алкохол

07.11.09
12:28

Първи извинявайте за раздела ,незнаех в кой друг да го пусна,все пак ЗДРАВЕ :)
другото за темата-не намерих такава ,която да отговори на въпроса ми или по темата даже
Та въпросът ми е колко време след като човек е пил алкохол няма смисъл да се посещава залата?Бях чел някъде(мисля че дори тук) до еди-колко си часа няма смисъл да се правят физически упражнения,защото ..нещо много важно беше :)
ПС:много тежко 12 клас и като за последно доста често се събираме и се опитвам да не пия,но някой път е невъзможно да не се накваси човек както подобава ,след поредният такъв случай няма как,трябва да знам :)

Поздрави :)

07.11.09
20:54

Виж това:Забележи на къде сочи стрелката точно под моето мнение има раздел “Избрани статии”

|
  |
  |
  |
  V

08.11.09
15:58

казано от Zlatin на 07.11.09, 12:28:

много тежко 12 клас и като за последно доста често се събираме и се опитвам да не пия,но някой път е невъзможно да не се накваси човек както подобава ,след поредният такъв случай няма как,трябва да знам :)

Това е напълно погрешно, но те разбирам - и аз в 12 клас не го схващах правилно (че даже и 2 години след това пак така.. едва след това идват някои прозрения ;) ).
Иначе, освен статиите, общо взето от моя (за съжаление, богат) опит - от тренировка с щанги в деня след наквасването полза почти няма. На другия ден вече общо взето няма проблеми.

Браво, юнак! Трудно ти е да устоиш на алкохола, както виждам... нищо, един ден ще станеш по-мъдър. Дали пък скоро спортът няма да започне да ти пречи да се наквасваш порядъчно и редовно? Освен статиите долу, ето ти още неща за четене - едно, две, три.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 08.11.09 16:08.

GO

08.11.09
19:44

Доло алкохола,пийте кока-кола! :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1