като човек който има опит в изчистването на кг ти казвам давай го бавно и спокойно , няма за къде да бързаш . И без добавки става и то до лятото ще си готов , ако почнеш от сега даже и по- рано може да стане ако си оправиш хранителният режим.
03.03.12
21:30
Ами добре. Със Въглехидратна ротация, фитнес и кардио (тичане) всеки ден ще стане ли работата?
04.03.12
15:18
Стига да тренираш ще стане работата. Не е нужно всеки ден да ходиш да тренираш дай си 1-2 дни седмично почивка за възстановяване. Примерно 4 дни на фитнес като след тренировката правиш 30-40 минути кардио или там колкото правиш и 1 ден излизаш целенасочено само за кардио и удвояваш разстоянието. Пример ако във фитнеса минаваш 2 км в деня за кардио даваш 3-4 км .
04.03.12
17:11
Ами аз попринцип си тренирам 4 дни в седмицата и всеки ден тичам. Не съм тичал последния месец защото имаше сняг, но сега вече е проходимо и ще започна пак всеки ден.
Добра ли е въглхидратната ротация за моята цел?
И тъй като се отказвам да пия фет бърнър, а четох, че Л-Карнитина не бил толкова вреден. Мисля да направя един цикъл. Някакви препоръки за какъв точно да взема тъй като са доста и то на доста различни марки.
Мнението беше редактирано от TheIntersect на 04.03.12 17:12.
04.03.12
22:34
В магазина на ББТийм има Л-Карнитин, не незнам кой да избера.
http://shop.bb-team.org/optimum-nutrition-l-carnitine
http://shop.bb-team.org/scitec-mega-carni-x
Какво ще ми препоръчате? По-добре качествен ако ще пия някакъв. Относно парите... с около 50 лева разполагам.
Мнението беше редактирано от TheIntersect на 04.03.12 22:35.
Според мен си купи едно хубаво въже за скачане за около 20-25 лв и с останалите пари си купи месо :)
07.03.12
14:19
Забрави засега добавките. Нямаш нужда. Преразгледай как стоят въглехидратите ти в менюто и прави интервално кардио.
Здравей те на всички читатели.Иска да питам хора използвали анимал кът бърнен да кажат мнения и как им подействаха.Колко цикъла са пили и да ме посъветват малко относно него.Не вижда забранени съставки.Все пак ако някой има мнение да сподели. Благодаря :)
19.01.14
21:40
Искам да попитам за Анимал сутрин на гладно и после преди тренировка 30-40 мин ,но въпроса ми трябва ли да ям на обяд или не трябва защото четох че трябвало на гладно ?
03.03.12
10:05
Здравейте! Занимавам се с фитнес от близо 6 месеца, но голяма промяна във външния ми вид няма тъй като все още имам доста подкожни мазнини. Мисля да започна да пия FatBurner и по точно за Animal Cuts, но чух, че има някой странични ефекти като импотентност. С безсънието ще се примиря докато го пия, но се чудех нещо по-сериозно има ли?
Аз съм на 15 години, към 1.78 и съм към 80 килограма.
13.11.09
02:01
Привет на всички!
Искам да сваля малко излишни килца и се ориентирах към Universal Animal Cuts. Въпросът ми към вас е има ли продукт, който е по-ефективен(като избягваме по-силните препарати :) ) от този? Чувал съм и съм чел доста добри отзиви за него, но все пак. Също така препоръчително ли е да се комбинира с нещо друго? Основната ми цел е да боря талията, тъй като доскоро се възстановявах от тежка травма. Бивш спортист съм и имам опит в залата, така че съм наясно, че без кардио, силови тренировки и диета няма да мина :) Четейки съставките си мисля, че е достатъчно силен да не се комбинира с друго, но все пак исках да се допитам и до по-запознатите, а и основно ме интересува това ли е най-добрият продукт на пазара. Цената не ми е проблем, по-скоро търся ефект! Благодаря предварително на всички отзовали се :)
Здравейте,
днес си купих Animal cuts за редуциране на теглото , казаха че е бил термогенен, преди имах проблем с кръвното налягане обаче бях на лекар и нямах никакви сърдечни проблеми , а кръвното е било от притеснение на нервна основа, пиех хапчета на билкова основа и всичко беше 6 , но сега съм с 130-140/80 кръвно и мисля да пия тоя фетбърнар Animal cuts и ще тренирам само кардио след работа щото имам дискова херния и не мога да дигам щанги, 1.90 съм висок към 105кг съм , и мисля че е нормално кръвното да ми е 130-140. Общо взето исках да питам, с колко вдига кръвното този продукт и при кардио ще имам ли някакъв проблем? Страх ме е малко да не ми стане нещо, земе да ми пукне сърцето :D на 22г съм.
Благодаря Ви много!!!
25.03.14
22:11
Гюнейт, ако изпитваш притеснения за кръвното си, няма смисъл да рискуваш с подобен продукт.
15.05.14
09:19
Започваш с прием от 1 пакет 3-4 дена да видиш как ти понася 40-50 мин преди тренировка.След това вдигаш на 2 пакета до края едно сутрин преди закуска на гладно и 2-рото пак преди тренировка.В момента пия един Анимал и аз :)
15.05.14
09:46
Може ли да я видим тази опаковка :)
казано от Васил Василев на 15.05.14, 08:15:
Опасявам се,че темите са на по 5-6 години и може консистенцията на продукта вече да е различна.Моля, посъветвайте ме.
Искаш съвет, ето един, макар да не е свързан с продукта, от който се интересуваш.
Прочети в тълковния речник какво означава думата “консистенция”.
Здравейте,искам имам въпрос относно дозировката на Анимал кътс.Във всички теми от форума,макар и от 2008-2009 пише,че продута трябва да се приема 2 пъти дневно,а на опаковката,която си закупих онзи ден,препоръчителната дневна доза е 1 пакетче на ден.Как да процедирам ? Опасявам се,че темите са на по 5-6 години и може консистенцията на продукта вече да е различна.Моля посъветвайте ме.Благодаря ви за вниманието !
казано от Boby_ на 15.05.14, 09:52:
Опасявам се,че темите са на по 5-6 години и може консистенцията на продукта вече да е различна.Моля, посъветвайте ме.
Искаш съвет, ето един, макар да не е свързан с продукта, от който се интересуваш.
Прочети в тълковния речник какво означава думата “консистенция”.
Вие явно търсите повод да се заяждате,е не мисля че това е мястото,а като гледам хората ми разбират въпроса идеално
казано от зИлИнЧУК на 15.05.14, 10:00:
казано от Boby_ на 15.05.14, 09:52:
Прочети в тълковния речник какво означава думата “консистенция”.Вие явно търсите повод да се заяждате,е не мисля че това е мястото,а като гледам хората ми разбират въпроса идеално
Ако се заяждах, щях да се изразя иронично или дори саркастично. Сега просто ти посочвам съвсем добронамерено, че използваш термин, чието значение явно не ти е ясно.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 15.05.14 10:19.
15.05.14
17:59
Здравейте, според мен USP Oxy Elite PRO е твоето решение , разбирасе и храната.
Мнението беше редактирано от Георги Друмев на 15.05.14 18:00.
казано от Георги Друмев на 15.05.14, 17:59:
Здравейте, според мен USP Oxy Elite PRO е твоето решение , разбирасе и храната.
Оксито беше добро, преди да премахнах половината съставки!!
От ден втори минах на 2 пакетчета дневно.На НВД съм и кардио тренировки през ден,като редувам елиптикал,велосипед и тичане.След седмица ще споделя резултати.Поздрави от мен !
Мнението беше редактирано от Аспарух на 17.05.14 09:49.
Искам да споделя,че съм доволен от продукта,само за седмица вече отчитам напредък.Естествено спазвам НВД и тренирам през ден.Другата седмица ще дам повече информация.Поздрави !
казано от зИлИнЧУК на 20.05.14, 09:31:
Искам да споделя,че съм доволен от продукта,само за седмица вече отчитам напредък.Естествено спазвам НВД и тренирам през ден.Другата седмица ще дам повече информация.Поздрави !
Евала, че ще споделиш резултатите си. Ако може да дадеш и снимки на напредъка си