10.10.09
13:20
Power Clean
Push Press
Back Squat
Push Press
Комплекса е идентичен на “The Bear Complex” но се прави без предния клек.5 серии по 7 повторения
101009 - 5х7 със 70кг
Вик, не съм сигурен, но ако съм объркал нещо моля поправи ме.
Темата беше редактирана от Никола на 10.10.09 14:57.
казано от Никола на 10.10.09, 13:20:
Вик, не съм сигурен, но ако съм объркал нещо моля поправи ме.
:coolsmile: Всичко е точно!
Вторник, 07.12.2010
ManMakers (в интервален вариант)
Each minute on the minute for 10 min (всяка минута, в рамките на минутата, за 10 мин)
1 Power Clean
1 Push Press
1 Back Squat
1 Back Push Press
Движенията преливат едно в друго, щангата не се пуска на земята докато не приключи цялото движение.
Резултат:
100-100-100-100-90-80-80-80-80-80 кг
Трябваше да е цялото със 100 кг, но след безсънната нощ не се чувствах много силен и концентриран и предпочетох да намаля тежестта, вместо да изтърва щангата и да изпотроша плочките.
имам въпрос- това значи ли, че в оригиналния комплекс просто трябва да има дадените упражнения по посочения ред? и оттам нататък всеки избира кг-те и повторенията?
казано от jalokin на 08.12.10, 14:45:
имам въпрос- това значи ли, че в оригиналния комплекс просто трябва да има дадените упражнения по посочения ред? и оттам нататък всеки избира кг-те и повторенията?
Специално за този комплекс съм виждал няколко варианта. Тъй, че е твърде вероятно да си прав и ManMakers да наричат последователността от движенията Power Clean - Push Press - Back Squat - Back Push Press, а протокола (кг и повт) да е свободен.
Ето едно видео с Rob Orlando -
На едно място срещнах такова описание на движението:
Start with two dumbells over head, drop down (burpy style) to pushup position, do one pushup, do renegade row, then bring your feet up (burpy style) then clean both dumbells then press them overhead to start over (that’s all one rep).
Тук един линк със снимки към подобно описание - http://www.gymjones.com/schedule.php?date=20051123
Мнението беше редактирано от Vic на 08.12.10 15:58.
Чак сега зачетох интервален вариант и другите особености...
Иначе погледнах килата и си викам...леле, бате Вики дръпна сериозно-7 пъти на 100кила да направи...:)))))
Някак си съм по-спокоен в момента:))))
казано от slavko на 10.12.10, 16:39:
Чак сега зачетох интервален вариант и другите особености...
Иначе погледнах килата и си викам...леле, бате Вики дръпна сериозно-7 пъти на 100кила да направи...:)))))
Някак си съм по-спокоен в момента:))))
Шемет! :D
Иначе си е напълно възможно да направя всичките 10 минути със 100 кг, но трябва да съм свеж и да е на открито, т.е. да мога да хвърлям спокойно щангата.