04.11.09
16:45
Чудех се как да озаглавя темата и реших това сужалявам ако не съм точен . Ами чудех се относно едно нещо и разсъждавах по него но реших да се обърна и тук. Ами аз съм от хората които приемат може би 80% от храната им е въглехидрати но нали ползвам гейнер и когато съм повишил приемането на белтъци изграждам много повече мускулни клетки и трупам ММ. Всички знаят, че 1 от най-важните функций на белтъците е структурната. Сега докато приемам белтъци повечко ще качвам ММ но като спра и почна отново да приемам повече въглехидрати дали ще загубя прогреса от периода с повече белтък защото си мисля че като съм изградил нещо после ако поемам достатъчно енергия от въглехидратите ( основна тяхна функция) няма да загубя изграденото от периода на качване.
Намери си златната среда. Ако ще увеличаваш въглехидратите, можеш да си позволиш да намалиш протеините, но с мярка. От 2.2гр./кг., можеш да ги намалип до 1.5гр./кг., но цифрите не значат нищо - те са ориентир. Ако умееш да наблюдаваш какво се случва с тялото ти и имаш време/желание, експериментирай за да видиш колко можеш да си позволиш да намалиш протеина за сметка на въглехидратите.