03.12.09
20:59
Решил съм да взема един бърнер сега покрай коледните примоции, но след като вече няма SlimXtreme(от който бях супер доволен), бих искал да ми предложите нещо което стига близо до ефекта от СХ, насочил съм се засега главно към 3 основни продукта Lipo6, Fyre и Animal Cuts, очаквам от вас да ми кажете кое е най-добро, като се има предвид, че мисля да го комбинирам с Л-карнитин(тук също ви моля за предложения)...
Благодаря на всички отзовали се!
03.12.09
21:13
Еми Fyre + L-carnitine на NOW съм ползвал 2 цикъла и определено работят, но щом си ползвал SX, значи може да се насочиш към нещо малко по-хардкор като Mitotropin и евентуално Cytolean v2 след това, ако трябва да чистиш повечко. Няма много отзиви в България за Митотропина, но в bodybuilding.com може да намериш доста информация =) Аз смятам да ги пробвам след нова година.
Успех!
Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 03.12.09 21:29.
Ами аз имам 2 мострички на митотропина, но все нямам време да си подредя хранителния режим така, че да ги усетя...
Освен това мисля да свия малко бюджета понеже имам други разходи в момента, така че ако е възможно по-евтинко да излезе...
Относно комбинацията Fyre+L-carnitine лично аз мислех също да пробвам, но това ще е баш към лятото вече, някакви мнения за СтимулантХ?
За л-карнитина на НАУ знам, че е добър, но ми идва малко солено, какво ще кажете за този на P&B с гуарана?
Очаквам мнения за Липо6 и Анимал Кътс...
04.12.09
12:08
Защо не погледнеш и тези два продукта, които не са за подценяване:
Syntrax Fyre
Syntrax Fyre е доказал се продукт и може би е един от най-продаваните бърнери през последната година.
MAN Scorch
MAN Scorch погледни му състава, има сериозни заложби.
Мнението беше редактирано от emzo на 04.12.09 14:40.
04.12.09
16:41
Решил съм да взема един бърнер сега покрай коледните примоции, но след като вече няма SlimXtreme(от който бях супер доволен), бих искал да ми предложите нещо което стига близо до ефекта от СХ, насочил съм се засега главно към 3 основни продукта Lipo6, Fyre и Animal Cuts, очаквам от вас да ми кажете кое е най-добро, като се има предвид, че мисля да го комбинирам с Л-карнитин(тук също ви моля за предложения)...
Благодаря на всички отзовали се!
Oт изброените не знам, Кътса не е лош, но пък не е кой знае колко добре дозиран, Fyre-a из форума има доволни доста, тук там има и някой недоволен. А иначе другия пък е бърнар на годината - Nutrex Lipo6x. Но иначе казано, който и да вземеш няма да сбъркаш.
04.12.09
17:00
Така като те гледам на аватара нямаш много за сваляне, тоест може да минеш и само с л-карнитин или само с бърнер. А някой хора от форума, биха ти казали, че можеш и без нито едното от тях да направиш приличен релеф.
Замисли се за собствен стак !
Предимства:
- знаеш (почти), какво има вътре
- дозираш, както ти искаш
- определяш сам, за колко време ще ти стигне
Недостатъци:
- изтънява портфейла, но пък има за целта US магазини, ebay и т.н.
п.с. като SX, друг няма да видиш
Tой беше маната небесна за дебелаците :lol:
Мнението беше редактирано от emzo на 04.12.09 17:05.
Предпочитам да си взема от български сайт, просто им имам доверие вече...
Не можах да разбера какво ще рече собствен стак... ?
Не можах да разбера какво ще рече собствен стак... ?
Да се снабдиш със всяка една съставка по отделно, но както има предимства така и недостатъци. Примерно няма как да уцелиш точното съотношение на съставките.
Не можах да разбера какво ще рече собствен стак... ?Да се снабдиш със всяка една съставка по отделно, но както има предимства така и недостатъци. Примерно няма как да уцелиш точното съотношение на съставките.
Е не нямам толкова средства, иначе идеята ми допада...
Засега работата отива към Липо6+Л-карнитин+Протеин, БЦАА и глутамин в промишлеи количества :lol:
05.12.09
02:31
Щом нямаш възможност за Mito + Cytolean V2 stack-а тогава ти препоръчвам да пробваш Meltdown на VPX. Може би най-хардкор легалния бърнър на пазара в момента като ефект от само 1 продукт.
Здравей,
Липо6 съм пил и останах адски недоволен.Много силни изявени странични ефекти-проблеми със съня,нервност,сърцебиене.Приливът на енергия беше задоволителен,но не си заслужава на фона на страничните ефекти.Като цяло съм чувствителен към стимуланти ,но чак пък толкова не бях очаквал.Fyre - компромисен вариант.
Пил съм Man scorch и Vaporize - останах доволен.Animal cuts остаря като формула , сега излиза някаква нова.Като цяло се ориентирай към съставките,които лично за мен са най - ефективни.
Йохимбин HCL(Съдейки по снимката - Йохимбето ще е перфектно за теб,защото атакува точно проблемните зони , които предполагам искаш да изчистиш),Зелен чай,Кофеин,Синефрин,Л карнитин(Големи дози 3 гр поне,изобщо недей да го пестиш,иначе е неефективен),КЛА не е лоша също.
Също така не подценявай и липотропните фет бърнери-разгледай някои от тях.
Чистил съм и без фет бърнери - само протеин изолат,витамини,бцаа - ефектът на 90% еквивалентен да не кажа 100% откъм губене на %БФ. Признавам , че единствено ми липсваха ефектите като убиване на апетита и енергията за тренировка(което компенсирах с РБД).
За глутамина - много противоречиви проучвания съм чел(Пил съм , не мога да кажа нищо , то няма как и да се усети особено...)
Личното ми мнение - по-добре парите ги вкарай в бцаа и качествен протеин изолат(примерно -Синтракс Нектар - перфектен ).
П.С.
Винаги ми е бил интересен един продукт - Anadrox MHP.Опитвал съм го няколко дни-невероятно напомпване(подобно на но експл.) , повишаване на телесната температура , без страничните ефекти на Липо-то , примерно.Мисля да опитам една голяма опаковка да видим , дали е добър наистина и като фетбърнър.
Виждам , че се препоръчва Meltdown на Vpx - добре е като съставки ,има добри отзиви , но определено ще е хард.Как си със стимулантите?
Мнението беше редактирано от jotabg на 05.12.09 02:54.
Относно Meltdown, да това може би беше първото нещо което ме привлече като формула приличаща на СХ... само не знам къде го има и най-вече на каква цена?
Към стимулантите явно се отнасям значително добре, като се има предвид, че от страничните ефекти на СХ при мен се прояви само един и това беше сухотата в устната кухина. Ще разгледам по-внимателно предложенията Ви и ако има нещо ще пиша, Благодаря за мненията :)
Харесва ми комбинацията Man Scorch+ Vaporize+ л-карнитин например, но пък много хора имат ефект от Fyre, а за новия Animal Cuts мисля, че вече го пуснаха в продажби..? Някой добър бюджетен липотропен бърнър да ми предложите?
Мнението беше редактирано от Даниел Г. на 05.12.09 07:58.
Относно Meltdown, да това може би беше първото нещо което ме привлече като формула приличаща на СХ... само не знам къде го има и най-вече на каква цена?
Към стимулантите явно се отнасям значително добре, като се има предвид, че от страничните ефекти на СХ при мен се прояви само един и това беше сухотата в устната кухина. Ще разгледам по-внимателно предложенията Ви и ако има нещо ще пиша, Благодаря за мненията :)
Харесва ми комбинацията Man Scorch+ Vaporize+ л-карнитин например, но пък много хора имат ефект от Fyre, а за новия Animal Cuts мисля, че вече го пуснаха в продажби..? Някой добър бюджетен липотропен бърнър да ми предложите?
http://www26.netrition.com/vpx_meltdown_page.html цената му е 35 + 11 долара доставка около 60 български лева - излиза доста по-евтино от вс други бърнари, които можеш да си купиш от България. Друг е въпроса, че ако искаш Fyre пак от netrition ще ти излезе даже още по-евтино.
05.12.09
08:52
Някой добър бюджетен липотропен бърнър да ми предложите?
По бюджетен от Problab Cuts 2- няма да намериш. В USA e 12$, само че при мен няма ефект, както и още много бърнъри нямат ефект.
05.12.09
10:37
С мелтдаун няма да сбъркаш ;) от първата доза ще ти стане ясно за какво става въпрос. Пък и стига за дълго доста икономичен илиза. 120 хапа - 3 ти е максималната доза = 40 дни :О . Аз преди съм пил и сега в килера държа една опаковка с готовност да почна период на изчистване. Добре е да вземеш и някои диуретик към него като например Water Out на NOW (много силен продукт) за да е пълен и завършен ефекта ;)
05.12.09
10:44
Предполагам има доста хора, които могат да го вкарат (както и аз). Но не ми се занимава да го легализирам :D РИОКОЗ, ХЕИ, митници и т.н.
Аз го открих .. ама цената е направо—dobavki-bg.com/product.php?dcat=&cat=3&id=439
Аз го открих .. ама цената е направо—dobavki-bg.com/product.php?dcat=&cat=3&id=439
Точно два пъти по-скъпо ако си го поръчаш от netrition
Можеш да видиш и Arson, за него съм чел много хубави неща (350 изследвания, а у), а много силен.
Толкова много бърнери, човек да се хване за главата, май ще се насоча към нещо елементарно като ABB Lean Stack например и ще го съчетая с течен л-карнитин, чудя се също Пролаб Кътс II дали да не пробвам, но ми се иска и с течен карнитин да го комбинирам, да кажем сътрин с кардиото взимам течен, преди силова тренировка и преди лягане хапове...?
Ако имате и други предложения за нещо простичко с основните съставки(Yohimbine HCL, Caffeine, Synephrine, (Acetyl)L-Carnitine, Green Tea) споделете!
06.12.09
18:15
За този новия Animal Cuts каква е разликата как да разбера тва от новия ли е или не silabg.com/bg/product/detail/id/437
Мнението беше редактирано от IRV на 06.12.09 18:16.
06.12.09
19:26
Новата формула е.
Тоест още по-слаба от предната.
06.12.09
20:14
Новата формула е.
Тоест още по-слаба от предната.Защо?
Такива са отзивите в bb.com
Мисля да го пробвам.
Обаче като енергетик, не мисля да минавам на ОКБ.Пък ако ми кротне малко апетита .... :lol:
Аз съм на липо 6 в момента и съм доволен корема почти го няма вече а ми остават още 10 дена,но паласките много слабо мърдат незнам защо!120 капсули не са достатъчни за качествени резултати така че ако ще зимаш то трябва да са 240 капсули или направи като мене 120 липо6 и 120 липо6х после мисля да поръчам black!
Последно се спрях на собствен стак... Ще взема Л-карнитин течен, Йохимбе, Синефрин, Кофеин и ако има средства Зелен чай, ако не ще го пия под формата на чай :lol: Естествено заедно с тези неща протеин+глутамин+бцаа да запазя максимално ММ :)
пратих ти съобщение за една оферта за SX, ама явно не ти харесва :)
както и да е- ако имаш възможност вземи си и рибено масло- по 1-2 грама може да приемаш на всяко основно хранене.
между другото и аз съм замислил такъв стак за след нова година с продукти на primaforce.
пратих ти съобщение за една оферта за SX, ама явно не ти харесва :)
както и да е- ако имаш възможност вземи си и рибено масло- по 1-2 грама може да приемаш на всяко основно хранене.
между другото и аз съм замислил такъв стак за след нова година с продукти на primaforce.
Всъщност отначало много се зарадвах, но реших да си дам шанс да се пробвам без добавки от този тип(”хардкор”), затова не ти писах :)
За рибеното масло добре е да си взема, съгласен съм, но вече зависи колко надница ще направя по празниците :lol:
Кое според вас е по-добре, течен Л-карнитин или ацетил Л-карнитин като се има предвид, че ще го стаквам с други съставки?
08.12.09
18:09
От обикновеният Л-карнитин, аз ефект не видях. Така, че пробвай Ацетилчето.
От обикновеният Л-карнитин, аз ефект не видях. Така, че пробвай Ацетилчето.
Аз лятото пробвах докато бях на море, така заедно с плуването пък и да видя какъв ефект има, горе-долу за 1 седмица свалих 1 кило, добре ми се отрази като цяло...
Нека и други изкажат мнение :)
Здравейте!Имам да свалям 15-18кг,придобити за 5-6мес.по време на прием на антидепресанти.Жена съм,слаба физ.активност(в къщи-кростренажор).Започвам да се старая да влизам в крачка с храненето.Въпросите ми са:1.ФатБърнер се взема 1мес-почивка-и пак ФатБърнер;или може и без почивка;и въобще с каква продължителност. 2.При наличие на:Fery,Spyce,Atro-Phex,Mitropin,CitoleanV2-как бихте ги подредили;или е добре да са от един вид?
Приемам всякакви съвети.Благодаря!
То при бърнърите е малко относителна работа - на един едно помага повече, на друг - друго, на трети - трето и т.н.
Ако ще взимаш термогенни първо трябва да си сугурна, че нямаш здравословни проблеми, най-вече такива, свързани със сърдечно-съдовата система.
18.12.09
13:12
Препоръчвам ти да започнеш с нещо по-леко като Fyre + L-carnitine, пък после ще му мислиш :) Продуктите на Gaspari са за малко по-сериозно трениращи и опитни.
Успех!