Какво да правя в моя случай?

KA

08.02.05
14:56

Тежа 47кг висока съм 1.65,Изкам да имам релефно тяло.Трябва ли да кача килограми и ако трябва колко.Ще тренирам в домашни условия.Какви упражнения трябва да правя :roll:

08.02.05
15:00

Какви уреди и тежести имаш у вас?  Дай повече информация за себеси например на колко си години и тренирала ли си нещо преди и т.н..
по-здрави

KA

08.02.05
17:22

здравей, аз сам на 26 години и не сам практикувала никакъв спорт (като малка съм спортувала ски, но около 7-8 години не сам се занимавала с нищо сериозно). Уредите с които разполагам са гирички, диск, за талия, уред за крака, на който не му знам името..., и електронните простотии, които ги рекламират по телевизията :))))).

08.02.05
23:25

Здрасти и от мен, емо ми дава карт бланш за отговор от моя страна, за което му благодаря!
Хубаво е че желаеш нещо, което според мен не е трудно да постигнеш, предвид инфото което даваш. Но не подценявай фактите, все пак ще градим нещо ново, нали?  :wink:
Релефно тяло се постига с загуба на мазнини и много по-малко на мускулна тъкан! Предвид килограмите и ръста ти, мисля че 4-5 килограма само мазнина ако свалиш, доста погледи ще привллечеш! Но, нека да се поразмърдаме: http://www.bb-team.org/exercise/
Всичко което мислиш , че можеш да изпълняваш у вас с гирите и машината е налице! Препоръчвам ти да се занимаваш през ден, примерно понеделник, сряда, петък, неделя, вторник и така да се въртят тренировъчните дни. Използвай по 3 серии от упражнения, които можеш да нагласиш към домашните условия и повторенията да са около 15. Усещай как започва да ти пари на мускула, от този момент нататък още 2 повторения, 3 и до тук. Така ще стимулираш мускулите да изкачат под кожата, а мазнината ще се гори с повечето повторения!
Диета - набивай само чисти храни, хляб - само бонус, по филия две макс на ядене, като вечерта се ограничавй от тях. Зеленчуци - на всяко ядене да има. Меса - пилешко, пуешко, нетлъсто телешко докато има, ориз - гледай да е кафяф и не много! Него до 16 часа го консумирай, или най-вече след тренировките ти с тежести. Плодове - кажи им сбогом! Ако имаш финанси, обърни внимание на добавките - виждам че си от София, и ти препоръчвам да отидеш до пиротска 12 и да си вземеш фат-бърнери , има една фирма, която няма да споменавам, но за около 29-39 лв са за 37 дена! Взимат се предписанието на опаковката!
Ох, сигурно ще има още въпроси, затова давай ги насам, надали всичко ти е кристал ясно, но затове  сме тук!

KA

09.02.05
13:26

здравей :P ,първо искам да ти благодаря за бързия отговор..., и разбира се имам още много ,много въпроси...,Един от които е ,че нещо не ми  стана ясно с килцата сладурче....как да сваля 4-5кг. като ще взема да изчезна :)  :)  :) ,после сигурно трудно ще щракам из клавиатурата :P ... Благодаря ти все пак за саветите, предполагам,че другите въпроси ще си доидат от самосебе си в процес на тренировка. Надявам се да не ти досаждам много....а да сетих се за още един...Какво ще стане със съвършената ми градна обиколка след като ме караш да отслабвам?

HE

09.02.05
13:48

Хахаха колегата го е обяснил малко по-сложно. Имал е в предвид, че за да изглежда един мускул релефен върху него не трябва да има мазнини и съответно ти е дал много добри съвети. А относно гръдната обиколка - при положение, че изчистваш мазнини ще намалее, но не значително - все пак гърдите са изградени от мастна тъкан.
Успех

WO

09.02.05
13:52

абе хора, така като гледам, след целулита, основния проблем на жените в залата е да не им увиснат гърдите....то си е основен проблем и според мен, ама тва е др тема.. ;)  идеята ми е, дали ако стегнат гръдните си мускули тва ще е предпазна мярка относно увисването на гърдите...как мислите?

09.02.05
14:44

При тия килограми не знам какви диети ще пази.Препоръчвам и упражнения за стягане на ханша и гърдите.Има доста такива и то без тежести.Мисля че това скоето разполагаш е абсолютно достатъчно за стягане на тялото

09.02.05
21:02

Че съм сладурче, мерси, но никой не те кара да слабееш, само казвам пътя към успеха, а релеф се постига с загуба на мазнини! А ти искаш релеф, нали така!!!!!
Така че , съсвършената ти гръдна обиколка може да стане съвършено перфектна! Просто гърдата ще се доуформи, чак да намалее, не се безпокой.  Единствено това бих добавил като коментар на този етап. А килограмите ще се свалят като ядеш гореописаните храни и тренираш. Енергия за деня и тренировките ще служи мазнинкта, която всеки си има, но ти ще я намалиш до минимум, за да покажеш колко по-съвършена можеш да бъдеш бейби!
Успех и дерзай! :wink:

KA

10.02.05
13:14

Е, не сам те разбрала...
но като цяло, започвам и да се забавлявам с вас...,наистина ме развеселявате за което сам Ви благодарна  :oops:
Мерси за ценната информация и...умната :D
Ако вазникнат още въпроси, пак ще ти досадя :)

VV

10.02.05
14:24

Не се притеснявай за гърдите си. Няма значение колко са големи а как са оформени. Като истински ценител на тези благинки :) ти казвам, че по-добре да са по-малки и стегнати и оформени, отколкото да са увиснали и със зърна като телефонни шайби :). Само гледай да не отслабнеш екстремно бързо, че тогава ще заприличат на чорапи. Успех и после снимай да видиме как е :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1