Нужда от съвет .. halodrol liquigels + plasmajet / nitrix

21.11.09
20:58

Здравейте на всички!
Доста прочетох из форума темите за тези добавки, но не намерих точен отговор на въпроса си и затова реших да попитам конкретно за мойта дилема :о
Реших да си направя един пак за след нова година и първоначално се спрях на следните добавки:
Halodrol Liquigels(gaspari) + Plasmajet(gaspari) + Creatine Ethyl ester + течни аминокиселини + cassein na optimum или друга фирма и(или) един чист протеин за след тренировка.
С течение на времето обаче започнах да чета тук там и се породиха разни колебания относно халодрола и плазмаджета: първо не знам дали се комбинират с креатина,след което разбрах, че за моята възраст не бих имал голям ефект, защото организма ми произвежда достатъчно тестостерон(но това е някакво мое заключение направено без доводи), та затова реших да се откажа от него. Но това не ми е окончателното мнение.
Само да спомена на 18г. съм 175см 71кг. и целта ми е да кача 2-3 килограма чисто.
Тази година на пролет пих Nitrix и бях доволен и реших тези 2 добавки да ги заменя с 2 кутии нитрикс. Сметнах,че ще ми стигнат 2те кутии за 80 дена малко по-малко от 12 седмици(което е препоръчителното време за прием).
Въпроса ми е обаче с какво да го комбинирам.Знам че не трябваше да се надвишава едно определено количество глутамин а в 2та вида протеин, които смятам да купя и течните аминокиселините няма начин да не се събере едно 10-15 гр на ден.Също пък така не искам да си купувам там цялата серия на bsn ноксове и тем подобни защото миналата година пих нитрикса със sizeon(gaspari) и смятам че ако го комбинирам с 1 етил естър пак ще има ефект (ако не е креатинова матрица).
Какво бихте ме повъветвали >? Очаквам вашите коментари :)

ЕД

21.11.09
21:35

Щом искаш да правиш цикъл с продукти на Gaspari те съветвам да ги съчетаеш по следния начин:

Новият SizeOn Max Performance (мисля, че ще бъде наличен след нова година), PlasmaJet или SuperPump и протеин MyoFusion. Ще качиш килограмите, които искаш. Комбинираш с подходяща диета и си върха.

Halodrol не е за тебе. На негово място може да пробваш X-Factor Advanced.

21.11.09
21:54

Аз бих те попитал с какъв стаж си?

22.11.09
20:51

Summer_jam , тренирам редовно от  2 години и половина 3 без да съм спирал.
Ел джи пи, благодаря ти за съвета, но на пролет бях си направил едно цикълче със сайзон и суперпъмп и протеин и бях доста доволен,но сега искам да пробвам нещо по-различно затова искам някой да ме посъветва отностно нитрикса :?
Поправка не се бях теглил отдавна днес кантарът показа 73 (:

Мнението беше редактирано от Thriller на 22.11.09 21:00.

22.11.09
21:26

Нитрикса е доказал се добавка, но ти трябва поне една опаковка и то да е голяма, защото ефекта му започва на старта на 3-тата седмица от приема му. Успех.

Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 22.11.09 21:27.

23.11.09
16:19

Ако правилно съм разбрал, не искаш азотен буустер с кофеин за преди тренировка. С NItrix може да комбинираш BSN Volumaize. Също от продуктите на  MuscleTech има доста добри неща, които смятам ще те заинтригуват.

Мнението беше редактирано от AlexK на 23.11.09 16:19.

23.11.09
20:39

AlekK, бих искам да получа някаква информация с какво мога да го комбинирам било то протеин/течни аминокиселини/етил естър, защото и аз мога да си направя някакво заключение и да си накупя добавките, но да остана недоволен. Затова реших първо да попитам тук понеже знам че има доста хора с опит .Трябва ли да пия протеин въобще докато пия нитрикс за не не се надвишат тези нива на глутамина? Би ли било добре ако например си взема етил естър с него да го комбинирам след 1вия месец ?

23.11.09
20:58

казано от Thriller на 23.11.09, 20:39:

AlekK, бих искам да получа някаква информация с какво мога да го комбинирам било то протеин/течни аминокиселини/етил естър, защото и аз мога да си направя някакво заключение и да си накупя добавките, но да остана недоволен. Затова реших първо да попитам тук понеже знам че има доста хора с опит .Трябва ли да пия протеин въобще докато пия нитрикс за не не се надвишат тези нива на глутамина? Би ли било добре ако например си взема етил естър с него да го комбинирам след 1вия месец ?

Протеина е задължителен към всяка добавка :)

23.11.09
21:35

Ако оставим азотни буустери настрана, прием на етил естер или креатинова матрица заедно със Нитрикс, суроватъчен протеин и едни витамини е удачен вариант.

10.12.09
14:11

Благодаря, това исках да знам :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1