Изчистване, НВД, ВАЖНО!!!

FO

23.10.09
23:14

Здравейте!
Искам да помоля за съвет от вас, все пак тук има доста образовани хора!
Така, 105-108 кг съм, тренирам от 3.5 години и сега искам да сваля сериозно. Приготвил съм се със стромба, суроватъчен протеин, Нутрекс Липо 6 и евентуално Анимъл Кътс. Идеята ми е първо 2 дена да изчистя токсините от тялото, гледал съм програми, дето карат на някви зелении, чайове, много вода и такива работи и след това диетата ти работи по-добре. Проблема е, че изобщо не си спомням за какво ставаше въпрос и ако може да ми помогнете - спомням си, че имаше някви аспержи, броколи и такива работи и се пиеше по 2 пъти на ден + още не особено вкусни работи :)
Това беше първата точка. Сега за НВД-то. Имам следната идея.

Сутрин 7.00 - сурови ядки (50 грама - 15 грама белтък) + малко въглехидрат - 1 филия хляб + шунка/яйца (около 20-30гр белтък примерно)
10.00 - протеин 40 гр (около 80% суроватък) (30 гр белтък)
12.30 - 150 гр пилешко + малко ориз/картофи  + белтъци от яйца (60-70гр белтък общо)
16.00 - протеин 40 грама, тренировка/кардио
17.30 - протеин 40 грама
18.00-30 - 150 гр пилешко/риба тон + домати примерно + белтъци от яйца (40-50 грама белтък)
20.30 - същото като предното.
23-24.00 нискомаслено мляко + много малко ядка (За това ядене не съм сигурен дали да го пропускам)

Стават над 330 грама белтък (горе-долу) на ден, което е задоволително според мен. Колко наложително е също полезните мазнини от риба, зехтин и т.н. Има ли смисъл да си купувам рибено масло?

Мнения и за кардио сутрин - бягане или пътека или велоаргометър? Сутрин или след тренировка, кога да е ВВД и да пропускам ли кардио през някой ден?

Доста обемна тема, мерси предварително на всеки, който се включи в нея!

Темата беше редактирана от ForsakenSoul на 24.10.09 08:49.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1