епилация

08.02.05
20:10

Даите идея за по-траино и безболезнено епилиране.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.

08.02.05
22:04

Епилация трайна която може да си позволи нормален човек е кола маската, но не е безболезнена. Същото важи и за епилаторите, а с тях остава и проблема с врастналите косми.

Физически, но не и финансово безболезнена е фото/лазерна епилацията, но първата е не-ефективна и понякога опасна за меланина в кожата ти, а втората ще ти коства баснословни суми след 6те процедури и година и половина, да не говорим че космите се възтановяват след няколко години.

За други методи на епилация не се сещам, остава разбира се и депилацията, но под всиките си форми е краткотрайна.

08.02.05
23:04

Ако питаш мене наи-добре е да си купиш машинка за подстригване.С нея става безболезнено лесно , а и седи една такова наболо и е по мъжко отколкото избръснат до дупка и гладък

WO

08.02.05
23:14

Sisq0, ти без накрайник ли се минаваш по тялото ?

08.02.05
23:37

предполагам да, защото и аз съм така! НАправо без приставки, става добре, и наистина е по-мъжко така, е не като Азис например! Лично аз директно с машинка през ръце, корем, гърди, че и краката мятай! После обаче хигиена!

13.02.05
19:21

За мен кола маската е най-ефитивната в съотношение цена/качество.

13.02.05
22:32

Мислите ли че обилното окосмяване при момчетата също е хормонален дисбаланс.Питам защото един приятел е на 16год и е много окосмен.АЗ НА 18 имам на гардите и малко на корема а тои НА 16 има по гърба,рамената .гърдите и целия корем.Изка да разбере може ли това да се махне с доктор или......<НЕ Е ВЗИМАЛ НИТО СТЕРОИДИ НИТО ХОРМОНАЛНИ СТИМОЛАТОРИ>

http://www.bb-team.org/articles/000403.php

27.02.05
15:08

по добро от добрия стар бръснач няма.за няко може да е кофти но е за предпочитане пред коламаската.пак и след това която и KaKa да закачиш се подмокря от кеф само кат те пипне :lol:  :lol:  :lol:

01.03.05
11:21

Мене бръснача не ме кефи.Космите стават твърди и е кофти.Кат някой таралеж си.

02.03.05
16:12

Някога замисляли ли сте се колко е добре човек да е космат, рунтав и красив :) ?

Според мен най на далавера е епилатора. Имам един приятел дето е луд на тема обескосмяване и е пробвал ВСИЧКО и се спря на малката изродска машинка. Според неговите думи (аз не съм чак толкова луд, че да си причиня тази болка сам) след известно време свикваш с болката, а както са казали “No pain, no gain”.


ПО-КОСМАТИ  :D

M_

19.03.06
21:46

Не знам ,но мисля че си е и до отделния индивид...Аз лично съм на 17 и се бръсна отвреме на време корем, гръб, гърди косми нямам никакви..а под мишниците и краката имам ,но малко.Има един индивид от класа ми дето си бръсне корема с машинка и след 1 седмица пак е грозна картинка...та въпроса ми е за под мишниците  в моя случай кое е най-добре :)

За подмишниците най-добре да ползваш самобръсначка или някакъв крем. Аз лично съм пробвала и с кола-маска :?  ти недей :) няма да изпадам в подробности защо.
Накои епилатори имат приставки за чувствителни места, предполагам че и с тях става.

20.03.06
18:48

Аз съм слабо окосмен по тялото, затова си взимам “Виит”.Намазвам окосмените места, чакам малко, с една кърпа отстранявам къпя се и се мажа с лосион за тяло  :lol: .Съвсем сериозно  :wink:

20.03.06
18:56

аз пък не ги махам,по краката имам малко ама не смятам,не ма кефи да си ги махам,само под мишниците и х** :wink:

13.04.06
23:58

[quote author=”слънчево момиче”]За подмишниците най-добре да ползваш самобръсначка или някакъв крем.

Най-добре е кола-маска или епилатор, защото от бръсненето космите могат да станат по-гадни и дебели и гъсти.


[quote author=”слънчево момиче”]Накои епилатори имат приставки за чувствителни места, предполагам че и с тях става.

слънчево момиче,
понякога с тези предтавки боли повече отколкото без тях,изпитала съм го. На пазара са излезли нови епилатори,които първо изтудяват и замразяват косъма преди да го изтръгнат и не боляло.

до stoian86:

Всичко си зависи от космите ти и как ти понасят различните начини на обезкосмяване. Например моя приятел от кола маска почервенява за няколко дни, после му излизаха малки пъпчици, 3-4 дни е супер гладък и после космите започват да си растят и избиваха едни черни точки, а трябваше да изчака да станат половин сантиметър за другата кола маска. Общо взето не особено приятно като цяло. Но от както си маха космите с машинката за подстригване изглежда много по-добре и вече няма плешиви места, а и не боцка ( както става при бръснене).
Кремовете за махане на косми имат същия ефект като бръснача, но са най-безполезният начин :)

С.

14.04.06
12:41

Най- добре е епилатора. Ама много боли , още не съм се престрашил да си минавам корема. Минусът обаче е , че излизат пъпчици на по-чувствителните места и дори и ранички се получават. Все пак мъжките косми са си бая косми, едни дебели с големи корени.  :wink:  А иначе краката си ги епилирам от 1 година, последния месец нещо ме мързеше и си ги пуснах, трябва да ви кажа, че вече са наполовина. Пак са си дълги, но доста по-малко като бройка.  Ееее все пак и тях ги махнах  :P

14.04.06
22:48

Аз предпочитам кола маска и я препоръчвам на всички. Лазарната епилация е хубава, но в чужбина се прави от лекари, а в БГ от козметици. Разказвали са ми за хора получили изгаряния по кожата след лазарната епилация, защото не е въпроса само уредът да е добър , а трябва и козметика да е професионалист. Ходя на кола маска от 10 клас , е с малки прекъсвания :) и съм наистина доволна. При мен космите намаляха и истъняха ( поне така си мисля ). Пробвала съм и с епилатор, но не ми допада. Предпочитам да ходя на козметичка един път в месеца и да не се мъча. За извесно време бях е чужбина и там трябваше да се бръсна и според мен това е най - лошото . Космите стават ужасни !

AG

17.04.06
11:23

А когато ги махате с машинката за подстригване стават ли по-дебели или си остават същите и само започват да растат по-бързо?

23.04.06
12:17

[quote author=“Pablo”]Аз съм слабо окосмен по тялото, затова си взимам “Виит”.Намазвам окосмените места, чакам малко, с една кърпа отстранявам къпя се и се мажа с лосион за тяло  :lol: .Съвсем сериозно  :wink:

Pablo я кажи дали влизаш в чата и ник нещо че искам да те питам по подробно някои неща относно Вийт че ме заинтригува :)

DunevmotorSport

23.04.06
17:20

[quote author=“Krasimir17”][quote author=“Pablo”]Аз съм слабо окосмен по тялото, затова си взимам “Виит”.Намазвам окосмените места, чакам малко, с една кърпа отстранявам къпя се и се мажа с лосион за тяло  :lol: .Съвсем сериозно  :wink:

Pablo я кажи дали влизаш в чата и ник нещо че искам да те питам по подробно някои неща относно Вийт че ме заинтригува :)

После може ли да драснете един коментар да разберат и другите за какво става въпрос

PeBaLs

24.04.06
16:08

Aaaa… :shock:  Защо всички се оплаквате от пъпчици от епилатора?!? Аз тъкмо съм се навила да си купя, ама взех да се разобеждавам... Задължително ли е да се появят? Пфу... :?

24.04.06
19:48

[quote author=“PeBaLs”]Aaaa… :shock:  Защо всички се оплаквате от пъпчици от епилатора?!? Аз тъкмо съм се навила да си купя, ама взех да се разобеждавам... Задължително ли е да се появят? Пфу... :?

Аз използвам епилатор от седем години, дори под мишниците....Не ми излизат пъпки. Много съм доволна....

24.04.06
20:46

През всичко съм минал без лазерна епилация. Най-ужасни са врастналите косми след епилатора...
Извода за мен:
Безжична машинка за подстригване по цялото тяло, Виит с бадемово масло за интимната област.
Мъжко съм на 24 год., така че окосмяване дал господ.

shadow_

25.04.06
10:17

Казват че по принцип лазерната епилация е най-добра ма не съм пробвал още...Тука в Бургас има 1 лекар прави такава и съм говорил с хора които са ходили при него и казват че наистина е много добро и после бая време не  се оплакваш от косми  :)

по здрави

29.04.09
19:31

казано от Klio на 24.04.06, 19:48:

[quote author=“PeBaLs”]Aaaa… :shock:  Защо всички се оплаквате от пъпчици от епилатора?!? Аз тъкмо съм се навила да си купя, ама взех да се разобеждавам... Задължително ли е да се появят? Пфу... :?

Аз използвам епилатор от седем години, дори под мишниците....Не ми излизат пъпки. Много съм доволна....

 

Както вече беше споменато, по-горе, на жените космите са по-тънки!!! Аз също съм пробвал с епилатор да си махам космите под мишниците. Ефекта бе доста добър, но не съм готов да заплатя цената втори път. Болката беше ужасна, получиха се малки ранички(бързо зарастнаха, но си бяха рани), трябваше ми една седмица за да мога да почувствам комфорт без да чувствам болка.
Мога да кажа, че имам добро окосмяване на тялото :). За моя радост без гърбът. От 10-11 години се бръсна под мишниците и гениталите.  Преди 2-3 години, по принуда ми се наложи да премахна окосмяването на деликатно място а миналата година по същата причина и по корема. Установих, че се чувствам по-добре без окосмяване. За сега ползвам кремове и самобръсначки за интимните част, а за останалата част от тялото използвам машинка за подстригване, но с нея се чувствам така както се чувствам на четвъртия ден след бръснене. Ефектът от бръсненето е много добър, но краткотраен, а от самобръсначките космите стават по-дебели и по-твърди, появяват се пъпки и косъмчета които растат под кожата. Също така на 3-4 ден след бръсненето косъмчетата започват да “боцкат”. 
Искам след няколко месеца, като се прибера в България да си направя цялостно обезкосмяване. Посъветвайте ме какво да избера - кола маска, крем депилатоар или да карам както до сега. Пари за лазерна или фото епилация нямам :)

SK

08.05.09
14:34

здравеите-  става въпрос за фото епилацията -вчера си направих в младост-_ВЕНЕРА-и сега съм с ъс 2ра степен ,shte pisha na latinica zashtoto inak nemoga ,  znachi problema e che damata koiato mi ia pravi mi kaza che e xubavo da ispitvash niakakva bolka no seki chovek izdarga na razlichna bolka . v sluchia az izdargam i v momenta sam mnogo zle ,pisha na vsichki koito iskat da si napraviat ,  cialata rabota e tam che na momenta izdrgash ne chk tolko goliama bolkata no sled edin chas stava strashno ,prosto v momenta sam obezobrazen po racete i gardite i korema ,imam i snimki no oshte ne sam gi svalil .iad me e na samia sebesi che napravix taia glupost po razni foromi chetox che bilo super che bolkata bila svedena do minimum , da za vmomenta no nikade ne pishe za sled 500 te leva kato fi dadox kato se pribrax stana strashno.naiineresnoto e che veche 2 ri den ne mi e padnal edin kosam. az sam mag shte se spravia i s belezite no predupregdavam vsichki osobeno damite i malko da vi zaboli vednaga triabva da namalite aparata che posle e strashno

Bart Simpson

23.09.17
01:45

Автора, започнал тази тема е бил на 19, сега е на 31-а години хаххахаха.

Мнението беше редактирано от Bart Simpson на 23.09.17 01:46.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1