Режим с протеин!

NP

20.10.09
07:48

Здравейте!
Значи .. проблема ми е следния:
На 17 съм(почти 18) и тази година съм абитуриент...
Висок съм 1,75 и тежа около 90 кг.
Искам да стана кам 75 кг(може и по малко ама няма да е нужно , щото взех да хода редовно на фитнес).
Смятам да почна нещо като НВД , само че нямам възможност да се храня по часове , и искам да измисля нещо което да е по евективно от НВД.
Имам впредвид да започна да “консумирам” някакав вид протеин (суроватка например). Ям много салато от домати и краставици със сирене и зехтин , и както казах вече ходя на фитнес от 1 месец някаде сериозно.
Та искам с такова меню(протеин + зеленчуци) да свала около 10 кг(нз за колко време е възможно това и дали няма да ми излезе солено с парите , но...) и след тея 10 кг постепенно за няколко месеца да сваля още 5-10 , но искам сега да сваля за месец-два тея 10 кг.
Кажете си мненията защото все пак повечето тук разбирате повече от мен. Ако не е хубаво така и няма ефект предложете нещо с по остър ефект.
Мерси предварително!

Едно малко уточнение: след бала не ти пука дали ще си здрав и 100 и колко килограма ще си, важното е за бала да си 75?

NP

20.10.09
07:56

казано от Oranje на 20.10.09, 07:51:

Едно малко уточнение: след бала не ти пука дали ще си здрав и 100 и колко килограма ще си, важното е за бала да си 75?

Не разбира се , за това съм се захванал с фитнес , да поддържам теглото и да го развивам , не за момента , но не мога да си направя свестен режим и за тва ми е малко трудно!

Острите ефекти не са приятелчета със задържането на теглото. Има едно основно правило: колкото по-бъзро свалиш/качиш, толкова по-трудно ще го задържиш ;)
И да ти преведа НВД е Ниско Въглехидратна Диета, а не Никакви Въглехидрати Дневно.
Иначе за 2 месеца 10кг не са проблем, защото 4-6кг на месец е оптималното здравословно сваляне.

20.10.09
08:03

Подход с глад е грешно,ще умориш организма си,и после йо-йо то не ти мърда.За месец,два 10 кг мазно няма как да свалиш,маск.лимит е 3-4 кг и то при положение,че правиш всичко както трябва.Добавките не са чудотворни пудри,така че не се надявай.
3то нещата не са толкова прости,че да се опише работещ режим в 3 реда.

Ако искаш да видиш как НЕ СЕ прави, винаги можеш да прочетеш дневника ми  :lol: . Иначе мини като за начало на РБД, плавно махни боклуците от храната си (кой ли го пише това), пържено, сладко, тестяно. Направи си една прилична тренировка която ще ти повиши метаболизма и се придържай към нея. Така малко по малко, за абитюрентския бал можеш да си в много по добра от сегашната си форма, а за абсолвентския да си неотразим  :lol: Засега забрави за добавките.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1