Съвет за хранителният ми режим

27.10.09
13:14

На 22 години съм , висок 187см и тежа 85кг.Желанието ми е да кача още 4-5 кг.Студент съм в Германия и нямам много време да готвя, за това се храня еднотипно - ям всеки ден почти едно и съшо.Тренирам 4 пъти в седмицата.

800-900гр. пилешко месо варено
150-200гр печени картофи
1л прясно мляко
5 варени яйца, без жълтък
200-300гр мюсли
125гр сирене
1-2 банана
1 консерва риба тон
половин краставица + домат

Да добавя че сутрин и вечер пия по 90 гр Whey Protein Optimum.Тренировката ми е комбинирана със No Xplode i Nitrix.
Моля да споделите мненията си за режимът ми и да допълните нещо, в случай, че пропускам.

Темата беше редактирана от Outrageous1987 на 27.10.09 15:12.

27.10.09
19:46

Здравей!

Според мен протеина ти е прекалено много+ протеин на прах и пилешките гърди ако са теглени варени не ми се мисли,направо тигър ще ставаш :-).Оптимизирай го малко и вдигни въглехидратите ако нямаш сила.Успех :)

28.10.09
22:15

Жълтъка си го ям, просто съм забравил да го отбележа.В мюслите ми има на всеки 100 гр. - 22гр захар.Не знам дали е много или малко.Пилешкото мога да го намля, но бихте ли ми предложили въглехидратни храни, по възможност да са неща, които директно мога да си купя от магазина, без да ги приготвям допълнително в къщи, понеже нямам много време.

30.10.09
23:23

Ами в момента се сещам за:овесени ядки,хляб(бонуса),пшеничен зародиш,боб,банани,фъстъци,леблебия и имаше някакви кръгчета от кафяв ориз.Тва е-успех ;-)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1