Бицепс Колко?

Прескочи до:
SH

17.02.05
20:43

[quote author=“IMTH”]почнах от 30 стигна до 36 за 3 месеца и после спрях да мера иначе по едно време стифна 41см на 76кг  180см висок

ама със ЗОБ ?

MU

17.02.05
21:03

[quote author=“ShoSho”][quote author=“IMTH”]почнах от 30 стигна до 36 за 3 месеца и после спрях да мера иначе по едно време стифна 41см на 76кг  180см висок

ама със ЗОБ ?

не е нужно винаги зоб да има :)
Аз снощи взех че си я измерих с конец-41 см при 80кг. на 178 :)

казано от Петко К на 08.02.05, 12:23:

[quote author=“Martin”]1ви месец - нищо
3ти...      - +1см
6ти...      - +3см
12ти..    - +4см
Второ начало
6 месеца - нищо (по програми, по които тренират повечето посетители на форума)
След минаване на булдозер и леко нагъване на мозъчната кора :lol: - 4см за 2 месеца
Трето начало
Седем месеца експерименти с програми за сваляне - +1см
След два месеца тренировки за маса              -  +2см
Инфо - ръката ми расте много трудно по принцип. За сравнение 1см ръка качвам на 5-6кг прираст на мускулна маса.
Поздрави 🙂

Явно не е само мускулна маса 🙂 С колко си качи талията за тези два месеца? 🙂
Аз от 81 на 84 кг за три месеца - 1,4 см на ръката и 1 см на талията. Сега ръката ми е 42.4 см. Това е последните месеци, за по - рано не мога да кажа със сигурност, защото не съм се мерил, още повече пък преди 8 - 9 години, когато за пръв път започнах. Само си спомням, че започнах със 33 см десен бицепс и тегло 67 кг, а след година и половина, като влязох в казармата имах 38,5 см ръка и тежах 74 - 75 кг. Там нашишкавях малко, и след казармата започнах пак да тренирам, и имах вече 40 см ръка, като следващите две години повече от 41 см не съм качвал, при това никога не съм бил чист от към мазнини. После около две години прекъсване (не тренирах), при което ръката ми пак стана 38 - 39 см, и после почнах пак да тренирам, но повече за сила, от колкото за маса, затова не съм качвал много - до 43.8 см, ама не беше чиста. Ако ям добре, качвам много лесно (ендоморф съм), но обикновено не ям много и гледам да подържам теглото в някакви граници, и тренирам предимно за сила и тонус.
Абе общо взето, за всеки сантиметър на ръцете, ще трябва да наберете поне 2 - 3 кг мускулна маса. Те ръцете не могат да порастнат то нищото.

казано от Петко К на 08.02.05, 12:23:

[quote author=“Martin”]1ви месец - нищо
3ти...      - +1см
6ти...      - +3см
12ти..    - +4см
Второ начало
6 месеца - нищо (по програми, по които тренират повечето посетители на форума)
След минаване на булдозер и леко нагъване на мозъчната кора :lol: - 4см за 2 месеца
Трето начало
Седем месеца експерименти с програми за сваляне - +1см
След два месеца тренировки за маса              -  +2см
Инфо - ръката ми расте много трудно по принцип. За сравнение 1см ръка качвам на 5-6кг прираст на мускулна маса.
Поздрави 🙂

Явно не е само мускулна маса 🙂 С колко си качи талията за тези два месеца? 🙂
Аз от 81 на 84 кг за три месеца - 1,4 см на ръката и 1 см на талията. Сега ръката ми е 42.4 см. Това е последните месеци, за по - рано не мога да кажа със сигурност, защото не съм се мерил, още повече пък преди 8 - 9 години, когато за пръв път започнах. Само си спомням, че започнах със 33 см десен бицепс и тегло 67 кг, а след година и половина, като влязох в казармата имах 38,5 см ръка и тежах 74 - 75 кг. Там нашишкавях малко, и след казармата започнах пак да тренирам, и имах вече 40 см ръка, като следващите две години повече от 41 см не съм качвал, при това никога не съм бил чист от към мазнини. После около две години прекъсване (не тренирах), при което ръката ми пак стана 38 - 39 см, и после почнах пак да тренирам, но повече за сила, от колкото за маса, затова не съм качвал много - до 43.8 см, ама не беше чиста. Ако ям добре, качвам много лесно (ендоморф съм), но обикновено не ям много и гледам да подържам теглото в някакви граници, и тренирам предимно за сила и тонус.
Абе общо взето, за всеки сантиметър на ръцете, ще трябва да наберете поне 2 - 3 кг мускулна маса. Те ръцете не могат да порастнат то нищото.

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1