Controlled Labs Purple Wraath vs Dymatize Recoup.

16.11.09
17:24

Чудя се дали да е Controlled Labs Purple Wraath или Dymatize Recoup.

Значи Dymatize Recoup-а са BCAA и Glutamine , в Purple Wraath уж пак има BCAA , но сякаш по- скоро не е продукт за след-тренировъчо възстановяване ( или се лъжа ) ... как мислите ?

Кой е по-добрия post-workout продукт и кой от тях си струва да го взема ?

16.11.09
17:38

Пърпъла ми се струва по-добър избор от тези 2. Също така погледни Universal Torrent който е доказан след-тренировъчен продукт, както и MuscleTech - Anator P-70, Muscle Asylum Project - Anabolic O.D.

Мнението беше редактирано от AlexK на 16.11.09 17:39.

PurpleWraath има малко по универсално действие.Той влиза както в категорията следтренировъчни продукти, така и може да се приема по време на тренировката.Аз лично не бих го използвал самостоятелно, след тренировка е най-добре протеин и към него да добавяш аминокиселини като пърпъла или креатин,глутамин,бцаа,комплексни.

16.11.09
17:58

Е да то след тренинг аз взимам доза суроватъчен протеин , но освен него се чудя дали да е Purple Wraath или Dymatize Recoup ... кое ще е по-добре ?

Определено Purple Wraath e по-добрия от двата.Можеш да го пиеш доза по време на тренировката и доза след.

16.11.09
18:05

а как ти се струва 1 доза Purple Wraath по време на тренировка и 1 доза Dymatize Recoup след тренировка ? Или по-добре и по време и една след от Purple Wraath ?

Втория вариант е по-добре.В диматайза няма почти нищо съществено освен бцаа-то, този глутамин въобще няма да го усетиш.В PW има и някой други малки екстри както и повече аминокиселини.

16.11.09
18:21

Количеството на аминокиселините е еднакво - 7 грама , само дет в Dymatize Recoup-а тези 7 грама са BCAA (разклонените аминокис.) , а в Purple Wraath 7-те грама са EAA+BCAA (това значи,че количеството на BCAA е по-малко от на Recoup-а) , но пък има и някои други полезни съставки... как мислиш ? Сякаш 1 доза Purple Wraath по време на тренинга и една доза след тренинга от Recoup-а няма ли да е по-добре ? :)

Няма смисъл просто, отказвам се :lol:

Ако ще вземаш нещо, по-добре само едното, ако финансите не са проблем, вземи си и двете.Но пак ти казвам, другите малки екстри в PW, го правят по-добрия продукт.Ако мислиш, че тоя глутамин и минималната разлика в бцаа-то ще ги усетиш, жестоко се лъжеш.

16.11.09
18:38

така е ;) ще взема PW и ще ударя 1 доза по време на тренинга и 1 след и всичко ще е като по лед :D

16.11.09
19:30

Ползвам PW непосредствено преди тренировка. Не знам точно коя съставка действа така, но 5 мин след приема започвам да усещам “иглички” по кожата. За след тренировка - Green mag+протеин.

Това е от бета аланина.Аз днес изпробвах Purple In Train, който също има БетаАланин и след тренировката кожата ме сърбеше :)

16.11.09
19:59

Beta Alanine Rules :))

AT

17.11.09
07:30

Да... игличките по кожата RULE.
По една доза GM и WF преди тренировка и една доза PW по време и те продължават около час... голямо удоволствие.

17.11.09
09:24

GM ? WF ? :)

17.11.09
09:26

казано от pachkata на 17.11.09, 09:24:

GM ? WF ? :)

Green Magnitude .... White Flood

17.11.09
09:32

Честно да ти кажа GM-то ми изглежда като пълен боклук за мен , съставките му са супер елементарни и не достатъчни сякаш ... примерно Horsepower на Ultimate Nutrition има 100 пъти по-добре съставки в точна дозировка (като вземеш 2 дози)... има ли въобще някакъв ефект от GM и WF ?

17.11.09
09:35

казано от pachkata на 17.11.09, 09:32:

Честно да ти кажа GM-то ми изглежда като пълен боклук за мен , съставките му са супер елементарни и не достатъчни сякаш ... примерно Horsepower на Ultimate Nutrition има 100 пъти по-добре съставки в точна дозировка (като вземеш 2 дози)... има ли въобще някакъв ефект от GM и WF ?

АХАХАХА а ти някакъв химик разработчик на хранителни добавки ли си? Как реши че е с елементарни и недостатъчни съставки? По какъв показател?

17.11.09
09:41

еми като погледнеш какви вещества съдържа и като им знаеш действието можеш да прецениш ;)

AT

17.11.09
10:05

казано от pachkata на 17.11.09, 09:32:

Ами от GM не мога да кажа със сигурност, защото още не съм му усетил ефекта... или (както обикновено при мен от различни креатини) няма такъв, или аз не го усещам, но евентуално ще го видя след месец в лога си. От WF определено усещам напомпване на мускулите. Енергетика и от двата продукта, както и от PW, се усеща доста. Няколко минути след като изпия WF и GM преди тренировка усещам голямо количество енергия, което понякога става при мен и от много силно кафе, но за разлика от енергията от кафето, от двата продукта не губя концентрация.

При заграването ми преди тренировка на крос тренажор увеличих скоростта си с около 20% без да имам чувствително увеличение в умората след него... общо взето засега съм доволен. Ще съдя за качеството на продуктите като свърша първия си цикъл с тях някаде преди коледа.

17.11.09
10:53

да за PurpleWraath съм съгласен , мн е добро , но както казах Horsepower на Ultimate Nutritio според мен има много добра комбинация от креатин - Kre-Alkalyn , Creatine Ethyl Ester и Tri-Creatine Malate в точните дози. PurpleWraath и Horsepower са много добра комбинация според мен ;)

AT

17.11.09
12:50

Horsepower изглежда добре, но за разлика от GreenMag стига само за 1/2 до 1 цикъл. 50 дози в опаковка и се пият по две на ден...

17.11.09
21:07

Е какво повече искаш , нали стига за 1 цикъл , 5 цикъла ли искаш да направиш с 1 опаковка ???? :D :D

A ти умнико откъде знаеш, че тези три формули са по-добри от двете в GM?Я се обоснови?

17.11.09
21:45

Еми питай чичко Google и той ще ти каже. Kre-Alkalyn и Creatine Ethyl Ester имат най-добрата усвояемост в сравнение със всички други креатини , и затова когато трябва да приемаш 10 грама от Creatin Monohidrate (примерно) , от него усвояваш само 1-2 грама ( зависи от човека, може и по-малко дори ) , а останалото количество се превръща в токсичния креатинин ( поради високата киселинност в стомаха pH=2-3 ), а при Kre-Alkalyn и Creatine Ethyl Ester не е така , защото креатина е свързан с различни заместители които залъгват стомаха и не се превръщат в креатинин + това намаляват киселинността в стомаха и абсорбацията е по-голяма и затова са достатъчни  1,5-2 грама от всеки един. :) Има още много подробности , но не мисля, че е нужно да се впускам в детайли , ако те интересува толкова много поразрови се малко и виж кои продукти за какво служат и в какво са добри и ще разбереш защо Horsepower е по-добрия вариант на GM ;)

17.11.09
22:00

казано от pachkata на 17.11.09, 21:45:

Еми питай чичко Google и той ще ти каже. Kre-Alkalyn и Creatine Ethyl Ester имат най-добрата усвояемост в сравнение със всички други креатини , и затова когато трябва да приемаш 10 грама от Creatin Monohidrate (примерно) , от него усвояваш само 1-2 грама ( зависи от човека, може и по-малко дори ) , а останалото количество се превръща в токсичния креатинин ( поради високата киселинност в стомаха pH=2-3 ), а при Kre-Alkalyn и Creatine Ethyl Ester не е така , защото креатина е свързан с различни заместители които залъгват стомаха и не се превръщат в креатинин + това намаляват киселинността в стомаха и абсорбацията е по-голяма и затова са достатъчни  1,5-2 грама от всеки един. :) Има още много подробности , но не мисля, че е нужно да се впускам в детайли , ако те интересува толкова много поразрови се малко и виж кои продукти за какво служат и в какво са добри и ще разбереш защо Horsepower е по-добрия вариант на GM ;)

А ти къде видя МОНОХИДРАТ В GM?????

17.11.09
22:05

Писал съм ПРИМЕРНО !!!!! Не виждаш ли ?

Почети още малко, защото не каза нищо за двете форми на креатин в GM, а още повече, че в случая ефекта идва от комбинацията на два вида креатин.В Horsepower общо взето са наблъскали какво са се сетили.

17.11.09
22:15

:-D Отказвам се вече

Еми аз ти казвам кои са най-добре усвояваните видове креатин , пък ти си мисли каквото искаш :)

казано от RogerF на 17.11.09, 22:11:

В Horsepower общо взето са наблъскали какво са се сетили.

Еми в Horsepower има 3 вида креатин по твоята логика :D

Както и да е , не ми се спори за глупости . Купи си го и сам ще видиш разликата :)

Просто ти казвам, че тези три форми не са нищо особено.Има далеч по-добри, например за Магнезиевият креатин хелат има много добри отзиви.Да на говорим пък за сложните формули в Селмас.Това, че има три форми на креатин, не значи че продукта е добър, защото не се знае как действат в комбинация, докато при другите продукти креатиновите формули не са случайно комбинирани за разлика от Horsepower.Общо взето както казах, взели са от най-популярните формули незадържащи вода и са ги хакнали на едно място.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1