30.11.09
18:08
GENOMYX e нова марка, която тепърва ще изненадва фитнес обществото с нови и интересни продукти.
Първият продукт от гамата е новият и много по-мощен Slin-Sane. Продукт, който спечели и оправда доверието Ви.
Официалният сайт на вносителя е www.genomyx.eu
Сайт на производителя - www.genomyx.net
На вашето внимание информация относно продукта, съставките и действието му.
Slin-Sane ОПИСАНИЕ
Инсулинът е един от най-анаболните хормони в човешкото тяло и това го прави изключително важен за спортистите. Освобождаването на инсулин се стимулира в тялото чрез приемане на въглехидрати, някои аминокиселини, или комбинация от двете. Въпреки това, съществуват много хора, които притежават дисфункция в инсулино-каскадната сигнализация, коeто води до ограничено усвояване на хранителните вещества от мускулните клетки, прекомерно използване от мастните клетки, или неподходящо количество освободен инсулин. Дори и тези, с нормална инсулино-каскадна сигнализация могат значително да ускорят процеса на увеличаване на мускулната маса и ускорена загуба на мазнини чрез оптимизиране на правилното усвояване на хранителните нутриенти.
Slin-Sane е създаден за да бъде инструмента, който Ви е нужен за максимално усвояване на въглехидратите и аминокиселините през мускулните клетки ,чрез начини подобни на и във връзка с инсулина, докато ви доставя повишено кръвоснабдяване и изгражда плътна мускулатура.
Съставките :
Lagerstroemia Speciosa
Множество изследвания демонстрират способността на Lagerstroemia Speciosa да увеличава преместването на GLUT4 рецепторите в мускулните клетки.По този начин се постига оптимално усвояване на хранителните нутриенти. Клетъчният рецептор (GLUT4) е основният oтговорник за това, какъв поток от хранителни вещества ще достигне до мускулната клетка и увеличение на нейната плътност.
Lagerstroemia Speciosa дава анаболните ефекти от инсулина, чрез имитиране на хормона, както и чрез независим от инсулина механизъм. Действа анти-катаболно за предотвратяване разпада на мускулите, бързо намалява глюкозните/инсулинови нива, както и повишава инсулиновата чувствителност.Всичко това спомага за изгарянето на мазнини и изграждане на качествена мускулатура.
Gymnema Sylvestrе
Gymnema Sylvestre има огромно въздействие върху секретиращите инсулин клетки на задстомашната жлеза, наречени бета-клетки. Билката има уникалната възможност да стимулира освобождаването на инсулин, дори и без наличието на въглехидрати. Действително може да помогне за регенерирането на бета-клетките, които често се повреждат и изхабяват с течение на времето. Едно изследване, публикувано във вестник Ethnopharmacology, дори откри Gymnema да удвоява броя на бета-клетките в диабетичните плъхове използвани в експеримента.
Настрана от дълбокото въздействие върху функцията на панкреаса, Gymnema Sylvestre , действа също , чрез увеличаване пропускливостта на клетъчните стени като така подпомага процеса на усвояването на хранителни вещества.
Повредените клетъчни стени стават по-малко пропускливи с течение на времето, вследствие на превишаване на нивата на инсулин в кръвта и диетични недостатъци, наред с други неща. Gymnema Sylvestre действа като клетъчен ремонт и възстановяване на оптималната функция.
L-Norvaline
Аналог на разклонената верига аминокиселина L-валин, това съединение е избрано заради своите съдоразширяващи възможности за увеличаване на кръвоснабдяването, напомпване на мускулите и доставка на нутриенти.
Как да използвате Slin-Sane
Вземете 1 капсула около 15 минути преди богато на въглехидрати хранене, за да постигнете максимално усвояване на хранителните вещества от мускулните клетки. В съчетание с тренировка с тежести и разпределението на макронутириентите в тялото , Slin-Sane буквално принуждава мускулите Ви да изсмучат всичката глюкоза и аминокиселини, които навлизат в кръвообращението.
Това води до бързо увеличаване на чистата мускулната маса и глад за мастните клетки.
Трансформацията на тялото, никога не е билa по-лесна от сега!
Slin-Sane Общ преглед
• Повишава кръвоснабдяването и мускулното напомпване
• Повишава азотният оксид
• Вкарва хранителните вещества в клетките и подобрява усвояването на големи количества храна и въглехидрати
• Стимулира отделянето на инсулин, имитира инсулин и подобрява ендогенният ефект на инсулина
• Ускорява изгарянето на мазнини в тялото, както и предотвратява натрупването на нови
• Увеличава чистата мускулна маса
• Подобрява издръжливостта и силата
• Възстановява бета-клетките на панкреаса
• Подпомага за здрави липиди
• 100% Натурален продукт
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 06.12.09 20:49.
30.11.09
18:22
Често задавани въпроси
1. Кога трябва да се приема Slin-Sane, и трябва ли да правя почивка между приемите?
Slin-Sane трябва да се приема преди храна ,богата на въглехидрати (30 грама или повече). Вземете 1 капсула около 15 минути, преди да започнете да се храните. Ако го използвате всеки ден, може да направите няколко седмици почивка след месец на използването му. Въпреки това, проучванията на съставките показват, че при използването им в дълъг период от време -не се наблюдават странични ефекти.
2. Как мога да използвам Slin-Sane във период за покачване на мускулна маса?
Би трябвало да увеличите количеството въглехидрати повече от нормалното, което използвате в период на покачване на маса. Благодарение на ефекта, на разделение на хранителни вещества, който Ви дава Slin-Sane - няма да се налага да се тревожите за натрупване на така нежеланите подкожни мазнини. Вземете по 1 капсула преди 3 хранения и увеличете въглехидратите си с около 20-30% повече от тези, които приемате нормално. По възможност приемайте по време на тренировка въглехидратно-протеинов шейк. Докато използвате Slin-Sane се наблюдава значително увеличаване на напомпването и силата, по време на тренировка, както и значително по-бързо натрупване на мускулна маса.
3. Как мога да използвам Slin-Sane във период за горене на мазнини?
Въпреки че, докато приемате въглехидрати повече от нормалното ще горите мазнини , препоръва се да намалите консумирането им - за разлика от периода на покачване на маса. Разпределете въглехидратните си хранения около тренировката.
Пример :закуска, хранене преди тренировка и хранене след тренировка, като вземете 1 капсула Slin-Sane преди всяко. Ще забележите ускорена загуба на мазнини, енергия и твърдост на мускулатурата, докато използвате продукта. Може да комбинирате с фeт бърнър.
4. Мога ли да приемам Slin-Sane без въглехидрати?
Това не се препоръчва , поради своите хипогликемични ефекти, но някои напреднали потребители могат да експериментират със Slin-Sane на много ниско въглехидратната или кетогенна диета. Само не забравяйте да иматe въглехидрати, наблизо, ако усетите неприятно чувство на хипогликемия и отпадналост.
5. Могат ли жени да употребяват Slin-Sane?
Абсолютно. Slin-Sane работи по същия начин при жените, както и при мъжете. Нито една от съставките не оказва влияние върху различието на половете.
6. Безопасно ли е да се комбинира Slin-Sane с други хранителни добавки?
Определено. Slin-Sane е безопасен за комбиниране с повечето хранителни добавки.Не трябва да се използва с други продукти, които са известни с понижаване на кръвната захар или чувствителност на инсулин.
Slin-Sane е продукт подкрепен с над 30 изследвания върху съставките му.
Мнението беше редактирано от RNA Ltd на 30.11.09 18:34.
30.11.09
18:29
Slin-Sane ще е наличен до края на седмицата.
Цена за 1 брой Slin-Sane 80 лв/бр
Цена при поръчка на 2 броя Slin-Sane 70 лв/бр
Цена при поръчка на 3 броя Slin-Sane 60 лв/бр
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
За предварителни поръчки:
www.genomyx.eu/contact.php
genomyx@abv.bg
office@genomyx.eu
Мнението беше редактирано от RNA Ltd на 30.11.09 18:36.
Уоу, тая оферта е доста добра. Един фр вече се нави и може да си поръчам няколко бройки, но не е сигурно. Искам да попитам, ако си го купя сега ще има ли някакъв проблем, ако започна да го пия след няколко месеца? Т.е. искам да кажа има ли някакви срокове на годност и прочие?
Edit: Мерси за отговора, пиша в същия коментар, защото не ми дава да направя нов..
Мнението беше редактирано от TheRunawy на 30.11.09 18:56.
30.11.09
18:53
Здравейте. Разбира се, че има срок на годност, но той е над 2011та година, така че не би трябвало да Ви притеснява това, че ще го пиете след няколко месеца.
Относно цената - помислихме и за тези от Вас, които искат да спестят от количеството.Така може да пазарувате на още по-добри цени, като се комбинирате с приятели.
Може ли да пуснете сайт на производителя на добавката? http://www.genomyx.net/ е указан на етикета, но нищо не се отваря.
http://www.myspace.com/441752133—>този ли е собственик на Genomyx?
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 01.12.09 15:13.
01.12.09
14:46
Аз съм от Пловдив и ако го поръчам ще трябва ли да плата за доставката, защото виждам, че е от Русе? и още един въпрос..Кога ще е наличен в Силабг.ком ?? :)
Мнението беше редактирано от Никола Карабойчев на 01.12.09 14:47.
казано от Никола Карабойчев на 01.12.09, 14:46:
Аз съм от Пловдив и ако го поръчам ще трябва ли да плата за доставката, защото виждам, че е от Русе? и още един въпрос..Кога ще е наличен в Силабг.ком ?? :)
Доставката е безплатна , както пише по-нагоре. Наличен ще е след около седмица :)
казано от Стоянчо на 01.12.09, 14:39:
Може ли да пуснете сайт на производителя на добавката? http://www.genomyx.net/ е указан на етикета, но нищо не се отваря.
http://www.myspace.com/441752133—>този ли е собственик на Genomyx?
Може би търсиш това.
http://genomyx.eu/
01.12.09
18:24
www.genomyx.eu - e сайта на официалният вносител за България - RNA Ltd
www.genomyx.net - е сайта на производителя, който е в процес на изработка. Ще е готов до няколко дена.
Също така с нетърпение очакваме вторият продукт от Genomyx, който ще е с УНИКАЛНИ съставки. Надявам се до месец да го внесем в България.
@fybne - Slin-Sane се комбинира с всички видове добавки.
Мнението беше редактирано от RNA Ltd на 01.12.09 18:25.
Ако говорите за Protocol.. Същата/подобна роля, като тази на аминокиселините ли ще има?
Мнението беше редактирано от TheRunawy на 01.12.09 18:31.
казано от TheRunawy на 01.12.09, 18:20:
казано от Стоянчо на 01.12.09, 14:39:
http://www.myspace.com/441752133—>този ли е собственик на Genomyx?Може би търсиш това.
http://genomyx.eu/
Не, определено не търся това. ;) Търся онова, дето не се отваря с .net
Тогава да попитам има ли официален сайт на производителя на слин сейн, т.е. на досегашната му (стара) версия? Кой е официалният сайт на BPS?
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 01.12.09 18:55.
01.12.09
19:08
@Стоянчо - в темата на BPS e посочен сайта. Той е www.innovativebulk.net - това е производителя на старата версия на Slin-Sane. Както вече казахме марката BPS и правата за продуктите им са купени от GENOMYX. BPS няма да се предлага.
Къде в Щатите се произвежда добавката? Къде са им производствените цехове? Никъде не мога да намеря адреса, моля улеснете ме.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 01.12.09 19:21.
01.12.09
19:55
@Стоянчо - специално заради Вас, пуснахме запитване, ето и отговора. А сега може да проверите другите големи фирми за хранителни добавки в Америка и да проверите колко от тях издават информация къде са им производствените цехове. Когато GENOMYX пуснат официалният си сайт, може да отправите запитванията си към тях. Лека вечер.
We can not release manufacture information because they allows anyone to contact them and have the product. Re produced. We can but we choose not to. There’s really no need for that info ecspecially when referencing a manufacture here in the U.S
This product is gmp certified (ingredients) ill see if I can get that from the manufacture.
Мнението беше редактирано от RNA Ltd на 01.12.09 19:58.
ОК, това нямат право да го правят! Нямат право да укриват инофрмация относно цеховете си.
Може ли да видя лабораторен анализ на продукта? Ако и той е тайна, смятам да задълбоча проучването си.
Доста неграмотен отговор от тяхна страна :coolsmile:
Запетаи не признават ли ... американците ?
И как така няма да кажат, къде се намират заводите им ? Какво означава re produced ? Знам какво означава, но не виждам как ще си го забъркам в гаража.
Може ли да видим въпросните джи ем пи - та ?
01.12.09
20:28
казано от Стоянчо на 01.12.09, 20:17:
ОК, това нямат право да го правят! Нямат право да укриват инофрмация относно цеховете си.
Може ли да видя лабораторен анализ на продукта? Ако и той е тайна, смятам да задълбоча проучването си.
Инспекторе, когато е готов сайта на производителя, може да им пишеш и да задълбочиш “проучването” си.
Относно лабораторен анализ - продукта е Properitary blend - няма как да стане, за да не се разкрива съотношението между съставките. Много продукти на пазара са Properitary blend, както много добре знаем. Не знам какво целиш с нападките си, но нека не разводняваме темата. Ако има нещо - на ЛС или им пиши на производителя. До няколко дена ще имаш възможността да изразиш недоволността си.
GMP когато го получа, с радост ще го пусна тук. Не знам доколко се имаш за компетентен, Стоянчо, но GMP сертификат имат едва 10-15% от марките в USA.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 01.12.09 20:31.
Г-н Маринов, аз НЕ питам за GMP сертификат. Искам да видя сертификат, който е нужен за да се вкара продукта в България. Питам за Certificate Of Analysis - какво съдържа продукта.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 01.12.09 20:35.
01.12.09
20:47
Когато имам повече информация, която да те задоволява Стоянчо - ще ти пиша.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 01.12.09 20:52.
01.12.09
21:02
“We can not release manufacture information because they allows anyone to contact them and have the product. Re produced. We can but we choose not to. There’s really no need for that info ecspecially when referencing a manufacture here in the U.S
This product is gmp certified (ingredients) ill see if I can get that from the manufacture”
Това запитване към кого беше отправено (определено не към някого с роден език английски и определено не към някого който знае какво е написал) ?
Мнението беше редактирано от Powerg3n3ratoR на 01.12.09 21:03.
Аз питам как си внасяте продукта без сертификат? Длъжни сте да имате такъв.
01.12.09
21:23
Когато се отговаря в бързината по Blueberry e нормално да има правописни грешки. Още излишни въпроси, които да спамят темата има ли?
@Стоянчо, дали имам или нямам сертификат, може само да гадаеш. Ако искам ще го покажа, ако не - няма. Други такива запитвания от твоя страна ще бъдат игнорирани от мен, след като няколко пъти ти пиша едно и също. Ако имаш още нещо да казваш - на ЛС, защото на друго няма да ти бъде отговорено тук, в тази тема.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 01.12.09 21:30.
Г-н Маринов лошо говори за Вас, че не показвате сертификата. Позволете ми да се съмнявам, че не разполагате с такъв. Докато не бъде показан, как да знаят потребителите какво слагат в организма си? На честната Ви дума ли да се осланят? Дали ще пиша тук или на ЛС си е лично мое решение. Постовете ми не са спам, защото не се отклонявам от темата, а именно хранителната добавка GENOMYX, новият слин сейн. Не смятам, че има нещо което не е по-темата - аз говоря едиствено и само за продукта, който Вие внасяте.
Аргументирайте се така, че доводите ви да имат някаква стойност. До сега аз не прочетох нищо стойностно във вашите отговори. Спестете си възмущенията от това, че Ви пиша в темата. Вие също пишете наляво-надясно, защо аз да пестя думи тук?!
Мнението беше редактирано от emzo на 02.12.09 06:26.
02.12.09
11:10
Не съм адвокат на Стоянчо, нито го познавам, но в случая е напълно прав и е напълно в правото си като потребител да изисква това от Вас, като вносители. Така, че заставам напълно зад думите му и бих желал, както и той и останалите, които следят темата
да има адекватни и стойностни отговори по запитванията, които в случая са важни за нас потребителите.
Мнението беше редактирано от bobi_benetton на 02.12.09 11:12.
казано от bobi_benetton на 02.12.09, 11:10:
Не съм адвокат на Стоянчо, нито го познавам, но в случая е напълно прав и е напълно в правото си като потребител да изисква това от Вас, като вносители. Така, че заставам напълно зад думите му и бих желал, както и той и останалите, които следят темата
да има адекватни и стойностни отговори по запитванията, които в случая са важни за нас потребителите.
x2
02.12.09
12:44
казано от korpusito на 02.12.09, 11:47:
да има адекватни и стойностни отговори по запитванията, които в случая са важни за нас потребителите.x2
x3
02.12.09
13:16
казано от summer_jam на 02.12.09, 12:44:
да има адекватни и стойностни отговори по запитванията, които в случая са важни за нас потребителите.x2
x3
x4
Само да не е аналогична история с друга супер ефективна натурална добавка, която беше забранена...така и не се разбра къде се произвежда и какво съдържа.
казано от elis на 02.12.09, 13:16:
x3
x4
Само да не е аналогична история с друга супер ефективна натурална добавка, която беше забранена...така и не се разбра къде се произвежда и какво съдържа.
x5 Подкрепям Стоянчо
казано от Витан на 02.12.09, 13:27:
казано от elis на 02.12.09, 13:16:
x3
x4
Само да не е аналогична история с друга супер ефективна натурална добавка, която беше забранена...така и не се разбра къде се произвежда и какво съдържа.x5 Подкрепям Стоянчо
х6 не е чиста работата нещо
02.12.09
13:58
казано от Стоянчо на 01.12.09, 21:22:
Длъжни са, но и друг е въпроса дали е тествана въпросната добавка в РИОКОЗ защото за внасянето на такъв продукт в БГ и това е нужно. Нещо като технотеста в КАТ ;-) .
Както и да е производителя е длъжен да снабди вносителя с пълния набор документи за произхода и съдържанието на продуктите.
WESTA ако не се лъжа си беше поръчал новия слийн отнякъде и той можеби ще каже какво е указано като производство на етикета.
казано от head_hunter на 02.12.09, 13:58:
Длъжни са, но и друг е въпроса дали е тествана въпросната добавка в РИОКОЗ защото за внасянето на такъв продукт в БГ и това е нужно. Нещо като технотеста в КАТ ;-) .
Има някой разпоредби, които, ако не се спазват, последиците НЕ са благоприятни. Head_hunter загатна една от разпоредбите от Наредба № 47 от 28.12.2004 г. за изискванията към хранителните добавки:
Чл. 4. (Изм., ДВ, бр. 44 от 2007 г.)
(1) Производителите или търговците, които предстои да пуснат на пазара в Република България за първи път хранителни добавки, уведомяват за това преди пускането на пазара регионалната инспекция по опазване и контрол на общественото здраве (РИОКОЗ) по седалището си, а когато нямат такова на територията на Република България - в избрана от тях РИОКОЗ.
Има ли нужда от тълкуване или е прекалено ясно...
Чл. 5. (1) (Изм., ДВ, бр. 44 от 2007 г.) Когато съдържанието, производството, спецификациите, представянето или етикетирането на хранителните добавки отговарят на изискванията на тази наредба и на другите нормативни актове, свързани с хранителните добавки, търговията с тях не се забранява или ограничава.
От чл.5 се прави извода, че състава на продукта трябва да бъде установен! А този състав се установява със сертификата, който производителят предоставя на вносителя.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 02.12.09 14:17.
02.12.09
14:37
Стоянчо спести си цитирането на закона, още малко защо не поискаш да ми видиш отчетите и да водиш фирмата? Смяях. Какво стана като поискахте анализи на протеините в съседната тема на вносителите? Някой видя ли ги? Не, нали. Личен мой избор е каква информация да ви предоставя. Когато реша - тогава. Никой не ти е длъжен да се съобразява с изискванията ти. Я ми кажи ти на колко добавки си видял анализите от тези, които се продават навсякъде? Тези анализи интересуват митницата и РИОКОЗ, а дали ти ще ги видиш - това ще стане ако аз реша.Нали ми цитираш закона, а знаеш ли че митницата, може да си реши да си отвори няколко опаковки от партидата за да си направят собствен анализ?
За последно ви казвам, когато има повече информация ще бъде споделена. Нещата не стават по-поискване. Да виждаш някъде да се продава в момента по магазините новият Slin-Sane? ЕСТЕСТВЕНО, че не защото няма да бъде пуснат в търговската мрежа преди да си мине в РИОКОЗ и да се регистрира там и съотвено да си получи разрешението за продажба, както си му е реда.
Като толкова те интересува и си правиш разследвания, като бъде пуснат за продажба продукта, купи си 1 бройка от СИЛАБГ, после си я занеси в която искаш лаборатория да си правиш анализи и с радост и гордост я пусни във форума!
А после след като видиш, че всичко си е в ред, с какво ще бъда АЗ компенсиран, че ми правиш анти-реклама?
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 02.12.09 14:41.
казано от Aleksandar Marinov на 02.12.09, 14:37:
. А после след като видиш, че всичко си е в ред, с какво ще бъда АЗ компенсиран, че ми правиш анти-реклама?
x 2
Много резонен въпрос
казано от head_hunter на 02.12.09, 13:58:
казано от Стоянчо на 01.12.09, 21:22:
Както и да е производителя е длъжен да снабди вносителя с пълния набор документи за произхода и съдържанието на продуктите.WESTA ако не се лъжа си беше поръчал новия слийн отнякъде и той можеби ще каже какво е указано като производство на етикета.
От понеделник 07.12.09 ги чакам нещата като пристигнат ако Сашо не е казал за какво става въпрос ще напиша какво пише на новия слин.
Аз също съм ЗА да видя сертификати и т.н.,но още го няма в България така че незнам защо всички толкова бързате.!
Мнението беше редактирано от westsa на 02.12.09 14:54.
Не съм адвокат на Стоянчо, ........................
х (колко стана, че загубих бройката) ?
казано от karlo на 02.12.09, 14:43:
. А после след като видиш, че всичко си е в ред, с какво ще бъда АЗ компенсиран, че ми правиш анти-реклама?
x 2
Много резонен въпрос
Кое му резонното на въпроса ?
Компенсацията Ви ще са доволните клиенти ! Нещо много важно, нееее най-важното !
Ти решаваш дали да покажеш анализ!!! Аз ти помагам да си продадеш продукта, като ти подсказвам,ч е покажеш ли анаиз, хората ще ти имат доверие. За какво компенсиране говориш?! Аз не съм казал нищо, което не е истина!!! Аз не съм казал че нямаш анализи, а казвам, че се съмнявам в това! Обори ме, че не съм прав като ги покажеш. Какво означава антиреклама? Аз съм потребител, има закон който ме защитава и мога да искам всякаква информация, която имам право да знам за свое спокойствие, че използвайки продукта, няма да има вредни последици за мен. Ти откъде знаеш, че аз нямам намерение да ползвам слин сейн? Аз искам да ползвам продукта ти и искам да бъда спокоен в действието му.
Не си пуснал новия продукт на пазара, хубаво. Ами дай сведенията за стария слин сейн - той все още може да бъде намерен и аз мога да си купя него.
02.12.09
15:21
Тези анализи ако трябва да бъдем честни интересуват всички потребители - за тях се правят и идеята на РИОКОЗ е да не допуска нещо да навреди на потребителите.
Митниците разполагат с техника за анализ на общоопасни вещества по смисъла на закона. Единствената техника за анализ на хранителни вещества и добавки е в РИОКОЗ /но пък за сметка на това спецовете там са на едно ниво дето даже не е за обсъждане/ и Центъра по хигиена /там е доста по-стара лабораторията/.
При това достъп до такова изследване може да се получи от РИОКОЗ срещу молба с входящ номер до началника на службата тъй, че искаш не искаш всеки има достъп до такива документи - нито са фирмена тайна, нито притежават някакъв гриф.
Не виждам за какви компенсации става дума след като се иска нещо което да увери потребителите, че всичко е в нормите и няма да се получи аналог с друг такъв продукт от който стана дандания и потребителите бяха потърпевши.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 02.12.09 15:32.
02.12.09
15:27
Стоянчо спести си цитирането на закона, още малко защо не поискаш да ми видиш отчетите и да водиш фирмата? Смяях. Какво стана като поискахте анализи на протеините в съседната тема на вносителите? Някой видя ли ги? Не, нали. Личен мой избор е каква информация да ви предоставя. Когато реша - тогава. Никой не ти е длъжен да се съобразява с изискванията ти. Я ми кажи ти на колко добавки си видял анализите от тези, които се продават навсякъде? Тези анализи интересуват митницата и РИОКОЗ, а дали ти ще ги видиш - това ще стане ако аз реша.Нали ми цитираш закона, а знаеш ли че митницата, може да си реши да си отвори няколко опаковки от партидата за да си направят собствен анализ?
За последно ви казвам, когато има повече информация ще бъде споделена. Нещата не стават по-поискване. Да виждаш някъде да се продава в момента по магазините новият Slin-Sane? ЕСТЕСТВЕНО, че не защото няма да бъде пуснат в търговската мрежа преди да си мине в РИОКОЗ и да се регистрира там и съотвено да си получи разрешението за продажба, както си му е реда.
Като толкова те интересува и си правиш разследвания, като бъде пуснат за продажба продукта, купи си 1 бройка от СИЛАБГ, после си я занеси в която искаш лаборатория да си правиш анализи и с радост и гордост я пусни във форума!
А после след като видиш, че всичко си е в ред, с какво ще бъда АЗ компенсиран, че ми правиш анти-реклама?
Чакай сега, че нещо се обърках...След тази шумутевица и реклама човекът иска да ни кажеш къде са произвежда това чудо или да покажеш поне някакъв документ, че някъде някой се е опитал да прави изследване на въпросния продукт. Вече всички разбраха, че не можеш да представиш такъв...и това било антиреклама и ти дължал компенсации.Майко мила...
За твое сведение много уважаващи себе си фирми обявяват почти всичко за продуктите си (съдържание, место на производство, суровини, побликуват сертификати и т.н.), и от това само печелят. В никакъв случай няма да спечелят повече пари ако „засекретят” тези данни, независимо поради какви причини. Ще „спечелят” единствено подозрения от страна на купувачите, че нещо не е наред.
Поне аз разбрах, че всеки момент продуктът, ще бъде пуснат в търговската мрежа в България. Ако е така би ли ми обяснил, ти като вносител (доколкото имам информация си управляващ и собственик на фирма „РНА”ЕООД ) защо не покажеш поне някакъв документ за този продукт (независимо какъв)? Аз се сещам само за един логичен отговор...
Аз също се занимавам с внос на стоки от чужбина и не си спомням случай да съм внесъл и един болт без предварително да ми биде предоставена някаква документация (сертификати, спецификации, удостоверения за съответствие и др. подобни), така, че не ми обяснявай, че си внесъл нещо и тепърва ще се снабдяваш с документи...ако е така нямам думи.