04.11.09
18:42
При приема на PlasmaJet,пише,че трябва да се взима 2 часа след хранене и 2 часа преди тренировка,като през това време да не се яде нищо.Това е равно на 4 часа без храна преди тренировка.Кажете така ли трябва да се приема или някакви алтернативи дайте,защото е много тежко 4 часа без храна и то преди тренировка.
Благодаря много!
“Заедно с 12 унции (0.350 литра) или повече вода или сок, приемайте цялото съдържание на 1 (ЕДИН) и САМО 1 (ЕДИН) блистер (10 капсули) 1-2 часа преди тренировка за маса. PlasmaJet проявява максималните си вазо-експанзивни/предизвикващи сила ефекти в рамките на 2-8 часа след приемане и може да се взема дори 30 минути преди да започнете тренировката си. Вземайте PlasmaJet САМО в дните, когато тренирате активно. НЕ НАДВИШАВАЙТЕ ЧЕТИРИ (4) дози на седмица и НЕ употребявайте продукта в никакъв случай повече от всеки втори ден.”
04.11.09
18:53
1-во аз не пия продукта,а един приятел.
2-ро Владимир92,това съм го чел и аз и той и не виждам с какво може да ми помогне този текст.Човекът го пие 2 часа преди тренировка,защото така му действа,а ако яде и го изпие с период от 10 мин едно след друго,се съмнявам Plasma-та да подейства.
04.11.09
18:59
КАжи по кое време на деня си прави тренировката за да нагодим най-точно дозата
04.11.09
19:03
В периода между 14 и 15 часа.
04.11.09
19:29
Имаш 2 варианта на дозиране. Тъй като продукта е с дълго време на действие, ако ти е удобно може да го вземеш сутрин след ставане в тренировъчен ден. Другият вариант е 1-2,че и повече часа преди тренировка. Експериментирай и сам установи как ти действа. Аз съм го ползвал вечер преди лягане, а тренирам сутринта. така,че невинаги това, което пише на етикетите е най-правилно.
04.11.09
19:54
Демек,ако го взима така,няма проблем да яде преди тренировка(2 часа преди)?
04.11.09
21:57
казано от Сами на 04.11.09, 18:42:
При приема на PlasmaJet,пише,че трябва да се взима 2 часа след хранене и 2 часа преди тренировка,като през това време да не се яде нищо.Това е равно на 4 часа без храна преди тренировка.Кажете така ли трябва да се приема или някакви алтернативи дайте,защото е много тежко 4 часа без храна и то преди тренировка.
Благодаря много!
Къде пише, че трябва да се приема 2 часа след хранене? Такова нещо на етикета няма, доколкото виждам.
http://bodybuilding.bg/products/view/31 Тук ще намериш всичко, за да се възползваш на макс от продукта.
05.11.09
07:45
Принципно този тип добавки(NO2) трябва да се приемат на гладен стомах,за да може тялото да взима енергия от шейка/хапчетата,а не от храната в корема.Поради този факт сигурно е настъпило объркване,че трябва да се взима 2 часа след ядене.Добре,тогава може ли да се вземе 2 часа преди тренировка PlasmaJet-a и да е ял 30 мин преди това и да подейства по същия начин?
Мнението беше редактирано от Сами на 05.11.09 07:46.
05.11.09
08:22
казано от Сами на 05.11.09, 07:45:
Принципно този тип добавки(NO2) трябва да се приемат на гладен стомах,за да може тялото да взима енергия от шейка/хапчетата,а не от храната в корема.Поради този факт сигурно е настъпило объркване,че трябва да се взима 2 часа след ядене.Добре,тогава може ли да се вземе 2 часа преди тренировка PlasmaJet-a и да е ял 30 мин преди това и да подейства по същия начин?
Може. Даже това ще му помогне за асимилирането на добавката.
05.11.09
10:53
казано от Сила БГ на 04.11.09, 19:29:
Аз съм го ползвал вечер преди лягане, а тренирам сутринта. така,че невинаги това, което пише на етикетите е най-правилно.
Относно този прием,когато се приема продукта той стимулира максимално вазо-разширяването,следователното достигат повече хранителни вещества и повече кръв до мускулите,но също и повече кортизол,по време на сън,когато тялото няма от къде да черпи хранителни вещества се образува повече кортизол и така количеството кортизол,което достига до мускулите е по-голямо,ако логиката ми е вярна,тогава този прием би имал обратен ефект,така ли е?