Дневничето на гаги.....

Темата е заключена.
Прескочи до:

02.02.10
15:40

Хей фитнес маниаци....ето ме и мен...отново,още един устискан ден :lol: Незнам как е настроението при вас,но аз започвам да се постабилизирам.Няма психични ‘акари’ около мен.... :lol:
Храна:
9:30-3яйца с 30кашкавал и 20 сирене
13:00-50гр.овесени ядки с половин кофичка кисело мляко
15:00-тренировка
17:15-100гр.скумрия
20:30-100гр.скумрия с 200 карфиол и малко масло
Продължавам да приемам л-карнитин и бърнър по 3-пъти на ден и 2-пъти рибено масало
Вода гледеам да не падам под 2-литра на ден.

Тренировка:
Разделила съм си я на два кръга:
1-ви.
Клек(20кг)-15бр.
Румънска тяга(20)-15
Лежанка с една ръка(6)-4x8
Гребане с дъмбел(6)-4x8
Отпади-(17)-15 на крак
Наклони в страни с дъмбели от по 6кг.-50бр.
Коремни преси-вдигане на краката-2x30
вдигане само горната част-3x20
Плие(15)-20
Прасци-(без тежест)-3x 20

2-ри.
Рамена преса(6)-4x 8
Бицепс(17)-4x5
Напади(17)-15 на крак
Кик бек с дъмбел(6)-4x8
Глутеус мост(15)-2x20
Кофички-2x12
Плие-(17)-20

Е почувствах натоварване,въпреки че едва ли ги изпълнявам правилно,но поне се старая.Лека и мека от мен...... :-)

02.02.10
17:48

Храната ти много ми харесва, а тази последната тренировка не ти ли дойде малко нагорнище?

03.02.10
06:42

Ми учудващо имах сили е поразмазах се,но почивах между сериите  и упражненията така че криво ляво я докарах.... ;-)
Има нещо за което се притеснявам и ми се върти из главата от няколко дни.......ако не приемаш нужните ти калории за деня ,а тренираш,възможно ли е да губиш мускулната маса която уж се опитвам да направя,а тлъстинките си стоят?Ей от това ме е страх да не забуксувам на едно място.....Приемам храна но не смятам калориите,мисля че не са 17000 колкото трябва да имам за ден. :roll:

03.02.10
07:59

казано от гаги на 03.02.10, 06:42:

Ми учудващо имах сили е поразмазах се,но почивах между сериите  и упражненията така че криво ляво я докарах.... ;-)
Има нещо за което се притеснявам и ми се върти из главата от няколко дни.......ако не приемаш нужните ти калории за деня ,а тренираш,възможно ли е да губиш мускулната маса която уж се опитвам да направя,а тлъстинките си стоят?Ей от това ме е страх да не забуксувам на едно място.....Приемам храна но не смятам калориите,мисля че не са 17000 колкото трябва да имам за ден. :roll:

Не съм ти изчислявала с точност калориите, ама така на пръв поглед ми изглеждат мъничко на мен... и да не просто е възможно, а обикновено, когато не ти стигат калориите, точно мускули първо се губят... :) Така че яяяяяяяяяяяяяяяяяяяжжжжжжжжжжжжжж :)

03.02.10
09:43

казано от гаги на 03.02.10, 06:42:

Даже е задължително.Предполагам имаш предвид 1700 кал ;-P

03.02.10
10:14

Ако хапваш в рамките на ОКБ (-200, -300 от КБ) и имаш достатъчно протеин, няма да имаш проблем със загуба на мм, е, поне не и в краткосрочен план. Сметни си менюта от 2-3 дни и ще видиш каква е тенденцията.
Виж, да си в период на чистене и да качваш мускули, си е висш пилотаж :lol:

Но е добре да увеличиш водата още. 2 л. ми се виждат мъничко.

Мнението беше редактирано от Инис на 03.02.10 10:15.

03.02.10
13:30

казано от inis9 на 03.02.10, 10:14:

Ако хапваш в рамките на ОКБ (-200, -300 от КБ) и имаш достатъчно протеин, няма да имаш проблем със загуба на мм, е, поне не и в краткосрочен план. Сметни си менюта от 2-3 дни и ще видиш каква е тенденцията.
Виж, да си в период на чистене и да качваш мускули, си е висш пилотаж :lol:

Но е добре да увеличиш водата още. 2 л. ми се виждат мъничко.

Оф откъдето и да го смятам 1700калории няма...а точно това искам хем да направя мускул хем да изчистя тези мазнини,които при мен са в доволно количество....Като започнах режима още в самото начало ги докарвах,но идваха от протеин....сега го глася до 100гр.на ден и калориите ги няма..... :roll: остава да увелича мазнини и въглехидрат,но все си мисля че 50гр.овес на ден са достатъчни,оф още не мога да се отърва от изкривената ми представа за храна.....и после имал ли Българина култура в храненето?
Е ако съдя по себе си....цццццццццц :lol: А водата ми е голяма мъка едва и 2 литра докарвам.....страшно ми издува корема и се чувствам кофти......де да бях водна жабка. :P

04.02.10
16:25

Ехо как сте тази вечер?Аз учудващо за самата мен съм в настроение и съм заредена с енергия....нещо съм се повредила ;-P
Вчера се скарах с времето и не съм писала,тренировка нямаше,та затова минавам на храната:
03.02.2010г.
10:00-3яйца с 50гр.кашкавал
13:30-60гр.овесени ядки с половин кофичка кисело мляко
17:30-50гр.суров бадем

Е малко май беше....вода 2 литра и 3-пъти л-карнитин с бърнър.А и не на последно място рибено масло....

04.02.2010
Храна:
10:30-3яйца +60сирене
14:00-60овесени ядки с половин кофичка КМ
16:30-тренировка
19:00-150гр.свинско с 200-300кополу
21:30-маслини

тренировката днес ми беше кростренажор-50минути умерено темпо и реших днес за първи път да пробвам ренегатско гребане....с дъмбели от по 6кг.Мислех че няма да отлепа ,а за мое голямо учудване  ми бяха леки не ги усетих.....следващият път с по-тежко... :) Едно от моите тъпи въпросчета....ренегатското само за гръб ли е,може ли да натовари и корема?

04.02.10
17:02

Не само може, но задължително натоварва и корема ;) На мен ми е любимо :)

04.02.10
17:18

Благодаря за бързия отговор,почувствах натоварване там...... :P

04.02.10
17:54

Ренегатското си е основно за корем. Като го правиш, вкарай таза навътре и не го извъртай, докато гребеш. Ама че обяснение :P

09.02.10
05:48

Забелязах, че поради някаква причина на аватара ,където пише “мнения” на гаги са 0. Що така?

18.02.10
16:02

Дивичка незнам защо така.....и аз сега обръщам внимание??????Е хайде здр. от мен.Пак изчезнах,малкият беше болен и бях при него в София.Тренировките пак отидоха по дяволите........... :roll: Почвам да се питам дали въобще правя нещо?Един месец тренирам,два НЕ.Лошото хора е че и при хъс не винаги нещата зависят от мен... :smirk:

19.02.10
11:20

казано от гаги на 18.02.10, 16:02:

Лошото хора е че и при хъс не винаги нещата зависят от мен... :smirk:

Всичко зависи от тебе. Винаги може да си намериш време за някаква тренировка при наличието на ХЪС. Останалото е оправдание и мързел.
Ето с’я аз. Признавам си - аз съм истински мързел. Намерих си оправдания януари да не тренирам. Ако имах достатъчно хъс и желание щях да намеря време за тренировки. Но вместо това намирах причини, с които да подхраня гузната си съвест. Ииии сега ми е много трудно да вляза е ритъм, но ще го направя  :vampire: преди да е станало твърде късно.

Мнението беше редактирано от maria на 19.02.10 11:21.

19.02.10
16:23

Миме......резнаха ме и поярвай толкова много искам и смея да твърдя че обичам да тренирам.Бе ти знаеш как е скарах се със свекървата,отказа да гледа детето,че и работа напуснах......е на това му се вика гад...........и наистина няма как  да го измисля/Какво ли не мъдрих. :smirk: Той е малък на 1 и 8 месеца....само тича по мен и ме мамосва,даже и в тоалетната влизаме заедно. :red:

fire.is.my.nature

19.02.10
19:00

А тренировки вкъщи ? :)

19.02.10
19:08

казано от гаги на 19.02.10, 16:23:

Той е малък на 1 и 8 месеца....само тича по мен и ме мамосва,даже и в тоалетната влизаме заедно. :red:

Ха-ха  :) познато  ;) .

24.02.10
15:23

Ха ма аз в къщи тренирах ама като няма кой  да го запази и за половин час а той те следва като сянка.....ха тренирай. :smirk: Преместихме се в Надежда и пак борба....добре че съм козирог.....Искам да помоля ако някой знае добър инструктор в Надежда...?Или по близо поне до Надежда,няма да мога да се измъквам за много и ми трябва наблизо.??

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1