03.11.09
16:07
Здравейте на всички
чета вашият форум от доста време ,но чак сега се престраших да се регистрирам .Спорувам най малко 3 пъти на седмица обикновенно в късният следобед ( 17-20)най малко час . Опитвам се да съм редовна :) .Имам следният пробле ... висока съм 166 и тежа 58 кг . Качих заради хормонални лекарства за периода от 5 месеца 7 кг !!! И това без да съм променяла начинът си на хранене :( . Сега не мога ..колкото и да се опитвам да си върна старото тегло . Мн бих се радвала ако някои ми помогне поне с примерен режим на хранене или нещо такова , защото май не мога да си разпределя правилно храната . Сутрин ставам към 7 и имам лекции на обяд съм свободна ,следобед имам упражнения и чак след това мога да отида на някакъв спорт ..най вече тае-бо :). Не знам кога да се храня и с какво след спорта за да отслабна ...всички ми казват че ако сам искала да свалям най добре нищо да не ям ... но и това не помага-става ми лошо и не мога да уча , а имам мн за учене затова и съвсем от въглехидрати не мога да се откажа (какъвто и да е режима -поне малко плод да има :) ) Само да не забравя Досега сам правила доста диети ..ако това има значение :)
Благодаря ви мн предварително