Възникна проблем нямам сила ???

19.10.09
17:39

Здравеите зна4и аз съм футболист и имам проблем...Изгубих си бързината.Миналият сезон тоест (пролетният 2009) ти4ах 50м. за 5.9сек. В момента 50 метра ги изти4ах за 6.8 едвам 6.6сек. Оба4е нямам никаква логика в това.Имам предвид 4е август месец бях на креатин етил естер както на всяка подготовка и би трябвало в момента да съм в ебати формата...А то е обратното.Ходя на фитнес и внимавам естствено какви упр. правя.Правя примерно 3х20-25 пъти бързо .... за релеф не вдигам тежки кг мах 15-20 кг. И няма логика да съм станал по-бавен.Можете ли да ми помогнете...Дали е от това 4е все едно нямам сили в краката , 4е не мога да си използвам потенциала.... ???

BU

19.10.09
17:48

1.Може да не си отпочинал,дай си 2-3 дни почивка и пробвай пак
2.Имаш ли дупка от време,през което не си тренирал,че не разбрах от поста ти. :) Ако има,загубил си форма,ще влезеш отново.
Клякането с малки килограми няма да ти помогне за бягането,нищо не правиш,ако клякаш леко.

Мнението беше редактирано от BusyMan на 19.10.09 17:48.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1