11.10.09
15:09
For 15 minutes ss many rounds as possible:
225lbs. Bench Press - max rep
Chin-ups - max rep
10 air sqats
Моят резултат - 5 рунда за 14:40
Кръщавам го на приятелката си, макар че на английски “deny” значи “отричам” :lol: ...което пак има смисъл :sick:
казано от Никола на 11.10.09, 15:09:
For 15 minutes ss many rounds as possible:
225lbs. Bench Press - max rep
Chin-ups - max rep
10 air sqatsМоят резултат - 5 рунда за 14:40
Здрасти!
Така излиза, че имаш сметка да правиш примерно по едно-две повторения на лежанката и набиранията и ще навъртиш повече рундове. Предлагам ти да фиксираш бройката на повторенията, щом е за време комплекса. И да вдигнеш бройката на клековете, че да е по-гадно ;-P
Примерно:
5 х Bench Press @ 225 lbs
10 x Chinups
15 x Air Squats
:coolsmile:
Комплекса е като идея взет от crossfitfootball.com
Разгледай ги там и прецени.Аз лично се размазах.
Идеята не е да правиш по 2-3 а максималното което можеш.На мен на 5тия рунд ми бяха по 5-6 повторения на лежанката и към 9-10 набирания.За справка на 1вия рунд направих 15.
Мнението беше редактирано от Никола на 12.10.09 10:48.
казано от Никола на 12.10.09, 10:45:
Комплекса е като идея взет от crossfitfootball.com
Разгледай ги там и прецени.Аз лично се размазах.
Идеята не е да правиш по 2-3 а максималното което можеш.На мен на 5тия рунд ми бяха по 5-6 повторения на лежанката и към 9-10 набирания.За справка на 1вия рунд направих 15.
Ще ги разгледам малко по-късно.
Моята идея беше следната - например на последната Lynne, в първата серия направих 16 повт @ 100 кг бенч преса и 34 набирания. Докато правя всичо това, ти би направил 2 цели рунда. В този случай бройката на рундовете за мен не е критерий. А ако се фиксира бройката на повторенията ще има база за сравнение на силата и скоростта.