Too Little, Too Late

Прескочи до:

01.09.20
10:52

Обобщение за август 2020

Август беше доста разнообразен месец по отношение на тренировки, хранене, пътуване. Качил съм 1,2 кг - от 111,0 на 1-ви август до 112,2 на 1-ви септември, което прави 298 килокалории среден излишън при 7709 за килограм промяна в теглото. Мислех да се оправдавам със задържната заради кортикостероидите и НСПВС вода, но май не е нужно - за месеца съм изял и изпил средно 3901 киликалории на ден и неутралният баланс излиза 3602, което е абсурдно много. С други думи дори съм се “отървал” леко.
По Мифин-Сейнт Жур неутралният баланс излиза 3229 при коефициент на физическа активност 1,55. Може би с ежедневните тренировки коефициентът да е бил малко по-висок, но при всички случаи храната е прекалено много, особено в съчетание с алкохол.

По отношение на тренировките нещата бяха доста разнообразни. Дадох си почти две седмици почивка - нещо, което не съм правил от много години. После промених нещата, така че да са съобразени с контузията в лакътя ми - върнах се в залата и започнах ежедневни интервали с ограничен набор движения. Естествено, в края на месеца пак успях да се контузя, но се надявам, че този път е дреболия и ще отшуми бързо.

Плановете за септември са да продължа с ежедневните тренировки, съобразени със състоянието на лакътя ми. Няма да се изкушавам да правя промени твърде рано и ще оставя достатъчно време на контузията да отшуми напълно. Храната както винаги - ще търся лек дефицит, но без да се лишавам от някоя и друга бира. Пътувания не се предвиждат, така че не би следвало това да е проблем.

01.09.20
15:44

01.09.2020 г.

Без тренировка

Добавки:
1. Към 7 - 1 гр магнезий бисглицинат, 5000 IU витамин Д3 (през ден), 1 капсула cissus.
2. Към обяд - 1 капсула cissus.
3. Преди лягане (план)  - 1 гр магнезий бисглицинат, 5 гр рибено масло, 5 гр креатин монохидрат, 1 капсула cissus.

Медрол - ден последен от схемата.

Обобщение за деня:
Вчерашното изказване за няколко дни почивка може би ще се окаже твърде песимистично. Днес съм доста по-добре, даже ми мина през главата идеята да ида да тренирам. Май разумът надделява (което определено е изненада при мен), затова и записвам деня без тренировка - за да не се изкушавам. :) Иначе утре вече със сигурност съм в залата.
А сега мисля да рискувам да шофирам из квартала без книжка и да ида да си взема няколко бири да полея почивката...

02.09.20
15:19

02.09.2020 г.

Тренировка Б

Загрявка.

Работни серии:
  1. Мъртва тяга с повдигнати пръсти (през 10 секунди): - 10х1х140 кг.
  2. Раменна преса с дъмбели от стоеж с успореден хват с редуване на ръцете (през 10 секунди) - 10х1х20+20 кг.
  3. Гребане с трап-бар от земя (през 10 секунди) - 10х1x121 кг.
  4. Кофички на успоредка с доп. тежест (през 10 секунди) - 10х1х20 кг.

Допълнителни упражнения:
  5. Повдигане на тяло от вис с главата надолу (с пипване на обувките/лоста с две ръце) - 11, 8.

Разтягане за тренираните мускули и сухожилия.
Обобщение за тренировката:
Чисто време за интервалите - 6:48 мин.

Положително:
  - Беше твърде рано да тренирам, но все пак оцелях.

Отрицателно:
  - Трябваше да си дам още 2-3 дни почивка поне от тяга и клек, но не можах да се удържа днес. Даже бях приготвил колан за тягата, но реших, че ако го сложа на 140 кг, скоро ще трябва да го ползвам и като си връзвам връзките на обувките, затова се отказах от колана.

Добавки:
1. Към 7 - 1 гр магнезий бисглицинат, 5000 IU витамин Д3 (през ден), 1 капсула cissus.
3. Преди лягане (план)  - 1 гр магнезий бисглицинат, 5 гр рибено масло, 5 гр креатин монохидрат, 1 капсула cissus.

Медрол - ден 13 от схемата (11 до 16 - половин таблетка).

Обобщение за деня:
Натоварен ден с доста срещи от сутринта чак до късния следобед.
Изхитрил съм се да си пиша тренировките в календара, за да си блокирам нужното време и да не ме закачат. :) Ако някой иска, да се оплаче на шефа ми.

Като си приготвях колана за тягата с пълната увереност, че съм напълнял, го разширих с една дупка. Оказа се, че една не стига и трябваше да върна и втора. :( Това стоене вкъщи и плюскане ми действа доста зле в това отношение.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 02.09.20 16:18.

02.09.20
16:00

казано от Boby_ на 02.09.20, 15:19:

... Като си приготвях колана за тягата, с пълната увереност, че съм напълнял, го разширих с една дупка. Оказа се, че една не стига и трябваше да върна и втора. :( Това стоене вкъщи и плюскане ми действа доста зле в това отношение.

Това упражнение го правя само като съм сигурен, че ще свивам с една-две дупки, като е за разширение работата, решавам че съм много як и не ми трябва колан :)

П.П. Не че, не се докарвам и до вариант, в който колана изобщо не ми става де...

03.09.20
15:21

03.09.2020 г.

Тренировка А

Загрявка.

Работни серии:
  1. Клек (през 10 секунди) - 10х1х110 кг.
  2. Избутване на прав лост от лег с тесен хват (през 10 секунди) - 10х1х90 кг.
  3. Набирания с тесен надхват с доп. тежест (през 10 секунди) - 10х1х20 кг.
  4. Борческо въртене с дъмбели (през 10 секунди) - 10х1х20 кг.

Допълнителни упражнения:
  5. Повдигане на тяло от вис с главата надолу (с пипване на обувките/лоста с две ръце) - 12, 9.

Чисто време за интервалите - 08:11 мин.

Днес без много да бързам - с повече контрол, особено при клека.

Положително:
  - Нищо конкретно.

Отрицателно:
  - Кръстът още ме наболява, но май ще живея.
  - На лега правя една тъпа пауза в долна позиция - нещо, което при по-широк хват не се случва. Идея си нямам защо го правя - като го мисля съзнателно, не я правя. А по принцип това е позицията, при която сухожилията, захванати за епикондила, са най-разтегнати и съответно с нищо не си помагам на оздравяването.

Добавки:

Обобщение за деня:
Нископродуктивен ден. Мисля да пропусна бирите, че нещо пак ги подкарах ежедневно, а дори не е петък.

04.09.20
15:22

04.09.2020 г.

Тренировка Б

Загрявка.

Работни серии:
  1. Мъртва тяга с повдигнати пръсти (през 10 секунди): - 10 или 11х1х140 кг.
  2. Раменна преса с дъмбели от стоеж с успореден хват с редуване на ръцете (през 10 секунди) - 10х1х20+20 кг.

Допълнителни упражнения:
  5. Повдигане на тяло от вис с главата надолу (с пипване на обувките/лоста с две ръце) - 13, 8.

Чисто време за интервалите - 7:08 мин.

След тренировката направих и малко съпорт на халки (20 и 10 секунди). При статично задържане на позицията няма болка никъде. За динамично (кофи) ми е малко рано още. Чак като съм сигурен, че всичко е минало и още малко след това.

Положително:
  - Леко и бързо.

Отрицателно:
  - Нищо конкретно.

Добавки:

Обобщение за деня:
Петъчно ме засипаха с всякакви разнообразни глупости - не мога да седна и да си събера мислите върху един по-голям анализ, който бях обещал за тая седмица, а вместо това отговарям на десетки мейлове, всеки от които иска да се прехвърля на нова тема, да си спомня кое какво беше и защо и да отговоря що-годе смислено.
За сметка на това си купих няколко различни Oktoberfest бири и надвечер ще ги сравнявам - само в името на науката, разбира се.

05.09.20
14:42

05.09.2020 г.

Тренировка А

Загрявка.

Работни серии:

Допълнителни упражнения:
  5. Повдигане на тяло от вис с главата надолу (с пипване на обувките/лоста с две ръце) - 14, 9.

В допълнение - пет километра с колелото (отиване и връщане до залата).
Чисто време за интервалите - 08:42 мин.

Изкушавам се много да намалявам паузите и да отивам към пет секунди, а искам първо да видя как ще ми влия месец ежедневни тренировки и как ще усетя натрупването, затова днес реших да намаля темпото малко.

Положително:
  - Леко и контролирано днес.

Отрицателно:
  - Нищо конкретно.

Добавки:

Обобщение за деня:
Някакъв никакъв уикенд се очертава.

06.09.20
20:37

06.09.2020 г.

Тренировка Б

Загрявка.

Работни серии:
  1. Мъртва тяга с повдигнати пръсти (през 10 секунди): - 10 или 11х1х140 кг.

Допълнителни упражнения:
  5. Повдигане на тяло от вис с главата надолу (с пипване на обувките/лоста с две ръце) - 14 8.

Чисто време за интервалите - 7:18 мин.

Тихо, кротко, бързо и леко. 

Положително:
  - Нищо не ме заболя.

Отрицателно:
  - Нищо конкретно.

Добавки:

Обобщение за деня:
Скучна неделя.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 07.09.20 15:23.

07.09.20
15:25

07.09.2020 г.

Тренировка А

Загрявка.

Работни серии:
  1. Клек (през 10 секунди) - 10 или 11х1х110 кг.

Допълнителни упражнения:
  5. Повдигане на тяло от вис с главата надолу (с пипване на обувките/лоста с две ръце) - 13, 9.

Чисто време за интервалите - 09:17 мин.

Мисля това повдигане от вис да го правя през ден при тренировка А, а в другата да оставя само два подхода съпорт на халки.

Положително:
  - Контролирано и без да бързам.

Отрицателно:
  - Нищо конкретно.

Добавки:

Обобщение за деня:
Ами добре като за понеделник. Един колега ме изненада, че е с COVID-19, но засега протича леко. Дано няма усложнения.

08.09.20
16:44

08.09.2020 г.

Тренировка Б

Загрявка.

Работни серии:

Допълнителни упражнения:
  5. Съпорт на халки - 22, 15 секунди.

Чисто време за интервалите - 7:43 мин.

Бавничко и без много да напъвам днес.

Положително:
  - Правя съпорта на халки без налакътници и накитници. Ако съдя по усещанията, мога в близко бъдеще да прехвърля кофите обратно на халките, вместо на успоредка.

Отрицателно:
  - Нищо конкретно.

Добавки:

Обобщение за деня:
След сравнително спокойния понеделник днес седмицата директно ме звъртя. Ще избутаме някак до петък, де. :)

09.09.20
16:57

09.09.2020 г.

Тренировка А

Загрявка.

Работни серии:
  1. Клек (през 10 секунди) - 10 или 11х1х110 кг.
  2. Избутване на прав лост от лег с тесен хват (през 10 секунди) - 10 или 11х1х90 кг.

Допълнителни упражнения:
  5. Повдигане на тяло от вис с главата надолу (с пипване на обувките/лоста с две ръце) - 13, 9.

Чисто време за интервалите - 08:26 мин.

Положително:
  - Бързо и леко днес при все, че направих по един подход повече на клека и лега.

Отрицателно:
  - Нещо от сутринта постоянно ми крампира десният прасец, но това не се отрази никак на тренировката.
  - Май подраних с тоя съпорт на халки в предишните няколко тренировки Б или просто усещам спирането на НСПВС, защото лакътят ме боли малко повече. Ще го спра засега - няма нужда да избързвам.

Добавки:

Обобщение за деня:
Цял ден в срещи - предимно пазарлъци за разни неща. Вече не ми стига ваканция - искам пенсия. Или нова кариера - нещо, при което няма да ми се налага да говоря, пиша, смятам или да мисля.

10.09.20
14:48

10.09.2020 г.

Тренировка Б

Загрявка.

Работни серии:

Допълнителни упражнения:
  5. Повдигане на тяло от вис с главата надолу (с пипване на обувките/лоста с две ръце) - 15, 9.

Колелото го пропуснах днес - прасецът продължава да ме боли като от крампа вече втори ден. Подозирам бейкърова киста, но да видим. Не е болка за умиране, но е неприятно.
Чисто време за интервалите - 7:03 мин.

Както се заканих вчера, спярх съпорта на халки - рано му е.

Положително:
  - Бързо и стегнато днес.
Отрицателно:
  - Нищо конкретно.

Добавки:

Обобщение за деня:
Подал съм заявление да си сменя книжката с шведска, че българската ми изтича и реших, че така ще е по-лесно. И наистина е лесно - изпращаш си оригинала по пощата и чакаш да проварят дали е валидна, след което отиваш да се снимаш и си получаваш новата книжка пак по пощата.
Да, ама в Швеция нищо не става бързо. Процедурата се бави вече почти три седмици и днес реших да звънна в Transportstyrelsen (службата, която се занимава с това), за да проверя какво става. Обясниха ми най-любезно, че моята книжка е пристигнала на 24-ти август, а в момента обработват заявките от 11-ти...
А междувременно никой не може да ми каже дали мога да шофирам с копие от книжката + друг документ за идентификация - ако ме спре полиция, щели да решават на място... Такива ми ти имигрантски забавления.

казано от Boby_ на 10.09.20, 14:48:

А междувременно никой не може да ми каже дали мога да шофирам с копие от книжката + друг документ за идентификация - ако ме спре полиция, щели да решават на място... Такива ми ти имигрантски забавления.

Ето това е децентрализация и местно самоуправление :D :D

11.09.20
15:42

11.09.2020 г.

Тренировка А

Загрявка.

Работни серии:
  2. Избутване на прав лост от лег с тесен хват (през 10 секунди) - 10 или 11х1х90 кг.

Допълнителни упражнения:
  5. Повдигане на тяло от вис с главата надолу (с пипване на обувките/лоста с две ръце) - 12, 9.

Чисто време за интервалите - 08:24 мин.

В допълнение 5 км с колело (отиване и връщане до залата),

Положително:
  - Нещо ми беше омаяно, но вече на тия едни и същи тренировки така съм се роботизирал, че докарвам почти едно и също време, независимо как се чувствам (пиша го положително това). 

Отрицателно:
  - Прасецът мина (явно наистина е било крампа, а не бейкърова киста), но лакътят нещо малко пак ме боли.

Добавки:

Обобщение за деня:
Не е за разправяне - сутринта търчане до посолството да заверявам документи, в това време от колата се опитвам да участвам в телеконференция.
След тренировката минах да заредя няколко бири. Всеки път, като ги влача с колелото, се заканвам да не взимам стъклени бутилки, а само кенчета и всеки път не го правя, съответно на връщане дрънча на всяко друсване и се чувам от километри. Засега инциденти няма, де, само звукови ефекти.

12.09.20
17:06

12.09.2020 г.

Тренировка Б

Загрявка.

Работни серии:
  2. Раменна преса с дъмбели от стоеж с успореден хват с редуване на ръцете (през 10 секунди) - 10х1х24+24 кг.

Допълнителни упражнения:
  5. Повдигане на тяло от вис с главата надолу (с пипване на обувките/лоста с две ръце) - 13, 10.

Чисто време за интервалите - 7:00 мин.

Положително:
  - Вдигнах малко тежестта на раменната преса, че с 40 кг е срамота дори при ежедневен интервал. Общо взето добре беше.
Отрицателно:
  - Нищо конкретно.

Добавки:

Обобщение за деня:
Отвратително време - 13 градуса и дъжд, а прогнозата и за двата почивни дни е такава. Нищо, поне започва Висшата лига.

казано от Boby_ на 12.09.20, 17:06:

Да не се чудиш после защо имаш проблеми, Боби...като правиш такива излишни неща.

13.09.20
19:44

казано от Херцог Трън на 13.09.20, 14:13:

казано от Boby_ на 12.09.20, 17:06:

Да не се чудиш после защо имаш проблеми, Боби...като правиш такива излишни неща.

Де да беше това, Ники, че да мога да направя нещо по въпроса, но за съжаление виновникът е просто добрата, стара ентропия. :)

13.09.20
19:47

13.09.2020 г.

Тренировка А

Загрявка.

Работни серии:

Допълнителни упражнения:

Чисто време за интервалите - 08:53 мин.

Положително:
  - Нищо.

Отрицателно:
  - Днес нещо всичко ме болеше, включително неща, които не би трябвало. 

Добавки:

Обобщение за деня:
Днес прогнозата за лошо време не се оправда и се разходихме до едно местенце, сякаш излязло изпод перото на Астрид Линдгрен, та чак до училището на Емил. :)
Само лодките не се вписват много в атмосферата, но не се оплаквам.

14.09.20
11:46

казано от Boby_ на 13.09.20, 19:47:

Днес прогнозата за лошо време не се оправда и се разходихме до едно местенце, сякаш излязло изпод перото на Астрид Линдгрен, та чак до училището на Емил. :)

Щом не е от клавиатурата на Фредерик Бакман, значи е било добре...Щото току виж си отишъл в Бьорнстад :D

14.09.20
13:00

казано от James Hinks на 14.09.20, 11:46:

казано от Boby_ на 13.09.20, 19:47:

Щом не е от клавиатурата на Фредерик Бакман, значи е било добре...Щото току виж си отишъл в Бьорнстад :D

Те местата са същите, само историите са различни. :)

14.09.20
18:26

14.09.2020 г.

Тренировка Б

Загрявка.

Работни серии:
  2. Раменна преса с дъмбели от стоеж с успореден хват с редуване на ръцете (през 10 секунди) - 10х1х24+24 кг.
  4. Кофички на успоредка с доп. тежест (през 10 секунди) - 10 или 11х1х20 кг.

Допълнителни упражнения:
  5. Повдигане на тяло от вис с главата надолу (с пипване на обувките/лоста с две ръце) - 13, 12.

Чисто време за интервалите - 6:38 мин.

Положително:
  - Леко и бързо днес.
Отрицателно:
  - Нищо конкретно.

Добавки:

Обобщение за деня:
Като за понеделник бива.

15.09.20
15:57

15.09.2020 г.

Тренировка А

Загрявка.

Работни серии:

Допълнителни упражнения:
  5. Повдигане на тяло от вис с главата надолу (с пипване на обувките/лоста с две ръце) - 14, 10.

Чисто време за интервалите - 07:48 мин.

Положително:
  - Учудващо бързо, особено на клека.

Отрицателно:
  - Нещо набиранията слаби.

Добавки:

Обобщение за деня:
Нещо ми е заспало и отнесено цял ден, а един образ от отдела ми направил голяма каша и сега трябва да се обяснявам нагоре. Ще се оправим, де, но е досадно. Градим с години репутация, че може да се разчита на нас във всяка една ситуация и една издънка ни връща на изходна позиция.

16.09.20
12:20

16.09.2020 г.

Тренировка Б

Загрявка.

Работни серии:

Допълнителни упражнения:
  5. Повдигане на тяло от вис с главата надолу (с пипване на обувките/лоста с две ръце) - 12, 10.

Чисто време за интервалите - 8:15 мин.

Положително:
  - Нищо.
Отрицателно:
  - Днес ми беше тотално сдухано. Едва-едва завърших интервала.
  - Не знам дали заради ежедневното трениране или от друго, но се е обострила старата ми болежка от външната страна на левия лакът.

Добавки:

Обобщение за деня:
Наложи се да тренирам преди работа, че денят ми е пълен със срещи и няма как да си открадна обичаният час и половина за тренировка дори по обяд.

17.09.20
14:24

17.09.2020 г.

Тренировка А

Загрявка.

Работни серии:

Допълнителни упражнения:
  5. Повдигане на тяло от вис с главата надолу (с пипване на обувките/лоста с две ръце) - 13, 10.

Чисто време за интервалите - 08:56 мин.

Положително:
  - Нищо. 

Отрицателно:
  - Както онзи ден се оплаквах, че всичко ме боли, а вчера - че едва съм довършил интервала, днес комбинирах и двете. Не ми се влиза в подробности, но май съм пресолил малко манджата и ще трябва да пускам някой и друг ден почивка тук-там, въпреки че и времето за тренировка, и тежестите изглеждат смешни.

Добавки:

Обобщение за деня:
Засипват ме с някакви глупости цял ден, а следобедът ми е пълен със срещи.

17.09.20
15:17

казано от Boby_ на 17.09.20, 14:24:

- Както онзи ден се оплаквах, че всичко ме боли, а вчера - че едва съм довършил интервала, днес комбинирах и двете. Не ми се влиза в подробности, но май съм пресолил малко манджата и ще трябва да пускам някой и друг ден почивка тук-там, въпреки че и времето за тренировка, и тежестите изглеждат смешни.

Както много пъти съм казвал - умората се натрупва. А и тези усещания са нормални в началото, някъде към края на първия месец и 2-3 седмици след това. После идва друг период. Може и да не пускаш почивни дни, има и други начини.

17.09.20
15:38

казано от James Hinks на 17.09.20, 15:17:

казано от Boby_ на 17.09.20, 14:24:

Както много пъти съм казвал - умората се натрупва. А и тези усещания са нормални в началото, някъде към края на първия месец и 2-3 седмици след това. После идва друг период. Може и да не пускаш почивни дни, има и други начини.

Сподели ако обичаш ? Благодаря !

18.09.20
10:45

Кое по-конкретно да споделя?

18.09.20
11:30

казано от James Hinks на 18.09.20, 10:45:

Кое по-конкретно да споделя?

(Може и да не пускаш почивни дни, има и други начини.)

18.09.20
11:36

Е пак де, за на Боби случая или принципно как се процедира?

18.09.20
11:44

казано от James Hinks на 18.09.20, 11:36:

Е пак де, за на Боби случая или принципно как се процедира?

Извинявай, питах по принцип . Аз примерно пускам тренировка с по лека тежест или сменям темпото затова ми стана интересно твоята гледна точка.

18.09.20
12:14

По принцип се набляга на активното възстановяване. Масажи, разтягания, сауни, парни бани, ледени вани, криокамери, хипербарни камери. Ако не са достатъчни идва следващата опция - сменяш натоварването за 2-3 дни. Тук вече се процедира според вида на активността или спорта - придържаш се към него, но променяш основните компоненти.

18.09.20
13:27

казано от James Hinks на 18.09.20, 12:14:

По принцип се набляга на активното възстановяване. Масажи, разтягания, сауни, парни бани, ледени вани, криокамери, хипербарни камери.

От месец взимам студени душове сутрин и вечер и усещам разлика във възстановяването.

Четох, че криокамерата помага не само за възстановяване след тренировка, но и при контузии, като е нужен курс от минимум 7-8 процедури (при цена 60лв за посещение). Някой има ли преки впечатления, гледам че някой състезатели имат такъв уред у дома, например Еди Хол.

И аз като бате Дидо, “Боби, ще ме извиняваш”, ама да си кажа, пък ти после го изтрий :)

18.09.20
13:43

Аз при свирепи мускулни трески се пръскам с течен азот ...и имам добри впечатления.

18.09.20
13:49

казано от Brown Bomber на 18.09.20, 13:27:

Четох, че криокамерата помага не само за възстановяване след тренировка, но и при контузии, като е нужен курс от минимум 7-8 процедури (при цена 60лв за посещение). Някой има ли преки впечатления

Помага, има изследвания по тоя въпрос. Макар в последно време да се оказва, че хипербарната е по-подходяща при контузии, криокамерата има и други ползи.
Иначе студени душове правя редовно, 2-3 пъти на ден от много години, но чак разлика във възстановяването не виждам, може и да съм им свикнал... :D

Мнението беше редактирано от James Hinks на 18.09.20 13:52.

18.09.20
13:53

казано от James Hinks на 18.09.20, 13:49:

Макар в последно време да се оказва, че хипербарната е по-подходяща при контузии.

Точно до офиса, в който работя има такава, ще пробвам и ще пиша.

http://www.barokamera-varna.com/

Да не драскам нови мнения, цената на процедура е 40лв, което ще рече 400-500лв за един двуседмичен курс.

казано от James Hinks на 18.09.20, 13:49:

Иначе студени душове правя редовно, 2-3 пъти на ден от много години, но чак разлика във възстановяването не виждам, може и да съм им свикнал... :D

Може би ще усетиш разликата, ако ги спреш за месец - два.

Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 18.09.20 14:19.

18.09.20
13:54

То и там трябват 10-ина процедури, май някъде в рамките на две седмици.

18.09.20
17:30

18.09.2020 г.

Тренировка Б

Загрявка.

Работни серии:
  1. Мъртва тяга с повдигнати пръсти (през 10 секунди): - 10, 11 или 12х1х140 кг.

Допълнителни упражнения:
  5. Повдигане на тяло от вис с главата надолу (с пипване на обувките/лоста с две ръце) - 14, 10.

Чисто време за интервалите - 7:57 мин.

Положително:
  - Доста по-добре от предните дни.
Отрицателно:
  - Възстановяването явно все още куца, но то няма как да се иска друго при 10 часа на компютъра и доволно високо ниво на стрес.

Добавки:

Обобщение за деня:
Днес се наложи да разчистя всички срещи и да се захвана да оправям кашата, надробена от шефа ми плюс един от моя екип (не знам кой е по-виновен). Имаше моменти, в които ми се искаше да ги наритам и двамата! А аз по принцип съм благ човек и не ме избива на насилие. Сега ще трябва да се карам едновременно с подчинен и началник за едно и също нещо... Баси кефа.
Затова - бири след работа!

На тоя фон всякакви “екстри” покрай възстановяването са химера. Мога само да играя с тежестите и протокола малко, ако се наложи.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 18.09.20 21:58.

18.09.20
19:32

казано от Boby_ на 18.09.20, 17:30:

Затова - бири след работа!

Баш! Наздраве!

19.09.20
16:42

19.09.2020 г.

Тренировка А

Загрявка.

Работни серии:

Допълнителни упражнения:
  5. Повдигане на тяло от вис с главата надолу (с пипване на обувките/лоста с две ръце) - 12, 18.

Чисто време за интервалите - 08:42 мин.

Набързичко, че бързах за първия мач на щерктата.

Положително:
  - Нищо за отбелязване. 

Отрицателно:
  - На лега и особено на набиранията лактите болят отвън.

Добавки:

Обобщение за деня:
Снощи май прекалих все пак с бирите, та днес ще прескоча.

20.09.20
15:55

20.09.2020 г.

Тренировка Б

Загрявка.

Работни серии:

Допълнителни упражнения:

Чисто време за интервалите - 7:13 мин.

Доста прилично време. Реших, че ще внимавам много с броенето, вместо да се вътря с добавени подходи и се оказа, че не е чак толкова трудно, поне до десет.

Положително:
  - Доста добре и бързо.
Отрицателно:
  - На кофите в края нещо се сдухах.

Добавки:

Обобщение за деня:
Някакви неделно-мързеливи активности (чистене на кола, тренировка, зяпанена футбол с бира в ръка).

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1