19.10.09
20:30
Здравейте ,
Искам да попитам някой , който е по навътре в тази материя от мен , дали може да ми направи някакъв хранителен режим..
Аз попринцип се ровя из нета и търся , но всички тези режими , на които попадам имам чувството , че не са подходящи за мен , пък и няма как да ги изпълнявам повечето ... та мисля , че имам нужда от свой собствен и така.. ако ми помогнете да си направя ще съм ви много , много благодарен.
Значи на 15 години съм , момче , 178-180 макс висок , 60 и няколко килограма , не знам с точност 64-65 може би.
Попринцип не съм дебел , но имам коремче ии.. искам да го сваля по някакъв начин
и то какъв начин ясно е , че тряя режим и тренировки...
На фитнес не ходя все още .. Незнам , може би скоро и на фитнес ще започна да ходя , но за в момента не ходя..
И общо взето това е... искам да си стегна корема пък и цялото тяло като общо... :P
И понеже съм ученик и ходя и на училище и това още повече ми обърква програмата де
Някакви храни ако трябва да си взимам от нас и т.н. нз.. защото там с тия хамбургери и т.н. дето ги ям
едва ли ще стане нещо...
Ако имате въпроси питайте.
Мерси за отделеното внимание
и се надявам някой да помогне.
Поздрави!
тяло не се стяга без някакъв вид тренировки,не е задължително да започваш фитнес.Запиши се на накякъв спорт какъвто и да е( без шах :) ).а ако имаш желание може да го комбинираш и със фитнес.Ако нямаш за цел да тренираш във фитнес няма нужда от решим,просто гледай да не се храниш с вредни и безполезни като цяло неща.
25.10.09
17:20
Давай на КАРДИО.