Какви плодове може да се ядат в процеса на чистене?

MA

07.02.05
10:47

Какви плодове може да се ядат в процеса на чистене и орелефяване и какви не, защото аз ям всякакви???

07.02.05
10:51

Всякакви плодове можеш да ядещ! Въпросът е: Кога да ги ядеш и как?
Кога да ги ядеш: До 17:00 часа. Най-доброто време е сутрин!
Как: разделно само плодовете без нищо друго!
по-здрави и успех

WO

07.02.05
12:13

можеш да пропуснеш бананите

07.02.05
17:59

...

Мнението беше редактирано от maxx_muscular на 13.04.14 11:11.

AC

09.02.05
19:50

Плодове по всяко време... Може би само банани не...

11.02.05
01:31

също без грозде

11.02.05
09:49

Всякакви плодове, но умерено. И времето на приема трябва да е съобразено. Ако храненето не е разделно, яж плодовете като десерт.

Мммм.
Плодовете са фруктоза или глюкоза и според мен трябва да се ограничават.
И да се ядат не разделно, но отделно :)
Лично мнение.

11.02.05
16:18

Ами аз имам предвид, че повечето плодове са със сравнително нисък гликемичен индекс, в сравнение с хляба и сладките неща, например. Разбира се, зависи и от самия плод. Но ако се изяде след основно ястие, съдържащо белтъчини и мазнини, гликемичният индекс пада. А съм за консумацията на плодове по време на чистене, защото при отрицателен калориен баланс и тренировки), имунната система отпада (малко или много), а както знаем, в плодовете има доста витамини. Е, има и зеленчуци, но не винаги. А и изхождам от факта, че лично аз не пия витаминни комплекси или витамин С на хапчета (примерно). Та затова така мисля.
Поздрави!

11.02.05
21:13

[quote author=“D3BEP”]Мммм.
Плодовете са фруктоза или глюкоза и според мен трябва да се ограничават.
И да се ядат не разделно, но отделно :)
Лично мнение.

Еми аз го казах! Но кой ли чете?!
по-здрави

12.02.05
09:50

Аз бих праскал само грейпфрут - нищо друго - има лек термогенен ефект и засилна горенето на мазнини! Единствено и само това бих ти препоръчал, на другото кажи сбогом! Аз това мисля, т.е. лично мое мнение!  8)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1