Too Little, Too Late

Прескочи до:

23.11.12
17:15

казано от Миsh0 на 23.11.12, 14:10:

Боби, винаги ядеш по 2 пъти на ден, интересно ми е грамажите на порциите ти? Не защото мисля, че е грешно или нещо от сорта - щом работи за теб ОК, просто сравнявам с мене - 10тина кг съм под тебе (ако не се лъжа ти беше 120?) и просто УМИРАМ ОТ ГЛАД ако не ям на 2 часа, дори забелязвам сега в студеното време като огладнея и почва да ме втриса от студ.

Случайно голяма част от нутриентите ти да е отделена на въглехидратите?

Да. Ама нека не превръщаме това в спор за хранителните методики и не спамим чужди дневници.

24.11.12
19:13

24.11.2012 г. (тренировъчен ден 4, седмица 5)

Тренировка - гърди, преса

Загрявка:
Повдигане на щанга от лег  - 10х20, 10x20, 10х70, 10x70 кг.

Адаптация:
Повдигане на щанга от лег - 4x130 кг.

Работни серии:
1. Повдигане на щанга от лег - 4+1х155, 3+1х155, 3х155 кг.
2. Повдигане на щанга от полулег - 6х110, 5х115 кг.
3. Кофички с доп. тежест - 6х35, 5х35 кг.
4. Коремни преси с прибиране на краката към тялото (с доп. тежест) - 20х15, 14х20, 13х20, 13x20 кг.
5. “Молитва” на скрипец - 10х65, 9х65, 9х65 кг.

Обобщение за тренировката:
Прилична тренировка, макар да не направих крачката напред в сравнение с миналата седмица - не стана чиста петица на 155.
Блага ме снима на клипче на втората серия, та ако реши, може да го пусне да се излагам с ужасната си техника на лежанката. :)

Добавки:
1. След ставане - 2 капсули Омега-3 на Now Foods, 2 грама бета аланин на Pure, 5 грама микронизиран креатин монохидрат на Now Sports.
2. Преди тренировката - 1 доза Black Jack на Pure.
3. По време на тренировката - 2 лъжички Modern BCAA на USP Labs.
4. След тренировка - ~50 грама Matrix на Syntrax.
5. Kъм 21 (план) - 2 капсули Омега-3 на Now Foods, 2 грама бета аланин на Now Sports, 3 капсули ZMA на Now Sports.

Днес се наложи да тренирам сутринта и реших да го пробвам тоя Black Jack. Усетих лек тремор и още по-слаба парестезия. Поне имаше някаква, макар и далеч от тази, предизвикана от бета-аланина на Нау. Може би имаше и някакъв ефект в началото на тренировката, но спрях да го усещам още след втората серия. Сега вечерта съм с главоболие, но може и да няма връзка.

Храна:
1. Обяд - гърцка салата, пилешко със сирена и маслини.
3. Вечеря - рано е още.

През деня - около 500 мл прясно мляко, две лъжици мед.

Обобщение за деня:
Днес денят мина под знака на състезанието на голямата ми дъщеря. :)

http://www.facebook.com/events/386245791464200/?fref=ts
http://firstlegoleague.org/

Маринка спечели победа заедно с отбора си - първи са в България! Сега следва полуфинал (вероятно в Словакия) и (живот и здраве) финал в Германия.

25.11.12
17:01

25.11.2012 г. (тренировъчен ден 5, седмица 5)

Тренировка - гръб, предмишница

Загрявка:
Придърпване на горен скрипец с раменен подхват - 8х60, 8х60 кг.

Адаптация:
Набирания с раменен подхват - 4, 4.

Работни серии:
1. Набирания с раменен подхват (с доп. тежест)  - 7х20, 6х25, 5х25 кг.
2. Придърпване на горен скрипец с широк хват - 7х90, 6х90 кг.
3. Гребане с щанга - 7х110, 7х110 кг.
4. Мъртва тяга - 6х70, 6х110, 6х130, 6х150, 6х150, 6х150 кг.
5. Сгъване на китка на хоризонтален скрипец (за предмишница) - 10х20, 8х25, 5х30, 7х25, 6х25 кг.
6. Сгъване на китки встрани от тялото с дъмбели (за предмишница) - 8х35, 8х35 кг.

Днес прилично. Продължавам да качвам по 10 кг. на седмица на тягата въпреки изкушението да сложа повече. Правя я с оставяне на земята и без фитили и започвам да усещам, че така не кръстът, а хватът ще се окаже ограничаващия фактор, което е и целта.
Тоди ме засече с наблюдението, че техниката ми е зле и дърпам цялата тяга само на гръб, като не използвам достатъчно краката. Е, това си го знам. Мислех, че съм го коригирал поне малко, но явно има още какво да се желае. Ще трябва да снимам клипчета и да се гледам следващата седмица.

Добавки:
1. След ставане - 2 грама бета аланин на Pure, 5 грама микронизиран креатин монохидрат на Now Sports, 2 капсули Омега-3 на Now Sports.
2. Преди тренировката - 2 грама бета аланин на Now Sports.
5. Kъм 20 (план) - 2 грама бета аланин на Now Sports, 2 капсули Омега-3 на Now Sports, 3 капсули ZMA на Now Sports.

Храна:
1. Преди обяд - шунка, хумус, домати.
2. Обяд - две купички зеленчукова супа, пражка шунка, кашкавал, домати.
2. Вечеря (план) - сега започвам да си приготвям ладийки от патладжан с плънка от ситно накълцано месо с доматен сос.

През деня - около 500 мл. прясно мляко, 2-3 лъжици мед.

Обобщение за деня:
Днес започнах с търсене на парцел за къща около София. Първите огледи се оказаха разочарование. Явно съм подценил пазара и не съм се приготвил с достатъчно пари за юг-югоизток, а на север и запад не ми се ходи изобщо. Започнах с Бистрица, ще гледам тия дни и Герман и Лозен, пък ще видим.

25.11.12
17:20

Хубавите места винаги си държат цената. А и предполагам в Драгалевци, Симеоново и Бистрица малко са останалите такива, освен ако не търсиш готова къща. Предполагам между Бистрица и Герман/Лозен би трябвало да има разлика. Едно време имах такива идеи, но се оказа, че хубаво място (юг+ Банкя) не ми беше по силите.

25.11.12
18:04

казано от FaceOff на 25.11.12, 17:20:

Хубавите места винаги си държат цената. А и предполагам в Драгалевци, Симеоново и Бистрица малко са останалите такива, освен ако не търсиш готова къща. Предполагам между Бистрица и Герман/Лозен би трябвало да има разлика. Едно време имах такива идеи, но се оказа, че хубаво място (юг+ Банкя) не ми беше по силите.

В Банкя има добри имоти на прилични цени, но не ми допада като място, посока, разстояние, спомени... :)
За Герман и Лозен ще видим тепърва. По първи впечатления Лозен е по-скъп и от Герман, и от Бистрица, но още не съм оглеждал там нищо. Има време, не бързам засега.

25.11.12
19:58

Поздравче с една песен, която е на 500 мили от стила, който харесвам, но пък шотландският акцент направо цепи мрака! :)

Наздраве!

П. П. Ако някой ми обясни защо не работи ембедингът към тубата, ще му стисна виртуално ръката!

Ето и линк:

http://www.youtube.com/watch?v=Rynxm_GQEsI

Мнението беше редактирано от Boby_ на 25.11.12 20:38.

25.11.12
23:30

НЕщо се е счупило...

Мнението беше редактирано от Бойко на 25.11.12 23:31.

26.11.12
09:42

В Банкя климатът е най-добър.

26.11.12
12:47

26.11.2012 г. (без силова тренировка)

Добавки:
1. След ставане - 2 грама бета аланин на Pure, 2 капсули (2000 мг) Омега-3 на Now Foods, 5 грама микронизиран креатин монохидрат на Now Foods.
2. Kъм 20 (план) - 2 грама бета аланин на Pure, 2 капсули (2000 мг) Омега-3 на Now Foods, 3 капсули ZMA на Now Foods.

Храна:
1. Обяд - няма.
3. Вечеря (план) - ладийки от патладжан, пълнени с кайма.

През деня - към 500 мл прясно мляко, две лъжици мед.

Обобщение за деня:
Сутринта се уплаших от показанията на кантара и реших да подновя понеделнишкия фастинг. Дори да не свалям на този етап, поне да не качвам повече.

26.11.12
13:19

казано от gotcha на 26.11.12, 09:42:

В Банкя климатът е най-добър.

Ма все едно говорите за Малдивите и Хаваите - В София климатът е навсякъде еднакъв  - гаден :D…Виж в Пловдив - айляк работа :D

Мнението беше редактирано от Петър на 26.11.12 13:19.

26.11.12
17:25

“Уникалният климат на Банкя се дължи на напречно въздушно течение, съставено от аерозол с разтворени в него неутрални и електрически заредени йони. Лечебна сила на въздуха придават и фитонцидите, които се излъчват от боровите насаждения около селището. Растителността обогатява въздуха и с високомолекулярни ароматични вещества. Оздравителната сила на въздуха се дължи на това, че в района не се наблюдават вредните за хората биопатогенни вертикални земни лъчения. Районът спада към т.нар. индеферентна зона, в която организмът преодолява без външна помощ настъпилите реакции в резултат на промени в налягането.”

26.11.12
17:50

казано от gotcha на 26.11.12, 17:25:

“Уникалният климат на Банкя се дължи на Бойко Борисов, съставено от аерозол с разтворени в него неутрални и електрически заредени йони. Лечебна сила на въздуха придават и фитонцидите, които се излъчват от Бойко Борисов около селището. Бойко Борисов обогатява въздуха и с високомолекулярни ароматични вещества. Оздравителната сила на въздуха се дължи на това, че в района не се наблюдават вредните за хората биопатогенни вертикални земни лъчения (смеят ли?). Районът спада към т.нар. индеферентна зона, в която организмът преодолява без външна помощ настъпилите реакции в резултат на промени в налягането.. “

Gotcha, прощавай, но намерих няколко сериозни грешки, и си позволих да ги редактирам.. :D

26.11.12
18:26

казано от gotcha на 26.11.12, 17:25:

“Уникалният климат на Банкя се дължи на напречно въздушно течение, съставено от аерозол с разтворени в него неутрални и електрически заредени йони. Лечебна сила на въздуха придават и фитонцидите, които се излъчват от боровите насаждения около селището. Растителността обогатява въздуха и с високомолекулярни ароматични вещества. Оздравителната сила на въздуха се дължи на това, че в района не се наблюдават вредните за хората биопатогенни вертикални земни лъчения. Районът спада към т.нар. индеферентна зона, в която организмът преодолява без външна помощ настъпилите реакции в резултат на промени в налягането.”

Навремето имах един познат психолог, който живееше в Банкя. Твърдеше (подкрепен от дългогодишната си практика в района), че никъде в България няма толкова висок процент възрастни и особено деца с психологически отклонения и психиатрични заболявания, колкото в Банкя. Това без капка хумор го казвам. Имаше и някакви теории на какво се дължи, но не помня какви бяха, честно казано - беше преди повече от 15 години и съм запомнил това, което ме е впечатлило тогава. :)

26.11.12
19:19

Мухахаха, тва с БББ е добро!!! :D
Ае тва го копнах от некъде, щото ме мързеше да пиша хаха :)
Още в зората на 90-те когато БББ е градил “империя” бащата взе парцелче малко преди Банкя, води се вилна зона посока Иваняне. Както и да е, парцела е бил на някъф ботаник, двора беше пълен с кви ли не цветя, овошки, а у та още тогава ни казаха, че климата там бил най-добър от околията на Сф.
Как да е това съм запомнил, това казвам, нашите си живеят от 5г. постоянно там и им е супер, за сега не дават някакви психични отклонения надявам се и да не дадат, ама след критическата се съмнявам :D Да са живи и здрави, бащата да праи вино и ракия и те така... :)
Та Боби, разгледай добре, пообиколи, то ще ти проговори ;)

27.11.12
18:09

27.11.2012 г. (тренировъчен ден 1, седмица 6)

Тренировка - бицепс, трицепс (суперсерии)

Загрявка:
Бицепсово сгъване с крив лост от стоеж  - 8х28, 8х28, 6х48 кг.
Избутване на щанга от лег с тесен хват - 8х20, 8х20, 8х60 кг.

Адаптация:
Бицепсово сгъване с крив лост от стоеж  - 4х58 кг.
Избутване на щанга от лег с тесен хват - 4х100 кг.

Работни серии:
1. Избутване на щанга от лег с тесен хват - 6х130, 5х130, 5х130 кг.
2. Бицепсово сгъване с крив лост от стоеж  - 8х68, 5х73, 5х73 кг.
3. Трицепсово привеждане на горен скрипец - 6х60, 5х60 кг.
4. Скотово сгъване с дъмбел - 6х27, 5х30 кг.
5. Трицепсово привеждане на горен скрипец с подхват (с една ръка) - 6х40, 6х40 кг.
6. Бицепсово сгъване с дъмбели от стоеж - 6х35, 6х35 кг.

Като цяло прилична тренировка.
Днес имаше доста хора в залата и не можах да се докопам до два лоста за суперсерии, затова се наложи да правя бицепсовите сгъвания с крив лост. Оказа се много приятно упражнение. :)

Добавки
1. След ставане - 2 капсули Омега-3 на Now foods, 2 грама бета аланин на Pure, 5 грама микронизиран креатин монохидрат на Now Sports.
3. По време на тренировката - 5 капсули BCAA на ASL.
5. Преди лягане (план) - 2 капсули Омега-3 на Now Sports, 2 грама бета аланин на Pure, 3 капсули ZMA на Now Sports.

Днес поръчах новата доза протеин, омега-3 и BCAA от същите марки, както досега. Пак ще заминат 200 кинта за добавки, но това е животът. :)

Храна:
1. Обяд - пилешка супа, шопска салата, панирани пилешки хапки, свинска котлетна пържола, малко картофено пюре.
2. Вечеря (план) - патладжанени ладийки с кайма,

Обобщение за деня:
В офиса нищо особено.
За сметка на това в залата дочух разговор между две момчета - едното малко по-напреднало от другото. Първото обясняваше как трябвало техниката да е идеално чиста и нямало смисъл от големи тежести. После минаха на тема добавки и последва култовата реплика “За мен всичко, различно от храна, е химия”. На въпроса “ама и добавките ли” последва категорично да. Засърбя ме езикът да се намеся, но отново проявих такт и си затраях. :) Така или иначе тая тема е доста актуална и тук в последно време.

28.11.12
18:41

28.11.2012 г. (тренировъчен ден 2, седмица 6)

Тренировка - рамо, трапец

Загрявка:
Раменни преси с дъмбели от седеж (с извъртане на китки) - 10х10, 10х15 кг.

Адаптация:
Раменни преси с дъмбели от седеж (с извъртане на китки) - 4х35 кг.

Работни серии:
1. Раменни преси с дъмбели от седеж (с извъртане на китки) - 8х43, 7х43 кг.
2. Раменни преси с прав лост от седеж - 2x90, 5х80, 5х80 кг.
3. Повдигане на прав лост към брадичка от стоеж (”вертолет”) - 5х70, 5х70 кг.
4. Повдигане на дъмбели встрани от стоеж - 6х30, 6x30 кг.
5. Повдигане на рамене на машина за тяга (за трапец) - 10х100, 10х150, 8х180, 8х180, 8х180, 8х180 кг.

Прилична тренировка. Пробвах да добавя към 40-килограмовите дъмбели едни торбични с пясък, които се слагат на глезена. Нагласих ги на китките и работата стана. За съжаление пак ми е леко. Трябват ми 46-47 кила за 5-6 повторения. Нищо, другата седмица с 50-тиците ще пробвам за 3-4, макар че вероятно ще са ми тежки.
За сметка на това Владо е докарал нов, по-твърд лост и още осем 25-килограмови дискове IVANKO - тънки, трибойски, много сериозни! :)

Добавки:
1. След ставане -  2 грама бета аланин на Pure, 2 капсули Омега-3 на Now Sports,  5 грама микронизиран креатин монохидрат на Pure.
5. Kъм 20 (план) - 2 грама бета аланин на Pure, 2 капсули Омега-3 на Now Sports, 3 капсули ZMA на Now Sports.

Храна:
1. Обяд - купичка пилешка супа, порция свинско по селски, гръцка салата.
2. Вечеря (план) - ще видим след малко.

Обобщение за деня:
Ден като ден, нищо за отбелязване.

29.11.12
14:24

Оф, днес пак трябва да се кляка. Всяка седмица като наближи тренировката за крака, ме обзема едно неприятно чувство. Не ми върви клекът и това е. А не ми върви, защото не се раздавам. А не се раздавам, защото ми е гадно. А ми е гадно, защото не ми върви... Така ми се пада.

Как ти се отразяват 2 вида преси и хеликоптер на рамото?? Аз само след 3-4 серии преси чувствам рамото натоварено на максимум, за това ми е интересно. Задно рамо не тренираш ли попринцип?

29.11.12
14:36

казано от Миsh0 на 29.11.12, 14:29:

Как ти се отразяват 2 вида преси и хеликоптер на рамото?? Аз само след 3-4 серии преси чувствам рамото натоварено на максимум, за това ми е интересно. Задно рамо не тренираш ли попринцип?

Аз работя със сравнително малко серии, а и повторенията не са много. Вчера едната серия даже беше с 90 кг по погрешка - обърках сметките. Затова и направих още една допълнителна.
Вертолета го вкарах за разнообразие. Вярно, работят същите мускули, но пък ъгълът е друг.
Като цяло добре го усещам рамото при такъв обем - възстановява се нормално, нямам болки или оплаквания в момента, така че не мисля, че го претренирам.

Задното рамо се товари в тренировката за гръб (поне донякъде). Не е излишно и фокусирано да се тренира, но не го правя във всяка програма. Включвам го с едно упражнение за по месец през една-две програми (сменям чинно всеки месец).

29.11.12
18:45

29.11.2012 г. (тренировъчен ден 3, седмица 6)

Тренировка - бедра, прасец

Загрявка:
Преден клек с фитили - 10х0, 10х0, 8x60 кг.

Адаптация:
Преден клек с фитили - 4х100 кг.

Работни серии:
1. Преден клек с фитили - 6х130, 5х130, 5x130 кг.
2. Лег-преса - 7х250, 6х260 кг.
3. Бедрени екстензии на машина - 12х115, 12х115 кг.
4. Бедрени сгъвания на машина - 8х95, 6x95 кг.
5. Повдигане на пръсти на машина за тяга (за прасци) - 10х80, 9х130, 8х180, 8х180, 8х180, 8х180 кг.

То имало полза от мрънкането - при мен действа, както при някои хора самонавиването. :) Днес избухнах! Е, не беше точно експлозия, по-скоро леко припукване, но все е нещо. :) Другата седмица пак 135 ще се слагат на предния клек.

Добавки:
1. След ставане - 2 капсули Омега-3 на Now foods, 2 грама бета аланин на Pure, 5 грама микронизиран креатин монохидрат на Now Foods.
5. Преди лягане (план) - 2 капсули Омега-3 на Now Sports, 2 грама бета аланин на Pure.

Храна:
1. Обяд - пилешка супа, салата зеле и моркови, свинско по ловджийски.
2. Вечеря (план) - не знам още.

Обобщение за деня:
Днес нямах много работа, но за сметка на това като се прибрах, се заех с рязане на нокти. По-скоро на ноктенца. Девет кученца по четири лапички средно по четири и половина нокътчета на лапичка правят точно 162 изрязани нокътчета. :) Както “обичам” такива занимания, накрая направо избеснях! :)

29.11.12
19:02

Прогледнаха ли, Боби? Пусни някоя снимка? :)

29.11.12
19:34

казано от Петър на 29.11.12, 19:02:

Прогледнаха ли, Боби? Пусни някоя снимка? :)

Най-едрото поотвори днес очи, останалите ги чакаме утре.
Имам снимки отпреди седмица:
http://www.pearlmountain-bg.com/#!photosb1/c5tn

Ще ги снимам пак, като прогледнат и започнат да ходят изправени - до два-три дни трябва да стане и това.

29.11.12
23:25

Филмови звезди, а ? :D Сладури. Убийцата на вампири, обаче, най ме кефи - малка черна топка :))))
Батман ли прогледна? :D

Мнението беше редактирано от Петър на 29.11.12 23:26.

30.11.12
08:41

казано от Петър на 29.11.12, 23:25:

Филмови звезди, а ? :D Сладури. Убийцата на вампири, обаче, най ме кефи - малка черна топка :))))
Батман ли прогледна? :D

Всъщност прогледна другата черна женска- Бети Ръбъл. :) Тя си е жив хипопотам - от тези кученца/вълчета, които в природата ако няма достатъчно храна и майката няма кърма, ще оцелеят, избутвайки другите от най-добрите цицки. :) Но и другите се развиват добре.
Иначе имената наистина са на филмови герои. :) Как иначе се измислят 9 що годе подходящи имена за кученца, започващи с Б... :) Особено женските бяха голям проблем. Но мисля, че ги заковах. Биг Лебовски ми е личният фаворит за име. :)

Мнението беше редактирано от Boby_ на 30.11.12 08:42.

Боби, масов кръстник трябва да станеш! :)
Боба Фет даже има... защо го кръсти така? Ловец на глави все пак. :)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 30.11.12 09:03.

30.11.12
09:10

казано от Кольо Пияндето на 30.11.12, 09:03:

Боби, масов кръстник трябва да станеш! :)

А може и просто Кръстника. :D

казано от Кольо Пияндето на 30.11.12, 09:03:

Боба Фет даже има... защо го кръсти така? Ловец на глави все пак. :)

Иначе трябваше да е Бийтълджус, а нещо не ми допадна идеята... А и като дете много се кефех на реактивната раница на Боба Фет. :)

Мнението беше редактирано от Boby_ на 30.11.12 09:13.

Попитах за Боба Фет с идеята дали няма да се окажеш мега-потаен фен на Star Wars. :) Иначе за раницата - да, Боба като младеж много се сближава с едни мандалориански терористи, те имат такива раници като част от екипировката. Ако бях на твое място, обаче, щях да кръстя малкия сладур Бен Кеноби, че Боба има малко кофти репутация. :)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 30.11.12 09:22.

30.11.12
09:24

казано от Кольо Пияндето на 30.11.12, 09:21:

Попитах за Боба Фет с идеята дали няма да се окажеш мега-потаен фен на Star Wars. :) Иначе за раницата - да, Боба като младеж много се сближава с едни мандалориански терористи, те имат такива раници като част от екипировката. Ако бях на твое място, обаче, щях да кръстя малкия сладур Бен Кеноби, че Боба има малко кофти репутация. :)

Като дете и тийнейджър бях фен на Междузвездни войни. Сега не мога да кажа същото. :) Може би трябваше да си остана само със спомените и да не гледам пак старите серии и особено новите, но го направих преди няколко години. Резултатът беше тотално разочарование. :) За всяко нещо си има подходяща възраст. А за Бен Кеноби не се бях сетил.
Боба Фет има и друг скрит контекст. :) Все пак е най-близкото до Боби, което измислих. :)

П. П. Всъщност това за възрастта не е точно така. Има си многослойни произведения с “нива”, предназначени за съвсем различни категории читатели/зрители/слушатели. Най-простият пример е “Мечо Пух”. От една страна - разкошна детска книжка, от друга - позитивна сатира с много тънък хумор и лек философски привкус. Това е гениалността според мен - да намериш път към различни групи хора с един и същ текст/филм. Междузвездни войни не отговаря на това условие - има си съвсем строго определена целева аудитория и е плоско и едноизмерно произведение.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 30.11.12 09:30.

Жалко, щях да ти препоръчам да гледаш сериалчетата Clone Wars. В тях има доста неща за много от героите на сагата и общата фабула става много по-ясна. Не знам с какви очаквания си бил от филмите... аз си останах фен. :) Не съм много съгласен, че историята може да се погледне само в едно измерение.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 30.11.12 09:38.

Подхванали сте темата за фантастиката и се сещам, че отдавна се каня да попитам Боби, какво му е мнението за Киберпънка? ;)

30.11.12
10:18

казано от Владимир Караиванов на 30.11.12, 10:10:

Подхванали сте темата за фантастиката и се сещам, че отдавна се каня да попитам Боби, какво му е мнението за Киберпънка? ;)

Като цяло за жанра или за конкретни автори? :)
“Бащата” на киберпънка Уилям Гибсън не ми допада особено, но за сметка на това много харесвам Нийл Стивънсън и особено “Снежен крах” (Snowcrash). Лукяненко е средна хубост. Геният на киберпънка е Филип К. Дик, макар че той твори по-рано, преди този термин да стане популярен и произведенията му минават по-скоро за антиутопична научна фантастика, отколкото за киберпънк.
А ако ме питаш за български автори в този жанр, общо взето сме доста зле. :)

Мнението беше редактирано от Boby_ на 30.11.12 10:18.

30.11.12
10:21

казано от Boby_ на 30.11.12, 10:18:

А ако ме питаш за български автори в този жанр, общо взето сме доста зле. :)

Не бъди прекалено скромен :)

Ето каква е раницата на Боба (малко е на немски, ама...):

Той ползва и същите оръжия (бластери, огън), ако се замислиш...

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 30.11.12 10:28.

Като цяло се закачах, но сега сериозно. От доста години бях зарязал фантастиката. Но наскоро ми попадна един български автор, който приятно ме изненада. За мен ще е чест и удоволствие някой ден да му стисна ръката и лично да го поздравя :)

30.11.12
12:30

казано от Владимир Караиванов на 30.11.12, 12:19:

Като цяло се закачах, но сега сериозно. От доста години бях зарязал фантастиката. Но наскоро ми попадна един български автор, който приятно ме изненада. За мен ще е чест и удоволствие някой ден да му стисна ръката и лично да го поздравя :)

Което ме навежда на мисълта, че е време да помислим за форумна сбирка КРАЙ МАСА. Има доста хора, с които и аз бих искал да се видя на живо. Тренировките са си тренировки, но идват празници. :)

Мнението беше редактирано от Boby_ на 30.11.12 12:30.

30.11.12
12:51

Мислих, че ще прочета “форумна сбирка на читателите/писателите” и си представiх колко неловко ще се чуствам на такава... но после като дочетох усетих как силата ми се възвръща :D
Едно наистина адекватно предложение!

30.11.12
13:12

ЗА сбирка! мислех го и аз наскоро.

ЕДИТ колко кофти включване на нова страница...

Мнението беше редактирано от Бойко на 30.11.12 13:13.

30.11.12
13:24

30.11.2012 г. (без силова тренировка)

Добавки:
1. След ставане - 2 грама бета аланин на Pure, 2 капсули (2000 мг) Омега-3 на Now Foods, 5 грама микронизиран креатин монохидрат на Now Foods.
2. Kъм 20 (план) - 2 грама бета аланин на Pure, 2 капсули (2000 мг) Омега-3 на Now Foods, 3 капсули ZMA на Now Foods.

Храна:
1. Обяд - няма.
3. Вечеря (план) - мисля да си приготвя ето това: http://www.bb-team.org/forums/viewreply/848538.

Реших да се придържам към фастинга и в двата нетренировъчни дни в седмицата. Не е толкова голяма мъка, а ще компенсира лекото ми отпускане откъм количества през останалото време.

Обобщение за деня:
Като цяло нищо особено за днес. Ако нещо изскочи, ще дописвам. :)
За утре и неделя се очертават доста ангажименти. Няма да успея да стигна нито до състезанието при Юли, нито до семинара на Сашко за съжаление.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 30.11.12 13:25.

Май че време е за сбирка,
За да пием ний по бирка.
Лостаджии и щангисти,
Гимнастици, културисти,
Всички да се събереме,
Хайде, няма много време.
Нека спазим таз традиция,
Казва мойта интуиция.
    Владимир Караиванов, 30.11.2012 г.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1