GENOMYX - USA, новият още по-мощен SLIN-SANE!

Темата е заключена.
Прескочи до:

05.12.09
10:28

Сега разгледах http://genomyx.eu. То това малко като по трудово обучение е правено.....Сори, ама освен, че няма никакво инфо, а и сайта е под всякаква критика, дори и написаното в него е с един куп грешки.
Май от цялата работа ми хареса само синята опаковка. :D

05.12.09
11:57

Много сте критични бе! Няма какво друго да искаш от сайта след като той е направен само с цел реклама на продукта и поръчката му...
А относно Слин-сейн, аз имам много добро впечатление от предишната версия и мисля да пробвам и тази, без да им изисквам някакви документи...

Мнението беше редактирано от Даниел Г. на 05.12.09 11:58.

05.12.09
13:26

Аз не бих рискувал.....

ПП. Просто ми прави впечатление колко елементарно направено е всичко за такъв уж невероятен продукт.

ВИ

05.12.09
14:33

По-скоро изглежда като private label продукт, в което няма нищо лошо. Отива фирма Х във САЩ и си поръчва продукт Y в бройка Z с дозайн и формула на клиента. Това правят и малки и големи (БСН, Гаспари итн), а напоследък и някои евро фирми като Нутра-Форс например. В това няма нищо лощо стига да бъде подадено като информация за клиента и да върви с по-ниска цена от марковите продукти. В този случай обаче фирма Х трябва да има доста по-пълна документация и информация за продукта, отколкото при внос на някоя марка като БСН примерно. А такава липсва....

05.12.09
19:24

казано от Radi_boy_ на 05.12.09, 13:26:

Аз не бих рискувал.....

Тук къде точно е риска ? Вече си ги смучете от пръстите ...
Отиваш на изследвания на кръвта пред и и след приема и си ток, колко пъти си си правил такива ? Лова бас, че поне едно 90% от пишещите тук никога не са го правили!

AT

05.12.09
19:52

казано от btkadsl на 05.12.09, 19:24:

казано от Radi_boy_ на 05.12.09, 13:26:

Аз не бих рискувал.....

Тук къде точно е риска ? Вече си ги смучете от пръстите ...
Отиваш на изследвания на кръвта пред и и след приема и си ток, колко пъти си си правил такива ? Лова бас, че поне едно 90% от пишещите тук никога не са го правили!

Не мисля, че рискът по подразбиране е по-висок от този от който и да е друг продукт. Проблемът е, че липсва гаранция, че няма такъв. Колкото и да е малка, гаранцията, че един продукт е сравнително безопасен, идваща от сертификат за качество и официално разрешение за продажба, било от Българските органи, било от Foods and Drugs Administration, тя липсва в случая на този продукт.
Проблемите с web site-а на произбодителя само подсилват чувството, че има нещо гнило в цялата работа.

HE

05.12.09
23:19

Вальо е прав в случая! Много точно и на място казано.
Риска е в това, че липсва информация - нищо не се знае за продукта, никой нищо не е чувал за него и куп подозрителни факти.
БТК не мислиш ли, че ако приемеш един опасен продукт и той ти увреди здравето е все тая на какви изследвания ще отидеш? Не мислиш ли, че след това може да ти се наложи скъпо струващо лечение /не говоря за конкретния продукт който обсъждаме тук, а за принципа и начина ти на мислене/. От изказването ти съдя, че не си се разправял с доктори и не си ходил по болници скоро /най-искрено ти пожелавам никога да не ти се налага/. Ценете си здравето - не е нужно да имате проблем със него зада осъзнаете, че то е най-важното нещо!

06.12.09
09:07

Продукта за да излезе в продажба трябва да има от вас искания “някакъв документ” - Няма никакъв смисъл да го дъвчете този въпрос само.
Ама не ми отговорихте на въпроса менове, колко от вас са си правили някога изследвания да се видят на какъв хал са ?
head_hunter - Ходил съм по болници повече от колкото ми се иска ( за жалост, нищо общо с фитнеса)
(Като си толкова ... (губи ми се думата) колко пъти си ходил при компетентните органи (не съм убеден в момента кои са те,РИОКОЗ може би ?)  И си дал някоя използвана от теб добавка, за да се убедиш на 100% какво има в нея ? Колко ?
Обаче виж  името на темата, и не обобщавай до толкова въпроса... Изведнъж всички ви хвана супер параноя някаква...
Кой изследва No-Xplode да каже какво има в него ? Не казвам, че така трябва да бъде, обаче за някои продукти (повечето)
си затварят всички очите, пък за някои изведнъж ставате Майка Тереза в супер параноичния й образ.

казано от Стоянчо на 03.12.09, 16:37:

btcadsl - аз пък си плащам за спокойствието какво приемам. Затова искам да видя сертификат. Споровете относно други добавки, не ги водете тук. Тук се обсъжда само Genomyx.
Нека модераторите да почистят, ако преценят.

Това е вярно лично за мен само ако аз лично си го извадя... Точно ти съм 1000% убеден, че знаеш, че точно в България може да си извадиш каквото поискаш, с каквото поискаш пишещо на него.

Мнението беше редактирано от btkadsl на 06.12.09 09:23.

HE

06.12.09
09:48

БТК говориш без да си запознат с фактите!
Аз съм първия който направи официално изследване в този форум - с имена и изследвания и всички произтичащи от това последствия!
Просто още не си бил регистриран когато това се е случвало  ;-)  .
На пълни изследвания ходя на всеки 6 месеца - мястото на което работя има договор с определена болница и прегледите са задължителни. Щом ти се е налагало да ходиш по болници не виждам защо е това отношение към собственото ти здраве, но всеки сам си избира. За документите си прав за съжаление и е така всеки може да извади всякакъв документ, но аз за себе си знам, че ако нещо породи съмнение в мен просто не го купувам и не го ползвам.
Дори вече да занеса някъква добавка за изследване то бъди сигурен, че няма да публикувам резултатите тук и то заради всичките кисели гъзари мислещи си, че има световна конспирация срещу любимата им марка /а тук има регистрирани толкова много зомбита/.
Това е и причината да не се включа в изследването на Стоянчо - просто предварително знаех какво ще стане - правиш добро и както обикновенно - изяждаш .......!
Докато има такова мислене всички ще търпят последици от него - ще Ви лъжат в магазина, ще Ви пробутват продукти на силно завишени цени, некачествена стока. Никой не разбра, че търсенето определя предлагането и, че потребителите на практика определят цената на дадена стока.
Да се върнеме на темата - тези които се усъмнихме изложихме аргументите си, но не видях някой да даде аргументи в полза на добавката, а само общи приказки.

Мнението беше редактирано от head_hunter на 06.12.09 09:51.

Хм, интересен коментар от човек регистриран днес с три мнения във форума....две от които са тотална простотия

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 06.12.09 09:56.

HE

06.12.09
09:57

казано от InBloom на 06.12.09, 09:48:

П.П. Единствено ако нещо се ебава с репродуктивната система по косвен или директен начин ще сметна продукта и налагането му за недопустимо, нечестно, долно, мерзаво, жестоко и непростимо, за другото грижи няма!

Значи щом с “патока” всичко е наред сме здрави  :-)
Евала разсмя ме искренно. Вместо следващия път да ходя на изследване просто ще проверя дали ми става - хем бързо, хем приятно.
Без лоши чувства - благодаря, че ме разсмя.

06.12.09
09:58

head_hunter - Браво, обаче сме едни от малкото :) Аз от магазина салами и производните им не ям... Само както казваш мога да предполагам какво има вътре, тъпото е, че не само тук е така, и в голяма степен сме принудени да се “доверяваме” на производителите.
Нали се сещаш, че на баба Пена й е все тая какво има в сиренето, важно е да е 2 кила за лев... Просто хората ценящи здравето си не са целевата група на производителите, или ако са цените на тези стоки са безумни, и пак гаранцията за качество е нищожна.

“Никой не разбра, че търсенето определя предлагането” Горе ти дадох пример, в случая у нас търсенето не се определя толкова от качеството, колкото от цената.

А за добавката какво да кажем, като я няма на пазара, а ти кажи картофите дето ще си ги направя след малко дали ще станат преварени... На врачки ли да си играем, или ?
Като си я купя ще ти кажа ;)

Мнението беше редактирано от btkadsl на 06.12.09 09:59.

AT

06.12.09
09:59

казано от InBloom на 06.12.09, 09:48:

П.П. Единствено ако нещо се ебава с репродуктивната система по косвен или директен начин ще сметна продукта и налагането му за недопустимо, нечестно, долно, мерзаво, жестоко и непростимо, за другото грижи няма!

Интересен начин на мислене... “ако ми засегне———, майната му, но ако получа (примерно) хронична язва, карай да върви”...

06.12.09
10:00

За туй нещо дето е кат онуй нещо - ми то си е важно :D

06.12.09
10:01

казано от Иван Шишманов на 06.12.09, 09:54:

Хм, интересен коментар от човек регистриран днес с три мнения във форума....две от които са тотална простотия

Затова реших да го докладвам. Иначе, коментара разсивам не само head_hunter! ;)

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 06.12.09 10:01.

AT

06.12.09
10:05

казано от btkadsl на 06.12.09, 09:58:

“Никой не разбра, че търсенето определя предлагането” Горе ти дадох пример, в случая у нас търсенето не се определя толкова от качеството, колкото от цената.

За това head_hunter също е прав. Примерно конска тор можеш да я продаваш и за 20 стотинки за тон и пак надали някой ще я купува (е, освен ако не иска да си прави градина... знае ли човек). За да се продава един продукт първо трябва хората да имат нужда от него, или да бъдат обедени, че им трябва чрез маркетингови трикове.

06.12.09
10:12

Не бе мен, И на баба Пена й се ядат мръвки от 12 лева килото, ама пенсията е 120лв, и положението е същото в прекалено много Български семейства ;)
Къде пък тръгна да сравняваш тор с храната... Леле... темата отиде на майната си...
Колко от хората които познаваш въобще се замислят какво ядат ? Е точно към тях е насочена “политиката” на фирмите, защото са повече !
Както каза един човек - Кофти ни е материала...

Мнението беше редактирано от btkadsl на 06.12.09 10:12.

AT

06.12.09
10:15

казано от InBloom на 06.12.09, 10:03:

хронична язва от един хап няма да получиш, особено предвид факта, че се пие с храната ;) Да кажем, че ти минава през черния дроб и бъбреците (което 1000% е така), еми дам.. шит. ама ако мислите, че продуктите с хиляди уверения и гаранции за качество не го правят - ми лъжете се. Същото го прави и малката водка, и един ден на 2 кафета и 3 капки вода. Хед Хънтъра се смее ама всичко се лекува и се понася, ама с патока ебавка не бива :D

Казах, че давам язвата като пример (хипотетичен). Ако не е бил удачен, то представи си случая, в който даден продукт причинява щети на панкреаса (примерно с цел регулиране на нивата на инсулин или на някой друг хормон). Не казвам, че случаят е такъв, но определено е в рамките на възможното. Краткотрайният ефект от взимането на такъв продукт може да е зашеметяващ. Дилготрайният може да е диабет...

Мнението беше редактирано от AT на 06.12.09 10:24.

HE

06.12.09
10:18

казано от InBloom на 06.12.09, 10:03:

Хед Хънтъра се смее ама всичко се лекува и се понася, ама с патока ебавка не бива :D

Тъй като в мен се породиха известни съмнения, че нещо не ми е наред след малко отивам една сладурана да провери как съм със здравето - тя ще ми направи пълни и подробни измследвания  :-)

AT

06.12.09
10:22

казано от btkadsl на 06.12.09, 10:12:

Не бе мен, И на баба Пена й се ядат мръвки от 12 лева килото, ама пенсията е 120лв, и положението е същото в прекалено много Български семейства ;)
Къде пък тръгна да сравняваш тор с храната... Леле... темата отиде на майната си...
Колко от хората които познаваш въобще се замислят какво ядат ? Е точно към тях е насочена “политиката” на фирмите, защото са повече !
Както каза един човек - Кофти ни е материала...

Темата отиде на майната си, защото явно си недостатъчно далновиден, за да разбираш и усмисляш теоритични примери. Аз спирам да поствам в тази тема. Пии си Слин Сейн и си троши главата (евентуално). Аз, само заради издънките досега, не бих го пробвал, ако ще да се окаже най-добрият фитнес продукт на планетата.

06.12.09
10:27

Добре ;)

06.12.09
13:03

Абе хора я се спрете малко!!!Първо прочетох последните 2-3 страници от темата и виждам единствено спам без никакви доводи и т.н.Вие хептен обърнахте темата на лаф....спрете се малко!

Темата в този си вид е изчерпана, затова се заключва и архивира. Представителите на марката ще дадат знак, когато имат готовност да пуснат нова такава.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1