primaFORCE CEE POWDER

03.12.09
19:02

Наскоро си купих ЦЕЕ 500гр. реших да го разделя с един приятел по 250гр и преди малко реших да го прехвърля в кутийка от 250гр(същия продукт от брат ми останала), но се натъкнах на нещо доста притеснително - дървена тресчица с остри ръбове ! Както доста хора от форума аз съм останал много доволен от креатина, но тази малка тресчица може да доведе до мноого сериозни проблеми като първото, което ми изниква в главата е ЯЗВА ! Много съм разочарован ! Внимавайте с пудрите ! Добре поне че мерителната лъжичка е сравнително малка и има шанс да се забележи, но ако това беше протеин или гейнер ?! ?! ?! ?! Много искам да чуя отговор на представителя на марката!

НН

03.12.09
19:16

и аз го пия.. ще внимавам!

03.12.09
19:19

Ебало си майката, братле ! Не се спират с гръмките и брутални реклами за американско качество и сигурност, а всъщност какво се оказва ?!

03.12.09
19:23

казано от Владимир92 на 03.12.09, 19:19:

Ебало си майката, братле ! Не се спират с гръмките и брутални реклами за американско качество и сигурност, а всъщност какво се оказва ?!

Сега, ако бяхме в Америка и бяхме Американци директно в съда и щеше да гушнеш няколко стотин хиледарки. А дали е възможно от тук да подадеш жалба в Америка, има ли такава процедура изобщо.

03.12.09
19:25

Въобще не мисля да се занимавам с такива работи... Аз съм много предубеден човек относно съда, което е доста лошо за мен. Просто искам да видя какво ще ми отговори представителя на марката. Аз търся сметка на тях -> те на USA.

Ще ти теглят една майна :D

Aз предлагам и ти на тях ;)

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 03.12.09 19:30.

03.12.09
19:31

А на теб не ти се вярваше, че при приготвянето е невъзможно да се случат разни неща като намерени умрели плъхове и т.н. ... убеди ли се сега?

03.12.09
19:33

Никога не съм изразявал такова мнение.Имах голямо доверие на хАМЕРИКАНСКИТЕ добавки, но вече ще внимавам много повече !

03.12.09
19:39

То и да внимаваш и да не, ти го купуваш запечатано в крайна сметка... просто си имал малшанса да се падне на теб. Дано да няма други такива случки повече.

03.12.09
19:55

Жалба няма как, защото в жалбата се посочват мотиви и се прилагат доказателства. Трудно се доказва, че не ти си сложил дървената частица...загубена кауза би било. Иначе, много кофти, ако тази частица е дошла внос от Щатско.

Ще си има поне сувенир от Щатите :)

HE

03.12.09
20:47

Айде бе сега оплакваш ли се - това може да е част от пъзел и на края да се получава бонус към 100 кутии подарък дограма  :lol:

Шегата на страна, но не можах да се сдържа. Навсякъде правят цигании, а и те са същия дол дренки като нас.

п.п. Извинете за израза “цигания”, но с Ром нямам представа как да го вмъкна в изречението.  :-)

Мнението беше редактирано от head_hunter на 03.12.09 20:48.

03.12.09
20:52

казано от head_hunter на 03.12.09, 20:47:

Айде бе сега оплакваш ли се - това може да е част от пъзел и на края да се получава бонус към 100 кутии подарък дограма  :lol:

Шегата на страна, но не можах да се сдържа. Навсякъде правят цигании, а и те са същия дол дренки като нас.

п.п. Извинете за израза “цигания”, но с Ром нямам представа как да го вмъкна в изречението.  :-)

Вярно е, мошеничеството не сме го измислили ние. Немарливостта също.

04.12.09
10:16

...ромщина :-P

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 04.12.09 10:16.

HE

04.12.09
10:22

казано от Стоянчо на 04.12.09, 10:16:

Оф: Да не ги дискриминираме, но въпреки това за мен Ром остава вид напитка  :lol:

06.12.09
22:51

Аз да не казвам какви неща съм намирал в изварите,че... Макар си мисля,че не съм единствен...

GO

07.12.09
12:13

казано от head_hunter на 04.12.09, 10:22:

казано от Стоянчо на 04.12.09, 10:16:

Оф: Да не ги дискриминираме, но въпреки това за мен Ром остава вид напитка  :lol:

Както казаха наскоро в един филм.. : “Да ми кажеш циганка не ме обижда,защото това е стара изветряла народна дума..” :lol:

Един приятел беше намерил пластмаси в протеина си,най-отдолу на кутията,добре,че бяха по-големи та ги видя..

Найстина вече навсякъде гледат да минат,може да е с малко,но гледат да се изтарикатят,откакто ме предупредиха не съм си взимал пудра,само капсули и таблетки взимам..

Внимавайте братя българи!Не само ние се циганим!.. :lol:

13.12.09
20:58

казано от gogata2427 на 07.12.09, 12:13:

Един приятел беше намерил пластмаси в протеина си,най-отдолу на кутията,добре,че бяха по-големи та ги видя..

Найстина вече навсякъде гледат да минат,може да е с малко,но гледат да се изтарикатят,откакто ме предупредиха не съм си взимал пудра,само капсули и таблетки взимам..

Внимавайте братя българи!Не само ние се циганим!.. :lol:

Лол, чак сега виждам темата ... както и да е.
Не знам за протеина на брат ти кога и какво и от къде го е намерил.
Според мен проблема в случая се дължи на реномето на фирмата. Ползвал съм, и ползвам на други фирми отново Американски продуктите много от тях са и на прах. Никога не съм срещал такива неща, според мен опират нещата до фирма/производител.

13.12.09
21:07

Държа да отбележа, че съм доволен от креатина :)

14.12.09
18:45

Владо, как и по колко го пиеш крватина? Аз нещо не можах да го усетя лятото а пих по 4 гр. Преди и 4гр. след тренировка, а в почивните дни- 1 прием от 4 гр. Ти?

GO

14.12.09
18:53

Ще изкажа мое мнение,аз взимах по 10гр. на GNC и пак не го усетих,усетих го чак на 10-11 ден от приема му..

Аз бил сложил по 10-15 гр. дневно,за да се усети по-бързо..
Не знам какви са ти килограмите,но един приятел беше на креатин,дозирваше го по 15гр. преди тренировка и 5 гр. след тренировка и му се отрази добре.

14.12.09
19:06

казано от gogata2427 на 14.12.09, 18:53:

Ще изкажа мое мнение,аз взимах по 10гр. на GNC и пак не го усетих,усетих го чак на 10-11 ден от приема му..

Аз бил сложил по 10-15 гр. дневно,за да се усети по-бързо..
Не знам какви са ти килограмите,но един приятел беше на креатин,дозирваше го по 15гр. преди тренировка и 5 гр. след тренировка и му се отрази добре.

Абе ти луд ли си бе 15гр етил естер на ден...... На твоят приятел е бил монохидрат.......

14.12.09
19:09

2 сутрин, 2 преди трен, 2 след трен.

15.12.09
18:57

Благодаря за отговора, аз мисля да си кълва от него по 4 гр само след трен. защото преди тренировка пия Азотен буустър, а в него има креатин :)

15.12.09
19:59

По-добре го раздели 1 прием сутрин и 1 след трен.Но може и по-твоя начин. Пробвай! :)

16.12.09
01:39

Ще видя как ще го застържа :) Ама няма да е сега а след 2 седмици,че сега само бича нощни смени като вампир и нямам никакво възстановяване, а ям като вълк, но липсата на сън направо ми...... Айде да не казвам ;)

GO

16.12.09
11:59

Аз съм имал впредвид,че е монохидрат,но не съм го дописал.. :lol: Извинявам се!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1