09.11.09
15:48
Annie
* Double-unders
* Sit-ups
50-40-30-20 and 10 rep rounds; for time
Темата беше редактирана от Vic на 10.11.09 07:28.
След малко ще я оправя :lol:
Само че вероятно няма да е точно с дабълъндърс щото току що се научих да скачам на въже :lol:
добро е времето майна, аз от толкова време се занимавам и още не мога да скачам на въже...та като се замисля не съм се и опитвал..:))
Научи double-unders за 5 мин!?! Аз имам самочувствието, че скачам добре на въже, но тези нещо ме мъчат.
Поздравления!
Цитирам crossfit.com относно заменстване на double-unders
3.12. I can’t do double-unders, or I don’t have a jumprope.
Do tuck jumps. Multiple single-unders in no way compensate for the exertion required for double-unders. Stand with your feet slightly inside the width of your shoulders. Bend your knees and lower your body down 8-12 inches. Explode into the air and bring your knees up to your chest in a tucked position. Upon landing, your feet should be in a strong, dorsi flexed or “toes up” position. Use your whole foot to generate power, not just your toes! Maintain good posture in your upper body. Keep your chest and head up. Don’t let your shoulders lean out beyond your knees. This can stress your lower back. Explode off the ground as quickly as possible and repeat for the required number of repetitions.
7:19
прекъсвания на дъбъл ъндърите и много ненужни движения...още ми куца техниката...
Но!!!...за 0 дъбъл ъндъри преди месец, днес направих 46 в серия...
02.12.11
11:03
12:48
И за мен двойното превъртане е малко ново упражнение , но като за първо “ANNIE” съм доволен.
07.08.12
21:47
6:24
Мнението беше редактирано от Deyan Davidkov на 07.08.12 21:48.