Korpusito’s LOG Beach Building

Темата е заключена.
Прескочи до:

13.01.11
17:42

Грей, много просто, защото работи- другото е излишно оскъпяване. Има хора при, които не работи- така е, но иначе няма причина, защо да не се използва. И аз го пия без зареждане и прости въглехидрати и определено не залагам на плацебо... но прекалено се отклоних.

13.01.11
17:43

Креатина го пия с мед, така че инсулиновия пик си е налице ;) Иначе 2 години се кумих на моното, ама любопитството надделя. Ще се пият по-модерни формули занапред, радвайте се вносители :D

казано от korpusito на 13.01.11, 17:43:

Ще се пият по-модерни формули занапред, радвайте се вносители :D

Абе не е задължително ;)

Монохидрата е минал испита на годините както има една приказка и обяснението е само едно-той работи. Откакто съм почнал да тренирам( преди около 4-5 години самоче с големи прекъсвания) колко “модерни” форми идваха и си отиваха .... по-старите любители знаят.. :). А тези матрици сега като ги гледам са бъкани с какви ли не работи и човек да се чуди от какво точно идва ефекта... :)

13.01.11
17:52

Мен ми е все тая от какво идва ефекта, стига да го има ;)

Меда е едно, захата е съвсем друго. Старите формули креатин - щом бяха толкова ефективни хората нямаше да търсят новите неща. А защо търсят новите неща? Защото са по-ефективни от старите. И не си изпикаваш половината обем в края на цикъла. :)

13.01.11
18:02

Креатина не е за обем... ама повече по темата аз няма да пиша в този дневник.

Именно това е един от положителните ефекти на монохидрата-изпълва с вода мускулите, хидратира ги ...

П.П. Направете тема, ако искате да си побъбрим по темичката да не цапаме на момчето дневника :D

Мнението беше редактирано от Николай Маринов на 13.01.11 18:05.

13.01.11
18:07

Корп, как тренираш сега?Колко кг удари, мина ли 80-те?

казано от korpusito на 13.01.11, 17:52:

Мен ми е все тая от какво идва ефекта, стига да го има ;)

Тогава защо не вземеш стероиди?

13.01.11
20:48

Щот’ не съм проС ;)

@ Андриан К 80 съм в момента, но поне кило вода влача, т.е 78-9 кг реално. 5х5 съм още малко и минавам на билдърски сплит.

14.01.11
19:04

Приключих с монохидрата, днес ужасна тренировка, спеше ми се и ми пулсираше главата :S Някой ако е любопитен да тества моно, подарявам останалите към 200 гр., за месец ще стигнат при тридневен сплит :)

Прати ми ги за кампанията “Нека помогнем на Ради да клекне с 200кг за 3 месеца”.

ПП: Напоследък Карбовски прави някакви такива кампании за помощ на разни ненормалници.  :D

14.01.11
19:47

Сега като се замисля имам и кре-алкалин изостанал :D Дали може да се комбинират двете едно след друго ми е интересно :D
@ Радо - Ако никой софиянец не драсне, е твой, че не съм наясно с пратките как се действа.

14.01.11
19:54

Драскам :D

EДИТ- шегувам се разберете се с Радо : )

Мнението беше редактирано от Бойко на 14.01.11 19:57.

корпусито, предлагам ти да ги развъртиш на нещо като конкурс. Дай ги на този който предцениш, че ги заслужава и си струва каузата.

Аз вече съм обявил моята кампания. :D

18.01.11
20:56

Днес правих лег за пръв път от няколко месеца насам. Силово резултата е плачевен, но по-лошото е, че пак имам болки в дясното рамо. Правя полулег с лост/дъмбели, лег с дъмбели, кофи с тежест, раменн преси и т.н и нямам никаква болка, обаче сложа ли над 60 кила на лежанката почва да ме боли :( Някой да има такъв опит или идеи някакви ? Техниката ли ми е лоша, хвата ли е твърде широк/тесен, не знам и аз. Ще мъча още един-два пъти и ако все така боли ще отпадне това упражнение изцяло от арсенала ми :D Не, че се скъсвам да клякам и да дърпам, ще стана бийч билдър отвсякъде :)

Ами прави с дъмбели, бе :) 1000 пъти по-добре. И мен ме боли рамото от щанга и кофички, иначе.

18.01.11
21:26

Е нали уж базово упражнение, бла-бла... Всички приятели НЕфитнес маниаци само за това ме питат :D С дъмбели екстра го усещам и при кофите нямам никакъв проблем, ама уви :)

Е че бутането с дъмбели не е ли базово?!?!?

18.01.11
21:48

И мен ме болеше на лега дясното рамо, загрявах рамената повече от другите мускулни групи и докато се усетя ми беше минало.
Иначе попринцип полу-лега с щанга не го усещам изобщо там където трябва, тоест при теб така може да е с лега.

18.01.11
21:53

Усещам го чудесно като изключим болката.

18.01.11
22:16

Здр корпусито на фитнес оше ли ходишп в 88-о СОУ ?
Много вдигнали цените, направо  удър получих

18.01.11
22:47

Инфлацията удари фитнеса :D Още съм там, ама ще местя скоро, че ми писна обстановката :)

Какво стана с креатина?

20.01.11
18:02

Тая седмица не мога да ти го пратя, че нямам кола, а еконт няма наблизо. Другия понеделник-вторник устройва ли те ?

Мен ме устройва всякак. Само да не надробиш метанец, че ще му направиш бати ревюто на тоя креатин. :D

Междудругото съм чувал, че разни продавачи слагали метан или нещо такова в креатина, та да го купуват повече, нали става по-мощен. :D Говоря за продавачите в малките магазнчета за добавки, където стават един къп химични реакции зад витрината.

Вече минаха 10 дни откакто взимам монохидрата на ОН и да ти кажа вдигнах силата при базовите упражнения с около 10 %(давам тях за пример, защото при изолираните от по-голямо значение е техниката и там не следя тежестите много). Горе доло го усещам.

23.01.11
21:22

Корп, съжалявам, че трябва да го кажа, но и след коментара за GM- ти си креатиново дефектен :D

24.01.11
11:16

казано от Николай Маринов на 23.01.11, 21:19:

Вече минаха 10 дни откакто взимам монохидрата на ОН и да ти кажа вдигнах силата при базовите упражнения с около 10 %(давам тях за пример, защото при изолираните от по-голямо значение е техниката и там не следя тежестите много). Горе доло го усещам.

10% е екстра като за десети ден прием. Теглото как е ?

@ Скота - Съвсем скоро ще докажа обратното ;)

24.01.11
11:21

Ще се радвам : )

Друга матрица ли ще тестваш или нова формула?

24.01.11
11:29

Size ON max. perf. :P От толкова време съм му се нагласил, че няма как да не кача 5 кила ЧИСТА ММ и поне десетка на лежанката :D

Дали от него, дали от плацебо, не е важно. Значение има резултата. :)

24.01.11
11:44

казано от korpusito на 18.01.11, 20:56:

обаче сложа ли над 60 кила на лежанката почва да ме боли :( Някой да има такъв опит или идеи някакви ?

Опитай с малко-по тесен хват. И аз го имам този проблем чат-пат. но мен ме боли и от горен лег. Мажи го с нещо и го остави да си почине.
А мен питаш ли ме, след 3 седмици 5х5 как бутнах по-малко лег от преди това :D :D

Виж ся, не ми говори колко % си качил, щото едно е да качиш 10% на 200 клек, едно е да качиш 10% на 45 клек, говори ми с кила, не с % ти !!!

Мнението беше редактирано от Madboy на 24.01.11 11:46.

24.01.11
12:03

казано от GreyKnight на 24.01.11, 11:32:

Дали от него, дали от плацебо, не е важно. Значение има резултата. :)

Именно :)

@ Медовина - Ще тествам днес и с по-тесен, пък да видим. Като почна и зобта, ще пиша резултатите, но при 5х5 @75 кг полулег, миналата седмица имах 3х70 лег, така че доста има накъде да качвам на туй упражнение :D

Мнението беше редактирано от korpusito на 24.01.11 12:04.

Teглото е с около 1-2kг. oтгоре ама немога още да преценя дали съм станал по-воднист.

24.01.11
16:54

Такааа, днес пореден провал на лега, отпада това упражнение от регистрите. Ще въртя полулег и обратен лег с лост и лег с дъмбели.

Кофички с тежести ? :)

24.01.11
17:20

Те са неизменна част, затова не ги пиша :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1