30.10.09
13:47
Гледах снимки,както и съдържанието,че това си е извара.
Някой има ли идея дали е така.Освен това си взех днес нещо такова а вкус е почти същото,само е с малко по едрозърнестта структура.
30.10.09
14:39
Да, това е извара.
30.10.09
17:11
Сигурно има над 50 хиляди теми в бб.ком, че преди лягане се хапва cc + pb,
или иначе казано cottage cheese + peanut butter =) За жалост,
в Б-я фъстъченото масло не е такова каквото трябва да е.
Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 30.10.09 17:38.
Сигурно има над 50 хиляди теми в бб.ком, че преди ядене е се хапва cc + pb,
или иначе казано cottage cheese + peanut butter =) За жалост,
в Б-я фъстъченото масло не е такова каквото трябва да е.
Преди лягане по-скоро, нали ? :coolsmile:
30.10.09
17:38
Toчно. Мерси за поправката.
30.10.09
21:16
Страшно вкусно е, обожавам го и аз:)
Много добре върви сутрин с варените яйца - отхапвам малко, слагам лъжица котидж отгоре, поръсвам с шарена сол - и така на всяка хапка :) като се прибави и масло става приказка.
Различават се малко стойностите с изварата:
котидж: б13,0 м4,3 в,5, към 98ккал
Извара (кашкавал) б18 м7 в2 145ккал
Извара (сирене) б18 м0 в2 79ккал /макар че варират стойностите тук доста, срещала съм по 115ккал примерно, а за белтъците си е спорен въпрос:)/
Не очаквах толкова хора да се включат,това което си купих е немско на Bayerland.Стой малко мазно,но все пак е 5% мазнини,на вкус е доста добро.Като цена е около 8 лв кг,по-скъпо е от повечето сирена в България.
За разлика от нашата извара,може да се яде самостоятелно,за жалост за първи път срещам такова нещо по нашите магазини.
31.10.09
00:46
От къде си го купи и по-точно ме интересува има ли го в някои от големите вериги магазини като- Пени,Била,Метро,Кауфланд.. ? :)
На мен любимото ми е да се разкарвам из супермаркета и да разглежда кавко що има,като състав и продукти.
Това нещо го намерих на щанда за млечни продукти,да си стоят 2 опаковки самотни(явно рядко някой си го взима това)и понеже съм го чувал ми стана интересно и си го взех.
Намерих го в BMB-то в Дианабад,но много е вероятно да го има и в другите вериги големи супермаркети,само трябва да се поразровиш добре из млечните продукти.
Аз си взех една опаковка от 200 гр за 1.85лв.
31.10.09
08:44
Аз си го купувам от Билла - на “Екскуиза”, кофички от 200гр, под 2лв е
31.10.09
20:53
Аз си го купувам от Билла - на “Екскуиза”, кофички от 200гр, под 2лв е
Същото го взех днес от Метро за 1,86лв. мисля.Имаше и едни кутийки по 2.15лв. бяха някакви овкусени, тип фитнес с по-малко мазнини и такива.Много е вкусно наистина.Благодаря на Автора на темата. :)
На вкус наистина става за ядене натурално,не само че става даже е вкусно :).
Обаче си излиза по-скъп източник на протеин от месото.
01.11.09
01:25
На вкус наистина става за ядене натурално,не само че става даже е вкусно :).
Обаче си излиза по-скъп източник на протеин от месото.
Ами има нещо вярно, но като източник на протеин едно 200 грама перфектно ти стават да започнеш деня с тях + някакви въглехидрати разбира се. :)
20.01.12
21:45
Здравейте!
И аз от 2-3 дни разбрах за този продукта на пазара...просо да споделя че го има намален в Лидъл, на 1.2 лева - 200грама :)
Сега започвам диета и мисля да го включа в менюто си. Не намалената му цена там е 1.6 лева, което прави към 8 лева колограма добра цена...за тези стойности...
25.09.12
22:53
А някакви рецепти да предложите за това. Тука само такова има и то не е скъпо, но само така мога да го ям определено време после втръсва :)