26.10.09
16:16
Здравейте, искам да попитам ако си взема този гейнер http://www.myfitness-bg.com/show.php?pr=246 дали може да го пия по 2 с.л лъжици час преди тренировка и 3 с.л след трен в тренировачен или 5 с.л само след тренировка (както пише) и 3 с.л в не тренировъчен , защото пише че трябва да се пие по 3 дози - 180 г само след тренировка , но аз искам да ми стигне за поне 20 дена. 59 кила съм и също ако си зема някакав друг гейнер добре ли е да го пия по моя начин или трябва да следвам това което се казва на етикета :) мерси
Темата беше редактирана от hardrlz на 26.10.09 16:18.
26.10.09
16:26
Не съм използвал протеини от много време,едва ли не гайнери,НО ще ти кажа каквото биха ти казали и другите:”Гайнера не се пести!Пие се до дупка!”.
Поне така мисля,че ше кажат! :lol:
Прав си , но трябва в такъв случаи да се изръся сериозно за целия месец трябва да дам 100 + лева за този гейнер , а проблема е че мога да дам 50 най-много 60 лева и вече се побърквам нарпаво , други варянти има на Alternative nutrition za 32 lv или пък на Сайтек - silabg.com/bg/2963-SCITEC-MASS-20.html който пише че се пие по 1 2 дози дневно а 1ната доза е 50 гр или на Пеак silabg.com/bg/1215-PEAK-SUPER-MASS-plik.html
26.10.09
17:15
Като нямаш достатъчно средства да вземаш добавките като хората,вложи парите в храна.
казано от Powerg3n3ratoR на 26.10.09, 17:15:
Като нямаш достатъчно средства да вземаш добавките като хората,вложи парите в храна.
То за тези пари и храна толкова... :)
тези 50-60 лв изобщо не ги давай за такъв тип добавка.По добре си купи креатин.И отделяи всеки ден пари за качествена храна,не за хамбургери от капанчето.
Купих си 3 пакета hard gainer na Bio Fit по 1 кг всеки и сега се чудя как да го пия дали по 100 гр на ден в тренировъчен веднага след трен. , а в нетренировъчен след оябд м/у храненията 100 гр или в не тренировъчен да пия преди и след тренировка , а в нетренировъчен по-малка доза. Вие как мислите :) мерси , а и да попитам 1 супена лъжица с голям връх колко доло горе гр е
Мнението беше редактирано от hardrlz на 28.10.09 16:15.
казано от hardrlz на 27.10.09, 14:45:
Купих си 3 пакета hard gainer na Bio Fit по 1 кг всеки и сега се чудя как да го пия дали по 100 гр на ден в тренировъчен веднага след трен. , а в нетренировъчен след оябд м/у храненията 100 гр или в не тренировъчен да пия преди и след тренировка , а в нетренировъчен по-малка доза. Вие как мислите :) мерси , а и да попитам 1 супена лъжица с голям връх колко доло горе гр е
1 суп. лъжица е около 15г, според мене си ги пии тези добавки само в трен. дни, а в не тренивовъчните дни си яж.( Едва ли ще съм ти от полза вече... )
Мнението беше редактирано от Юли на 08.07.10 18:01.