Препоръки за начинаещ.

22.11.09
19:55

Здравейте, опитни потребители на BB-Team.Много накратко за мен  - аз съм почти на 16 години,тренирам плуване през уикенда и се старая да съм до известна степен подвижен.Ето го и моят проблем - висок съм около 170, но съм си доста слабичък.Около 50 килца.Преди да се регистрирам поразгледах форума - да добия представа какво представлява, разгледах и други теми.Оттук идват и моите въпроси: Явно, че храната е всичко, но как да я използвам правилно, защото аз не се лишавам от хапване, но качвам изключително трудно.Наистина.Гледам какви храни са изброени - картофи,ориз,мляко и други такива.Но оттук идва и проблемът ми, че например когато съм на училище, няма как да си ги набавям.Затова моля за някакво съветче.На кои храни трябва да акцентирам особено, за да напълнея?Как да ги съчетая, когато ходя на училище?Можете ли също така да ми подпомогнете евентуално с някакъв продукт, който би ми помогнал?Естествено не търся най-скъпото,а нещо с ефект,на по-достъпна цена.Неприятното е, че и нямам времето, да ходя на зала и свободни дни ми са понеделниците и уикендите.Затова обикновено се занимавам на лостче, правя коремни преси и лицеви опори.Благодаря предварително - оценявам всеки съвет :)

22.11.09
21:06

Имаш бърз метаболизъм, затова можеш да си хапваш от всичко по много. На училище можеш да ядеш сандвичи (но най-добре приготвени от теб от добри материали), плодове, ядки, кисело мляко... Хапвай често. За деня е хубаво поне 5-6 хранения да имаш. Наблягай на качествените храни разбира се.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1