01.11.09
20:48
Избивам рибата с това заглавие, но не можах да го измисля по-иначе.
Значи... питането ми е малко.. странно.. даже и аз всъщност не знам как да го задам, за да ме разберете правилно какво имам предвид.
Чисто от гледна точка за намаляване на кг. има ли значение какъв точно е типа на поеманата храна? До колкото чета форума и разни статии, за да сваляш кг. е от изключителна важност колко ккал се поемат.
Леля ми ми донесе от Гърция някакво натурално мюсли, пише, че за 100 грама са 345 ккал; в едно пакетче солети на 100 грама са 360 ккал. Каква е разликата дали ще изям едно пакетче солети или 100г. мюсли? Калориите са едни и същи. Вече съставките се различават, разбира се, че е по-добре ядки някакви да изям, макар че ще надебелея еднакво от тях, както ако ям солети...
Освен това имам някакъв страшен глад напоследък.. постоянно трябва да дъчва нещо, за 2 дни вече съм преполовила пакета с мюслито, а той е 1кг => съм изяла 500г х 345… почти 2000 калории (освен останалата храна).. и пак се чувствам подута, макар че мюслито се смята за по-леко, диетично и т.н. Ако бях изяла 5 пакетчета солети, пак щях да се чувствам по същия начин.. значи няма чак такова голямо значение какво точно ще ям, стига да е в малко количество? Абе.. нещо се обърках... ако някой разбира какво искам да кажа, нека коментира, моля. ;) :D