12.11.09
22:40
Здравейте,
тренирам от 1 година в залата, но не постоянно примерно 1-2 пъти седмично. Намах възможност за повече тъй като тренирах футбол. Сега вече се отказах от футбола и реших да засиля залата (от един месец ходя редовно 3 пъти седмично със горе долу изяснена програма). До сега нищо не съм пил освен най-обикновени витамини. След като спрях футбола качих 5 килограма и от 65 станах 70 и тъй като тези 5 кила ми се лепнаха за задника се опасявам за по-нататък да не стане така че да качвам само на задник.
176см съм висок горе долу надявам се залата да не ми се отрази на растежа искам да стана поне 185см. Така и реших да си направя една поръчка от сайта http://netrition.com/ , тъй като пазарувам от интернет от 1 година и мисля че от там ще ми излезне по-изгодно. Мисля че един протеин от този 100процентовия ще ми се отрази добре и мисля нещо креатин да си взема + накъкви , аминокиселини, трибестан незнам какво. Желанието ми е да кача за сега 7-8кг. до лятото примерно и то в горна част. Ако може да ми препоръчате добра химия на добра цена. Ще правя поръчка за това може да ми препоръчате нещо странично.
Здравето ми е на първо място!
Благодаря Ви за вниманието!
Темата беше редактирана от BlueFighter на 12.11.09 22:41.
13.11.09
08:15
И в БГ вече има доста добри неща на много добри цени,
от нетришън е оферта, ако са на капсули,
иначе само за протеина шипинага ще ти е около 50$,
трибестан не ти трябва, ако си под 24-26 години, че и повече.
Креатин на която и фирма да вземеш се тая, само да е доказала се.
14.11.09
23:32
мерси още някой няма ли да се включи
Натрупай по-солиден стаж, прекаран само в залата и тогава търси добавки. Принципно няма да е излишно да си вземеш една суроватка (NOW, Syntrax, Scivation, Optimum, All the whey…) или аминокиселини. Витамините нека си седят (NOW) + евентуално вземи и някакви Омега мастни киселини (най-добре Ултра Омега 3 на NOW). Разгледай Healthstore.bg.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 15.11.09 08:06.