Мнение за хран. режим

Не знаех къде да го постна, но ми се струва че тук е най-удачно.

Хранителн режим, когато съм 2ра смяна на даскало:

8:00 - 8:30 - сандвичи с телешки салам 4 бр. + овес със кисело мляко / белтъци 6 + овес сас кисело мляко/извара

към 11 ако огладнея хапвам нещо малко като извара 100 - 150 гр.

12:00 обяд - месо квото майка е сготвила (рядко готви постно) - свинско, пилешко или риба - 150 - 200 г с ориз или картофи + 3-4 хляб (без хляб не мога просто не мога да се заситя и се чъвствам умалял ако не съм приел достатъчно вуглехудрат)
15 : 00 или 16:50 (зависи кога огладнея) - пилешки пържоли 100 - 150 - 200 г/пил. бутче / омлет от  от 5-7 белтъка и 1,2 жълтъка  + картофи или ориз (без хлебец)

—към 19 и 20 трен. преди трен хапвам някъф въгл.—> корни или квото остане от предишното ядене ако съм си зел повече иначе корни а някои път и ходя гладен :(

—към 9 часа г/д съм в нас и ям пак месо ( пилешко, свинско, риба) -  150-200 г или омлет с 5-7 белтъка и 100-150 гр. извара
/ + картофи или ориз ако майка е сготвила + хляб - хлябът е задължителен но тук ям от 3-4 филии 
към 10 и нещо ям извара ако не съм я включил в омлета към 100 - 200 г зависи колко има.

Гледам да избягвам сладко и да махам мазното от свинското. Тежа 65-66 кила на 171 височина, 16 год . Миналага година бях 55 кила обаче бях и по - нисък - 166. Малко се отклоних :Д .

П.С.—> съжелявам за правописни грешки ама не ме е*е, напрасках темата набързо

15.11.09
11:37

А по принцип каво целиш по-точно с този режим?
Иначе бих те посъветвала да махнеш телешкия салам от закуската; можеш да си вземеш протеин и с него да заместваш някое от хпраненията през деня или протеинова вафла от време на време; може преди лягане да хапваш малко извара.

казано от Yo на 15.11.09, 11:37:

А по принцип каво целиш по-точно с този режим?
Иначе бих те посъветвала да махнеш телешкия салам от закуската; можеш да си вземеш протеин и с него да заместваш някое от хпраненията през деня или протеинова вафла от време на време; може преди лягане да хапваш малко извара.

Ами качване на мускул без г/д да качвам мазно, шото лятото ходх да бягам и бях изчистил г/д към 9 % бях сега съм 10-11 не съм се мерил ама саъм г/д толкоз - та относно салама - сутрин по прнцип съм свикнал да ям сандвичи, а в момента наще нямат излишни пари за да си купя суроватка, защото издържат и студент  иначе много искам ама за сега само ядене

15.11.09
15:50

Тогава хакай яйца сутрин ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1