04.11.09
09:01
Здравейте,значи от около 3 месеца имам проблем с една болка,която се пада в зоната на слабините или по-точно да кажем около катарамата на колана.Може би с 1,2 см, по-надолу. Проблема се характеризира с това,че при тичане (по-рядко),но при мач при изритване на топката усещам тази остра болка там.Също така и при всякакви рязки движения с краката,независимо в коя посока.Ходих при трима доктрори и 3-мата хирурзи и са категорични,че за херния неможе да става и дума.Даже единият беше специялист херниолог и той твърди,че коремната ми стена е бетон. По-скоро е склонен да смята,че става въпрос за някакъв вид мусколна миоза т,е свиване на мускула вследствие претоварване.Лошото обаче,е че тази болка продължава вече дълго време и дори след 2 пъти по 10 дена диклак и пълна почивка около месец.Докато го пиех,като чели ме отпусна,но като свърши веднага се върна болката и то без да съм се натоварвал.Сега имам уговорката с последния доктор до 10 декември да почивам и ако не отшуми да ходя пак на контролен преглед. Интересно ми е някой от вас ако е имал подобен проблем или знае нещо по въпроса нека да сподели,че ми е мн. мъка заради това,че немога да си практикувам любимия спорт :)