11.09.10
17:27
П.П. Като че ли цикля на едно място с тези еднообразни тренировки, може би трябва нещо да променя...?? Понеже храната ми е многообразна, нали?
Точно това се каня да те питам отдавна. Защо се ограничаваш толкова много с храната? Имаш добро тяло, не целиш да сваляш кг, а се поддържаш, така, че можеш да се разнообразяваш повече. Например гледам, че въглехидрати имаш само сутринта малко, защо не си включиш малко плодове и мед сутринта, а на обяд понякога ориз или картофи? За тренировките също можеш да измислиш нещо ново, тялото привиква към едно и също и се получава точка на застой. На мен лично еднообразието ми е скучно и винаги търся нещо ново :)
П.П. Като че ли цикля на едно място с тези еднообразни тренировки, може би трябва нещо да променя...?? Понеже храната ми е многообразна, нали?
Точно това се каня да те питам отдавна. Защо се ограничаваш толкова много с храната? Имаш добро тяло, не целиш да сваляш кг, а се поддържаш, така, че можеш да се разнообразяваш повече. Например гледам, че въглехидрати имаш само сутринта малко, защо не си включиш малко плодове и мед сутринта, а на обяд понякога ориз или картофи? За тренировките също можеш да измислиш нещо ново, тялото привиква към едно и също и се получава точка на застой. На мен лично еднообразието ми е скучно и винаги търся нещо ново :)
Явно съм привикнала вече с всичко и съм в точка застой наистина, тъй като няма никаква промяна в мен от месеци наред, макар че не знам каква точно промяна искам - може би максимално да се изчистя. За меда - не ми се прияжда, както и никакво друго сладко, говорила съм по този въпрос не веднъж, че и това не е много нормално, като се има в предвид че преди години си хапвах доста сладки боклуци.. :) За плодовете, ориза и картофите - първите ги включвам много рядко, за остналите 2 - ако се разровя из дневника си ще ги намеря консумирани сигурно преди 4-5-6 месеца..Като се замисля, какво ново относно хранителния ми режим може да има, определено храненето ми е по-добре отколкото в началото на дневника ми..
Благодаря ти за включването.
П.П. Като че ли цикля на едно място с тези еднообразни тренировки, може би трябва нещо да променя...?? Понеже храната ми е многообразна, нали? :P :)
Аз за първи път като ти четях дневника и си мислех, че караш на фотосинтеза. Главата ми не можеше да проумее как успяваш да се наядеш с толкова храна. Щом имаш сила, чувстваш се добре, не държиш да качваш килограми, то аз не виждам никакъв проблем. Да не говорим, че храната ти може да е малка като количество, но пък е качествена.
Тренировките можеш да ги промениш. Ако държиш да тренираш цялото тяло в една тренировка, както досега поне можеш да разнообразяваш упражненията. Веднъж заден клек, веднъж преден. Напади рядко правиш. Упражнението за рамо според мен трябва да набляга на средната част, а не на предната. Също така мисля, че трябва да добавиш едно упражнение за гърди.
Нещата трябва да се правят с удоволствие.
Не разчитай, че всичко което съм написал е правилно!
А и не мога да не те питам как ядеш тоя стиропор(пшеничовките)? Видях го т’ва чудо преди няколко месеца в магазина и се сетих за тебе. Помислих си, че щом го ядеш толкова често значи ще е нещо вкусно. Едно изядох(с много мъки) и се отказах.
Мнението беше редактирано от Fallen на 11.09.10 18:37.
Добър вечер! :)
П.П. Като че ли цикля на едно място с тези еднообразни тренировки, може би трябва нещо да променя...?? Понеже храната ми е многообразна, нали? :P :)
...зависи от целите ти. Аз бих променила и двете в посока оптимизиране на здравето. Тоест повече качествена храна и тренировки в по-лек вариант. После може пак да върнеш тежестите и НВД, но вече ще си силна и здрава. Иначе излъчваш емоционална стабилност, което никак не е малко.
Аз за първи път като ти четях дневника и си мислех, че караш на фотосинтеза. Главата ми не можеше да проумее как успяваш да се наядеш с толкова храна. Щом имаш сила, чувстваш се добре, не държиш да качваш килограми, то аз не виждам никакъв проблем. Да не говорим, че храната ти може да е малка като количество, но пък е качествена.
Аз си мисля, че за килограмите, ръста, тренировките и т.н., които имам това количество храна е напълно достатъчно, наистина за по-голямата част от хората, които са запознати с дневника ми моята храна им се струва твърде малко, но аз като че ли съм на друго мнение. Но спокойно мога да увелича храненията.
Тренировките можеш да ги промениш. Ако държиш да тренираш цялото тяло в една тренировка, както досега поне можеш да разнообразяваш упражненията. Веднъж заден клек, веднъж преден. Напади рядко правиш. Упражнението за рамо според мен трябва да набляга на средната част, а не на предната. Също така мисля, че трябва да добавиш едно упражнение за гърди.
Нещата трябва да се правят с удоволствие.
Определено всичко, което правя е с удоволствие, относно упражненията за предно рано - знам, че е по-добрия вариант средно, но в залата в която ходя няма дъмбели от 7кг или 8кг, а направо 10кг, а това ми идва тежичко, ще се поразровя за други упражнения, засягащи средната част на рамото. На този етап смятам да продължа да тренирам цялото тяло в една тренировка.
А и не мога да не те питам как ядеш тоя стиропор(пшеничовките)? Видях го т’ва чудо преди няколко месеца в магазина и се сетих за тебе. Помислих си, че щом го ядеш толкова често значи ще е нещо вкусно. Едно изядох(с много мъки) и се отказах.
Хехе, много ме разсмя, едва ли точно за мен си си помислил.. :P или не е изключено нещо такова, ако толкова много се набива на око в отчетите ми тази пшеничовка..Не е вкусно така на сухо да я хапваш, опитай да си я намажеш с нещо, аз лично като си направя сутрешния бъркоч от млякото, изварата и овеса, прибавям мерудийка и става страхотно като вкус, вземам си един стиропор :) и си слагам от сместа в/у него - става превъзходно. Опитай да си сложиш пилешко филе, сирене или нещо друго по твой вкус и ще видиш колко много ще ти хареса.. :) :P
Благодаря за съветите! :)
П.П. Като че ли цикля на едно място с тези еднообразни тренировки, може би трябва нещо да променя...?? Понеже храната ми е многообразна, нали? :P :)...зависи от целите ти. Аз бих променила и двете в посока оптимизиране на здравето. Тоест повече качествена храна и тренировки в по-лек вариант. После може пак да върнеш тежестите и НВД, но вече ще си силна и здрава. Иначе излъчваш емоционална стабилност, което никак не е малко.
Определено не само излъчвам, но и мисля че съм емоционално стабилна! :) А тренировките ми - както забелязваш ако следиш дневника ми, май си цикля с тежестите на едно място, т.е. не смятам че тренировките ми са тежки, какво имаш в предвид под по-леки? С по-малки тежести ли, или аеробни някакви (аеробика, тае бо и т.н) или? При теб как стоят нещата, защо ни изостави? По-добре ли ти е без дневник, не се натоварваш психически излишно, ако го чувстваш така разбира се?
П.П. Като че ли цикля на едно място с тези еднообразни тренировки, може би трябва нещо да променя...?? Понеже храната ми е многообразна, нали? :P :)...зависи от целите ти. Аз бих променила и двете в посока оптимизиране на здравето. Тоест повече качествена храна и тренировки в по-лек вариант. После може пак да върнеш тежестите и НВД, но вече ще си силна и здрава. Иначе излъчваш емоционална стабилност, което никак не е малко.
Определено не само излъчвам, но и мисля че съм емоционално стабилна! :) А тренировките ми - както забелязваш ако следиш дневника ми, май си цикля с тежестите на едно място, т.е. не смятам че тренировките ми са тежки, какво имаш в предвид под по-леки? С по-малки тежести ли, или аеробни някакви (аеробика, тае бо и т.н) или? При теб как стоят нещата, защо ни изостави? По-добре ли ти е без дневник, не се натоварваш психически излишно, ако го чувстваш така разбира се?
Следя всички дневници и твоя разбира се. :) Под леки имам предвид , нищо което не е свързано с фитнес. Нямам нещо конкретно предвид, но разходки, танци, йога,лек крос и подобни дейности биха повлияли доста положително на хормоналния ти баланс. Фитнес-тренировките са прекрасни и дори препоръчителни за всеки здрав човек, независимо от възрастта. Но при теб нещата са други, знаеш какво имам предвид.
При мен нещата са ....ами и аз не мога да определя точно. Все още съм си търсеща, но съм оставила живота просто....да се случва.
Спортувам много, излизам много, ям понякога много, понякога малко. Ям много зеленчуци, плодове и други въглехидрати и ми е добре, защото имам енергия да извършвам гореспоменатите неща. При мен ВМ не се получава, да не говорим, че не ям месо. Само риба и яйца и то в малки количества. Придържам се към войнската диета, която лятото ми пасва чудесно и то от самосебе си. Усещам че от дългите години на високобелтъчни диети, съм пренаситена от тях и имам нужда от друг вид храна.Млечни почти не ям. Джънк ям понякога. Зимата може би пак ще върна НВД.Пак съм си слаба, е не съм с толкова ниски мазнини като минали години, но аз съм на 33 все пак. С две думи живея си живота.
Дневника не ме натоварва, но не виждам смисъл да пиша, защото нито тренировките, нито храната ми са за фитнес дневник. В момента просто съм човек, а не спортист. Правя всичко за тонус и за удоволствие, като бонус си поддържам формата. Предимно тичам, разхождам се и се раздвижвам с леки тежести. Това е общо взето..
Здравейте съфорумци!
12-09-2010
Тренировка: 09:00-09:40
напади: 5х5 с 30кг
плие: 5х5 с 25кг
придърпване на вертикален скрипец зад врат: 3х8 с 35кг
раменни преди с дискове: 3х8 с 2х5кг
бицепсово сгъване с щанга: 3х6 с 13кг
френско разгъване: 3х8 с 13кг
коремни: 3х15
подскоци на място, стречинг
Храната:
08:00 3сл овес, 200гр КМ 2%, 5сл извара Пършевица
12:00 пилешки дробчета със сметана в MW, пюре от задушени и пасирани тиквички, 1 домат
17:45 2 яйца на тефлон с 1чл сметана, 3сл извара Олимпус (насипна), 1/2 краставица, 1 домат
21:00 изварен бъркоч ( 200гр КМ 2% + 6сл извара), 1 корнишон, 1 домат
Течности: 1.5л мин вода, 2 кафета, едно фрапе с мляко без захар (към 17ч)
П.П. Днес прекалих със солта, напоследък много си соля ястията, ще гледам да я понамаля...
Лека вечер и успешна седмица!
Мнението беше редактирано от S_L на 12.09.10 18:31.
Следя всички дневници и твоя разбира се. :) Под леки имам предвид , нищо което не е свързано с фитнес. Нямам нещо конкретно предвид, но разходки, танци, йога,лек крос и подобни дейности биха повлияли доста положително на хормоналния ти баланс. Фитнес-тренировките са прекрасни и дори препоръчителни за всеки здрав човек, независимо от възрастта. Но при теб нещата са други, знаеш какво имам предвид.
Да разбирам идеята ти, но някак си не мога да си представя да не ходя на фитнес, а да разчитам само на разходки, толкова да обичам да вървя, като съм с приятна компания, от време на време ходя и се прибирам пеша от работа, но това е не повече от 40мин отиване и връщане и не го правя постоянно.
При мен нещата са ....ами и аз не мога да определя точно. Все още съм си търсеща, но съм оставила живота просто....да се случва.
Спортувам много, излизам много, ям понякога много, понякога малко. Ям много зеленчуци, плодове и други въглехидрати и ми е добре, защото имам енергия да извършвам гореспоменатите неща. При мен ВМ не се получава, да не говорим, че не ям месо.
Каква е причината да спреш и месото? За млечните я знам..
Само риба и яйца и то в малки количества. Придържам се към войнската диета, която лятото ми пасва чудесно и то от самосебе си. Усещам че от дългите години на високобелтъчни диети, съм пренаситена от тях и имам нужда от друг вид храна.Млечни почти не ям. Джънк ям понякога. Зимата може би пак ще върна НВД.Пак съм си слаба, е не съм с толкова ниски мазнини като минали години, но аз съм на 33 все пак. С две думи живея си живота.
Не веднъж съм казвала, че изглеждаш страхотно и нямаш нужда от какъвто и да е било режим, а просто да поддържаш това, което си постигнала, за твоите години и начина по който изглеждаш много млади момичета само могат да си мечтаят! :)
Правя всичко за тонус и за удоволствие, като бонус си поддържам формата. Предимно тичам, разхождам се и се раздвижвам с леки тежести. Това е общо взето..
Много по-добре е човек да не изпада в някакви крайности, ти май си в много хубава позиция, правиш нещата за тонус и удоволствие, аз само си мисля че и при мен е така, но май съм в някакви крайности без да го осъзнавам, прекалено много се замислям за това какво слагам в устата си, всъщност вече не го правя, тъй като аз ям едно и също, това не ми тежи, но си мисля, че един ден организмът ми ще си отмъсти много жестоко, дано това не се случва..А ти като не тренираш сериозно с тежести, не мислиш ли, че мускулната ти маса се е позагубила, как ти се струва положението?
А divichka, ти продължавай все така, важното е да се чувстваш добре, да си заредена положително и да си гледаш живота! :)
Поздрави и благодаря за съветите.
Мнението беше редактирано от S_L на 12.09.10 18:35.
Каква е причината да спреш и месото? За млечните я знам..
Много по-добре е човек да не изпада в някакви крайности, ти май си в много хубава позиция, правиш нещата за тонус и удоволствие, аз само си мисля че и при мен е така, но май съм в някакви крайности без да го осъзнавам, прекалено много се замислям за това какво слагам в устата си, всъщност вече не го правя, тъй като аз ям едно и също, това не ми тежи, но си мисля, че един ден организмът ми ще си отмъсти много жестоко, дано това не се случва..А ти като не тренираш сериозно с тежести, не мислиш ли, че мускулната ти маса се е позагубила, как ти се струва положението?
А divichka, ти продължавай все така, важното е да се чувстваш добре, да си заредена положително и да си гледаш живота! :)
Поздрави и благодаря за съветите.Не ям месо, защото не ми се яде. Отвращаваме в момента. Аз и без това ядях само пиле, мога и без него и хич не ми липсва. Толкова белтък, тоалкова плът...Ужас.Лятото не мога
И аз все още се замислям какво и колко ям, но то е за миг. Принципа ми е просто, храната да е пълноценна. И да....организма си отмъщава и то много яко. Аз още оправям последици.
Не мисля , че губа мася, пък и не ми пука да ти кажа честно. Тренирам за удоволствие и зареждане.Никога не съм се стремяла към такава. И без това при мен трудно се получава, аз съм тревопасно, дребно същество.
Здравейте! Време е да се отчета:
13-09-2010
Храната:
08:15 3сл овес, 300гр КМ 2%, 7сл извара, 1 пшеничовка
14:45 100гр пилешко филе на скара, салата от кълнове, 60гр сирене
19:00 ~30гр суров бадем
20:30 2 яйца на тефлон, 3сл извара, 1 домат, 1 корнишон, 1чл сус.тахан
Течности: 2л мин вода, 3 кафета
П.П. Интервала м/у храненията ми е лош, но така се получи днес, натоварен ден ми беше..
Движението ми е пеша до работа... :) Лека вечер! :)
Мнението беше редактирано от S_L на 13.09.10 18:45.
Добър вечер на всички!
14-09-2010
Храната:
06:30 1чл сус.тахан, 3сл овес, 200гр КМ 2%, 5сл извара, 1 пшеничовка
10:30 15гр суров бадем
14:15 110гр пилешко филе на скара, 40гр сирене, салата от кълнове
18:00 15гр суров бадем
20:30 2 яйца на тефлон, 50гр сирене, 1 домат, 1/2 краставица
Движение - пеш до работа.. :) Пак е нещо, утре ще направя всичко възможно да съм в залата.
Лека вечер за сега! :)
Здравейте съфорумци! :) Тази сутрин много ми се спеше, макар снощи да си легнах раничко..
15-09-2010
Тренировка: /07:40-08:30/
клекове: 5х4 с 35кг
раменни преси с дискове: 3х10 с 2х5кг
гребане с дъмбел: 3х5 с 12.5кг на всяка ръка
бицепсово сгъване с щанга: 3х8 с 13кг
френско разгъване: 3х6 с 13кг
глутеус ритник, малко стречинг, подскоци, китайска почивка
Храната:
06:45 1чл сус.тахан, 3сл овес, 200гр КМ 2%, 5сл извара Пършевица, 1 пшеничовка
10:30 15гр суров бадем, 300мл айран
14:45 120гр пилешко филе на скара, ~230гр огретен от тиквички (тиквички, сирене, с настърган кашкавал отгоре)
18:15 15гр суров бадем
20:30 2 яйца на тефлон, 60гр сирене, 1 домат, 1/2 краставица
Толкова за днес, лека на всички! :)
Мнението беше редактирано от S_L на 15.09.10 18:12.
Добър вечер! Ето отчета ми:
16-09-2010
Храната:
07:30 1чл сус.тахан, 3сл овес, 300гр КМ 2%, 5сл извара Пършевица, 1 пшеничовка
10:30 15гр суров бадем
14:45 100гр пилешко филе на скара, 40гр сирене, салата от кълнове
18:00 15гр суров бадем
20:30 2 яйца на тефлон, 50гр сирене, 1 домат, 1/2 краставица
Движение - пеша до работа,възползвам се още от топлите дни, утре искам да отида в залата, дано да успея, тъй като в събота съм на работа и няма да мога да отида тогава..Приятна вечер!
Мнението беше редактирано от S_L на 16.09.10 17:47.
Здравейте, малко закъснях с отчета...Честит имен ден на всички празнуващи!
17-09-2010
Тренировка: 07:40-08:30
напади: 5х5 с 30кг на крак
римска мъртва тяга: 4х4 с 30кг
раменни преси с лост: 3х8 с 10кг ??
френско: 1х8 с 13кг
кофички на пейка: 3х6
подскоци на място, стречинг, глутеус ритник
Храната:
06:40 1чл сус.тахан, 3сл овес, 200гр КМ 2%, 5сл извара Маджаров, 1 пшеничовка
10:30 15гр суров бадем, 300мл айрян
14:30 100гр пилешко филе, огретен от спанак, салата кълнове
18:30 15гр суров бадем
21:00 2 яйца на тефлон, 50гр сирене, 1 домат, 1/2 краставица
Течности: 2л мин вода, 2 кафета
Днес отидох пеша до работа и се върнах пак пеша, добре ми се отрази разходката, времето беше чудесно днес... :)
Лека вечер и приятена събота и неделя на всички! :)
Мнението беше редактирано от S_L на 17.09.10 18:39.
Здравейте в събота вечер! :) Лелее тази сутрин се събудих в 6ч и повече не можах да заспя и станах...Бях на работа и ето защо не съм ходила в залата..
18-09-2010
Храната:
06:20 1чл сус.тахан, 3сл овес, 200гр КМ 2%, 6сл извара Маджаров, 1 пшеничовка
12:30 2 яйца на тефлон с малко масълце, 50гр сирене, 1/2 краставица, 1 домат
16:00 30гр суров бадем
19:30 пилешко бутче и крилце с кожата, 1 домат, 1 краставица
Движение - пеш до работа, на връщане пак се прибрах с крачкомобила си... :)
Утре ще съм в залата..Лека вечер за сега.. :)
П.П. Като че ли цикля на едно място с тези еднообразни тренировки, може би трябва нещо да променя...??
S_L, ти си човек на реда и дисциплината, личи както по храната, така и по тренировките.
В случай, че желаеш някаква промяна, а тренировките си ти харесват, една добра идея е да смениш протокола им. Не за постоянно. Да кажем на всеки 2-3 тренировки правиш една с увеличен обем. Така ще имаш тяга, клек и напади 3 х 10, а изолиращите - 3 х 10/12. Естествено, ще намалиш тежестта в такава една тренировка. И ще се учудиш колко силна си станала за 1-2 месеца.
S_L, ти си човек на реда и дисциплината, личи както по храната, така и по тренировките.
В случай, че желаеш някаква промяна, а тренировките си ти харесват, една добра идея е да смениш протокола им. Не за постоянно. Да кажем на всеки 2-3 тренировки правиш една с увеличен обем. Така ще имаш тяга, клек и напади 3 х 10, а изолиращите - 3 х 10/12. Естествено, ще намалиш тежестта в такава една тренировка. И ще се учудиш колко силна си станала за 1-2 месеца.
Inis, благодаря ти за съветите, да разбирам ли че ми препоръчваш от време на време да променям работните кг с по-малки, за сметка на броя повторения (става въпрос за клека, тягата, нападите)? Относно тренировките ми - харесвам си ги макар да са долу горе едни и същи всеки път, от време на време сменям някои от упражненията, иначе се чувствам добре..
19-09-2010
Тренировка: 09:00-10:00
раменни преси с лост: 3х8 с 12кг
френско: 3х6 с 13кг
клек: 3х10 с 12кг
римска мъртва тяга: 3х10 с 12кг
подскоци на място, стречинг, китайска почивка
Храната:
06:30 1чл сус.тахан, 3сл овес, 200гр КМ 2%, 5сл извара Маджаров, 1 пшеничовка
11:45 2 яйца, 50гр сирене, пилешко крило и малко бяло месо, 2 червени чушки с лук на тефлоновия тиган
16:00 30гр суров бадем
19:40 пилешко бутче и пилешко крилце с кожата, малко бяло месо, 1 домат, 1 краставица
Днес имаше и малко разходка, може би един от последните хубави и слънчеви дни.
Успешна седмица от мен!
Мнението беше редактирано от S_L на 19.09.10 17:19.
Здравейте, като по чудо тази вечер се прибрах почти на време, имах нужда, тъй като снощи не можах да спя добре и сутринта имах толкова заспал вид, но забелязах, че и при колегите се наблюдаваше това.. :) Може би е така, защото днес трябваше да почивам, но аз отидох на работа, определено си имам нужда от 2 дни почивка.. :) А сега отчета ми:
20-09-2010
Храната:
06:45 1 и 1/2чл сус.тахан, 3сл овес, 200гр КМ 2%, 5сл извара Пършевица, 1 пшеничовка
11:45 ~30-35гр суров орех
15:15 110гр пилешко филе на скара, ~300гр огретен от спанак
18:40 пилешко бутче и пилешко крилце с кожата, салата от 1/2 домат, 1/2 краставица, 1 червена чушка
Толкова за сега..Приятна вечер! :)
Здравейте, ето моя отчет за деня:
21-09-2010
Храната:
06:45 1чл сус.тахан, 3сл овес, 200гр КМ 2%, 5сл извара Пършевица, 1 пшеничовка
11:00 ~30-35гр суров орех
15:00 130гр пилешко филе на скара, салата от кълнове, 40гр сирене
19:00 пилешко бутче с кожата и малко бяло месо, салата от 1 домат, 1/2 краставица
Лека вечер! Утре ще съм в залата, надявам се да работи..
Чудех се аз какво не съм яла от много време и като ти видях дневника се сетих :Pp
Тахаааааааааааннннннн ;) тези дни ще си взема!
Поздрави Силвеее :)
Ехоо, ето ме и мен...
22-09-2010
Тренировка: /07:40-08:30/
клек: 5х4 с 35кг
римска мъртва тяга: 4х4 с 35кг
раменни преси с лост: 3х8 с 15кг
гребане с дъмбел: 3х6 с 10кг с всяка ръка
френско: 3х6 с 13кг
подскоци на място, стречинг, глутеус ритник
Храната:
06:30 1 и 1/2чл сус.тахан, 3сл овес, 200гр КМ 2%, 5сл извара Пършевица, 1 пшеничовка
10:00 200гр КМ 2%
13:00 пилешки бяло месо с малко кожа, салата домати, 25гр сирене
16:15 30-35гр суров орех
20:00 пилешко бяло месо с малко кожа, 1 домат, 25гр сирене
Течности: 1.5л мин вода (слаба работа), 2 кафета, 2 капучино (17-19ч) (улях се с кафетата, ама много го обичам)
Теди, и аз по едно време го бях изоставила, защото около нас в нито един магазин не го намирах, но вече знам със сигурност къде има и там ще ходя, много ми е вкусен, приемам го винаги сутрин преди закуската на гладно. Напоследък изварата на Олимпус (насипната) нещо не мога да я откривам всеки път от там от където я вземам.
Хайде утре пак на работа, но в петък ще почивам, тази работна седмица ми е само три дневна.. :) Лека вечер за сега!
Мнението беше редактирано от S_L на 22.09.10 17:40.
Здравейте! :) Събудих се много рано пак тази сутрин в 5.40ч...
23-09-2010
Храната:
06:15 1 и 1/2 чл сус.тахан, 2 яйца на тефлон с малко масълце, 55гр сирене, 1 пшеничовка
10:30 ~15-20гр сурово тиквено семе
13:40 100гр пилешко филе на скара, крем супа от тиквички
16:30 ~15-20гр сурово тиквено семе
19:00 2 яйца, ~80гр сирене, 1 домат, 1 червена чушка, 1/2 лук (в огнеупорен съд в микровълновата)
Утре ще почивам и ще ходя в залата.. :) Приятна вечер на всички!
Здравейте съфорумци, искрени благодарности на Димитър Михайлов за съдействието! Имах проблем от вчера с входа в сайта и нямах възможност да се включа! Ето отчета ми за вчера:
24-09-2010
Тренировка: 07:40-08:30
напади: 4х5 с 35кг на крак
плие: 4х5 с 25кг
глутеус ритник: 2х20 с всеки крак
раменни преси с лост: 3х8 с 15кг
кофички на пейка: 4х6
подскоци на място, стречинг
Храната:
06:15 1 и 1/2чл сус.тахан, 3сл овес, 200гр КМ 2%, 100гр сирене, 1 пшеничовка
10:30 25гр суров орех, 1 айран
16:15 пилешко филе на скара с Рокфор, сметана, пармезан, 1 таратор, 1/2 домат
22:30 зелена салата, пилешко филе, сирене
Тази сутрин се събудих към 8ч, определено си поспах, но снощи си легнах късно, тъй като пътувах и се бях поизморила..
25-09-2010
Храната:
08:30 2 яйца на тефлон със сирене и кашкавал, 5 бадема :)
15:30 пилешки дробчета и сърца по селски, салата от домат, краставица, лук, чушка
20:30 2 чушки с доматен сос, малко сирене, домати с 2 парчета моцарела, таратор
Това е за сега, все още съм на масата, може и продължение да има.. :)
Промяна в мерки, визията има ли ? :)
Не съм си вземала мерки от доста време май, а трябва да го направя..Има чувството, че съм си все една и съща визуално, явно поддържам това, което съм постигнала, това е моето наблюдение...Но май съм решила да се изчистя още повече, но вероятно трябва да променя в режима си..
В случай, че желаеш някаква промяна, а тренировките си ти харесват, една добра идея е да смениш протокола им. Не за постоянно. Да кажем на всеки 2-3 тренировки правиш една с увеличен обем. Така ще имаш тяга, клек и напади 3 х 10, а изолиращите - 3 х 10/12. .....Inis, благодаря ти за съветите, да разбирам ли че ми препоръчваш от време на време да променям работните кг с по-малки, за сметка на броя повторения (става въпрос за клека, тягата, нападите)? Относно тренировките ми - харесвам си ги макар да са долу горе едни и същи всеки път, от време на време сменям някои от упражненията, иначе се чувствам добре..
Здравей, S_L,
да, това имам предвид. Смяната на протокола ще поразбие рутината, особено ако свиеш и почивките леко.
Здравейте, отчета ми за вчера:
26-09-2010
Храната:
09:00 200гр КМ 2%, 5сл извара, 2сл катък, 3 малки курабийки
12:00 1 кюфте с бял сос, бяло грозде
16:00 свинско филе със зеленчуци на тефлон, 2сл извара
19:40 30гр сурово тиквено семе
27-09-2010
Храната:
06:45 1сл сус.тахан, 200гр КМ 3.6%, 5сл извара, 1 пшеничовка
14:15 140гр пилешко филе на скара, салата от кълнове, 40гр сирене
18:30 ~50-60гр пушено пилешко филе, малко свинско филе на тефлон със зеленчуци, краставица, домат, лук
22:00 ~30гр суров орех
П.П. Храната ми тези два дни не е особено хубава и достатъчна, но така се случи...
Лека вечер на всички!
Мнението беше редактирано от S_L на 28.09.10 20:35.
Добър вечер на всички! :)
28-09-2010
Храната:
06:40 1сл сус.тахан, 200гр КМ 3.6%, 2 яйца
12:00 30гр суров бадем
15:15 свинска пържола по ловджийски, салата кълнове, 7-8 бадема
19:40 2 яйца на тефлон, 6сл извара Олимпус (насипна), 1 домат
Течности: 2л мин вода, 2 кафета + 1 без кофеин
Това е за тази вечер, предполагам ще успея да отида в залата едва в събота..
Мнението беше редактирано от S_L на 28.09.10 17:12.
Здравейте съфорумци!
29-09-2010
Храната:
06:40 3сл овес, 200гр КМ 2%, 6сл извара Олимпус
13:45 110гр пилешко филе на скара, 250гр огретен от спанак
16:40 25-30гр суров орех
19:15 2 яйца на тефлон, 5сл извара, салата от корнишони, 1сл сус.тахан
Това е за вечерта..Лека на всички! :)
П.П. Поздрав за всички с една песен на Enrique Iglesias http://www.youtube.com/watch?v=YqZTm5n9xHw
Отказах се да ходя да го гледам, времето е ужасно, а и едва ли щях да имам някаква видимост..
ейй каква идея ми даде за огретен :) може ли да си открадна меню-то ти без закуската за утре ;)? а доколкото до енрике... ;( трябва да си мн голям фен... мен днес немогат да ме изкарат вече навън.. мн вали в пловдив и е студено :(
ейй каква идея ми даде за огретен :) може ли да си открадна меню-то ти без закуската за утре ;)? а доколкото до енрике... ;( трябва да си мн голям фен... мен днес немогат да ме изкарат вече навън.. мн вали в пловдив и е студено :(
Разбира се, че може. А този огретен е уникален, предполагам като рецепта не е никак сложен, но съм сигурна, че ако започна аз да си го правя няма да се получи точно така. До работа има един кулинарен магазин и от там си го вземам. В огретена има спанак, сирене и настърган кашкавал отгоре, беше ми останала половин порция днес от обяд и когато си тръгвах реших да си го взема, но явно някой ми го беше изхвърлил, не ми се водеше разследване кой е бил това, а така ми се ядеше и за вечеря... :) :) Какво и има на закуската ми, хехех ям я без прекъсване вече над година.. :) :) Постоянно ми се задават въпроси не ти ли писва едно и също, за пилешкото е по същия начин, наистина ям все едно и също, осъзнавам го, но не предприемам някакви мерки за промяна..
Няма нищо лошо да ядеш едно и също ... стига да ти е вскусно и добре подбрано, а при теб е така :). На мен мама ми готви, че аз съм си “глезенко” и тя го прави с тези продукти( то май е стандартна рецепта за огретена), а колкото до закуската не мога без кафе сутрин....после съм на автопилот ако не пия и не фукционирам правилно изобщо смешна гледка съм без кафе
Няма нищо лошо да ядеш едно и също ... стига да ти е вскусно и добре подбрано, а при теб е така :). На мен мама ми готви, че аз съм си “глезенко” и тя го прави с тези продукти( то май е стандартна рецепта за огретена), а колкото до закуската не мога без кафе сутрин....после съм на автопилот ако не пия и не фукционирам правилно изобщо смешна гледка съм без кафе
Първата ми работа когато си отворя очите сутрин е да си направя кафе, това е някакъв навик от който не искам да се отърва, винаги се случва да пия кафето преди закуската, т.е. на гладно, но задължително закусвам! Моя съвет е и ти да го правиш, много е важно за метаболизма ти, ще видиш че когато свикнеш, няма да можеш да излезеш от вкъщи без да си закусила.
Добър вечер, нещо закъснявам с отчета, но едва сега се прибирам..
30-09-2010
Храната:
06:45 1 и 1/2сл сус.тахан, 200гр КМ 2%, 6сл извара Маджаров
13:45 110гр свински котлет на скара, броколи със синьо сирене и сметана, 2 арменски малки сладки (лелеее проядох сладки)*
16:45 30-35гр суров бадем
18:00-20:30 капучино и бяло фрапе без захар (супер “вечеря” признавам си) :P
Течности: 2л мин вода, 4 кафета (чисти) + “вечерята” :)
*Повода беше хубав и реших да се почерпя и аз.. :) :P
Лека вечер за сега...
Здравейте, леле какъв студ стана вече, поизмръзнах днес, а и още не мога да преценя какво да си обличам и още си ходя с късите ръкави и отворените обувки..Как сте вие? Тази сутрин се събудих много рано - в 5.30ч..
01-09-2010
Храната:
06:30 1и 1/2сл сус.тахан, 200гр КМ 3.6%, 5сл извара Маджаров
13:00 порция пилешки дробчета по селски, ~200гр миш-маш
17:15 30гр суров орех
20:40 2 яйца на тефлон, салата от корнишони
22:15 ~25гр суров орех
Течности: 2л мин вода, 2 кафета, 1 капучино (19-20ч)
Този тахан супер много ме изкушава, май повече няма да си купувам, като знам че го имам и като се сетя за него и мога да си похапна доста...Утре съм в залата най-накрая, нямам търпение вече..
Браво Сисе! Крайно време беше и ти да си хапнеш “нещо сладичко” :))
Мдам и аз мисля така, аз винаги съм казвала, че ако все пак ми се прияде нещо подобно бих си хапнала, просто съм отвикнала от всякакви такива сладки, бонбони и т.н, но тези ми се сториха привлекателни.. :P
Мнението беше редактирано от S_L на 01.10.10 19:27.