27.11.09
18:53
Здравейте,
имам следния въпрос. Някой ползвал ли е Halodrol и какви са му впечатленията?
Аз от 3 дни го пия, но ме притеснява едно нещо че на опаковката пише да се пие веднъж на ден 3 капсули 1 час преди тренировка с храна или сок богати на въглехидрати а в не тренировъчен ден пак 3 капсули с храната по същото време като в тренировъчен ден.
Така до тук всичко ясно но видях в няколко бг сайта съвсем други предписания даже в един от тях пишеше че не е подходящ за хора под 45 години?!?!?Също да се пие 1 капсула на ден, в друг пък 3 пъти по 1.
Какво се случва сега, нещо не разбрах! Да го пия ли или не и как точно?!
Да спазвам ли предписанието на опаковката и листовката, там единствено за години пише да не си под 21!?
Темата беше редактирана от Roco на 27.11.09 22:45.
28.11.09
04:53
Като търсиш нещо мощно да си беше взел нитрикс,щеше да си мн мн доволен.
Холадрола е за под 25 и над 45г
Пих го преди време NITRIX+ AXIS също и CELMASS и не останах очарован направих пълен цикъл и имаше малък ефект а взимах и протеин и аминокиселини режим на хранене добра тренировъчна програма, всичко както си му е реда.Проблема е че трудно качвам, halodrola ми го препоръчаха уж като много силен и даже много хора казват, че е и опасен!? Ти пък сега ми казваш, че бил по слаб от NITRIX-a
представям си какъв ефект ще има щом с NITRIX-a едвам помръдна кантара :)
Ето още едно противоречие на листовката на halodrola пише, че може да се ползва от хора над 21години а ти пък съвсем друго.
Точно това имах предвид всеки казва и пише различно затова исках да знам ако някой го е пил.
Ти направо уби всичко детско в мен, като ми каза ,че е по слаб и не за моята възраст (30) :))