04.11.09
06:38
3 пъти фитнес в седмицицата + протеини + нвд, но искам и да тичам т.е и да качвам маса, и тичане за атлетика
или сега зимата да качвам само и пролетта да чистя?
Остави това тичане в този студ. Може, примерно, веднъж в седмицата да правиш някакво кардио. Хапвай повече и трупай маса :)
проблема ми е, че имам и коремче и леки паласки, 1.90 94кг т.е около 15-18% мазнинина и сега искам всичко да го превърна в атлетично тяло. протеина, които пия вече веднага почнах да наливам, но имам широк кокъл и не искам да ставам мутряга.
Значи последно сега качвам и пролетта чистя??
04.11.09
13:06
Почни да вдигаш Мускулна Маса, а като настъпи “пролетното почистване”, долу-горе се оформи. :) Махни ги тия НВД-та, яж стабилно, смисъл, хляба може да го спреш или да ядеж само пълнозърнест или препечен. Пий много вода, яж варени картофи, месо трябва да има всяко ястие през от деня освен закъска и вечер, Избягвай алкохолни и безалкохолни напитки! Дерзай! :)
И да сваляш килограми и да качваш трябва да се бяга за въздух издражливос да няма да си с 45 см ръка и да се изморяваш и да си тромав не само голямо тело и за нищо да не става.....бягаи премерно 3 пати в седмицата пак е добре сами фитнес е паратко даже ако можеш и друг спорт да тренираш е супер както каза HealthStore нямя значение че сме зима бягаи се каляваш само дето е лошо то грип ся.
05.11.09
06:29
Много неграмотен пост ... Аз бих оставил тичането за март/април
Зависи какви са целите на човек, ако иска да си е голям и не гледа толкова формата, тогава нека си почива зимата, но ако иска да е във форма почти през цялата година, тогава не бива да прекъсва и да чака пролетта за 2 месеца да свали всичко излишно. По принцип зимата не е много препоръчително да се тича на открито, заради ниските температури и вдишвания студен въздух. Може би най-добрия вариант е след фитнеса 15-20 мин колело, пътечка или въже.
П.П. Поста е много неграмотно написан, но като съдържание е много верен. :))
Мнението беше редактирано от Radi_boy_ на 05.11.09 11:31.
Еми мързешеме да пиша точки и тъй нататък.Пък и мисля че,не е тук място да се гледа кой как писал де :D,но не съм тънкообиден и не ми праи впечатление от това Поста е много неграмотно написан се 1 :D.Според мен дори и да иска да е голям едър също е хубаво да се бяга и по малко тои от малко и изведнъж нямя да свали килограми.Апък и е зима и като се храни добре но тои си решава,според мен трябва цяля година да си тренираш и бягаш освен лятото щото работа дискотеки и тъй нататък :D
:D :D това тука дето ми сменя езика на писане пиша А тои като пусна съобщението в форума показва О и с други букви е така :@