В затруднение съм ! :(

29.03.04
00:38

Значи ето го проблемът. След като съм взел протеин еди си колко месеца трябва ли да направя пауза примерно 1 месец. Също смятам да напрая 1-2 месеца усилени кардио тренировки и диета + L-Carnitine например, но не знам кога да я направя. Дали да започна Април месец и да ги правя 2 месеца като едновременно да взимам и протеин за да запазя възможно най-много маса (също това добър избор ли е ?) или да направя още 1 месец тренировки за маса и тогава 1 месец кардио+диета+L-Carnitine+протеин ? Не попитах също дали L-Carnitine-а е най-добрият избор... Също при фирмите как стои въпроса ? По принцип разчитам на Musashi (т.е. взел съм си протеина оттам :), но не знам как стои въпросът с тези продукти. Протеинът до сега съм го взимал само след тренировка - две супени лъжици. Дали да не почна по 2 пъти на ден и кога е най-удачно ? Последният ми въпрос касае диетата - значи смятам да е НВД, но си нямам представа кави неща точно да ям и в какви количества... Ако ми дадете примерна диета ще съм много благодарен...

Съжалявам, че изсипах толкова много въпроси, но просто не знам какво да правя. Надявам се да ме разберете и мерси предварително ! :)

LE

29.03.04
00:46

Прочети в саита някъде имаше статия Преформиране!

ВН

29.03.04
01:36

Не е необходимо да прекъсваш приема на протеин, колкото за НВД то пиши ми за да ти пратя един пример.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1