Лостове и успоредки в София

Прескочи до:

30.05.16
22:32

Пейките - тези, които отгоре имат напречни ребра като кобилици са перфектни и за силови накрая и за успоредни хватове и за хоризонтални набирания, а долу всичко става за трицепсови бутания. Кръглите детски катерушки - тръба в кръг и “покривче” от две стълби, също са уникални за кофи на дъгата, обратни кофи, успоредни хватове ако не са много разместени напречните на “покривчето”. Ако са разместени нищо - въртиш страните по равно.

Мнението беше редактирано от Dymag на 30.05.16 22:32.

08.08.16
14:12

Много яка тема, полезни сведения!
Като си възвърна формата, че бившите юноши къде изгубиха стройна физика, къде отиват към своите два литра на ден - пиянде, гдето си бачка примерно. Ами аз бях полазен от... гладка мускулатура, нещо, което никога не си бях въобразявал. Както са всинца с литрите прочее.
Другата година планирам гастрол, ръководейки се по настоящата тема. В моя район не забелязвам никакво присъствие, затова ще посоча 130-то СОУ, както и 124-то ОУ. Второто - и второстепенно, пътечките са обрасли. 49-то, със спортното 166 се заключва плюс тягостната атмосфера.

17.09.16
18:04

Отказах се от училищата. Не е както преди, когато бях непълнолетен. Още се притеснявам, срамувам когато съм разсъблечен и без шапка (бейзболна). Евентуално бих могъл във военното училище и по стадиони да се упражнявам.
Онези чифтове ала запълнени тръби в училищата през първата половина на 90-те, с все Мустафата (Cadillacs and Dinosaurs),  се ползваха за “гъсеница” (изключително от бъдещи отрепки, гдето отбелязват присъствие).
От Спорт/Парк/Фитнес, http://spf-bg.com. Са доразвили онази програма с краен срок 2010-та г. Вече посетих две площадки, едната сутринта; до площад “Македония”, тук също се притеснявам разсъблечен и възнамерявам да го оставя по тъмно през лятото. Другата площадка посреща от единия вход на “Гео Милев” парк, обстоятелствата са съвсем непринудени.
Сложили са и помен за незнаен наш воин, загубил живота си през 1996 г.
В парка е високо! Онази до “Македония” не изисква акробатика, но пък в “Гео Милев” съвсем си пасва на пейзажа. Малко като се раздвижа и ще взема да повиша КПД, следващата година.  SPF огрява! Ще взема да им драсна кратко похвално писмо.
Множество комплекси са, още дори не съм разгледал адресите.
Катерушки също ползвах в изминалия период, след като се разочаровах от училищата. В целокупния отрязък “Левски” липсват съоръжения, прочее. Катерушките обаче в приблизително половината случаи са с дебели тръби, а той кой с такава длан ще посещава.
И едно ъгълче за финал. От съчетани лост и успоредка в цвят българския трибагреник на фона от пейзаж - жк. Сухата река, ул. “Железни врата” и ул. “Девня”. Пейзажът обхваща и “Желязната врата” (книгата-игра “Последната врата”.)
Сега, докато свиквам - променям си нервната система - се нуждая от разнообразие!

26.09.16
21:05

Ето местоположението на конфигурациите на SPF. В сайта не са посочени изрично.
кв. Крива река, ул. “Ивайло” и ул. “Тодор Бурмов” (SPF)
жк. Банишора, ул. “Цар Симеон” и ул. “Опълченска” (SPF)
жк. Гео Милев, ул. “Атанас Узунов” и ул. “Калиманци” (SPF)
жк. Лозенец, ул. “Беломорски проход” и ул. “Елин връх” (SPF)
жк. Люлин 1, ул. “Цвети Иванов” и ул. “106” (SPF)
жк. Люлин 4, бул. “Райко Даскалов” и ул. “405” (SPF)
жк. Свобода, ул. “Ген. Никола Жеков” и ул. “Бели Дунав” (SPF)
жк. Студентски град, ул. “Университетски парк” и ул. “Джон Ленън” (SPF)
жк. Хиподрума, бул. “Цар Борис III” и ул. “Връх Тумба” (SPF)
жк. Христо Смирненски, ул. “Слатинска река” и ул. “Ген. Георги Тановски” (SPF)
Аз тръгнах с едни собствени конфигурации, нарекох схемата “Демонският нокът” (по една книга-игра). Така наричам и фитилите.
След като сглобих общо тринадесет, ами всеки втори петък внимавам, го прекръстих на “Стените на Спайт” (последната). Поредица от петарка са онези развлекателни четива - “Кървав меч”.
Девет от конфигурациите са издържани основно в оранжево - портокал. Другата - в зелено, за киви. В Северен парк съответно. С нея и завърших, видях снимки от сайта. Не съм проверил още кои са високи и кои - стандартни.
Северен парк като че ли двойка като дете съм посещавал, ами приятен отрязък се оказа. Западен парк пък се дели на две - второто представлява рядка гора с пътеки, върнах се по средата и кога ли пак ще се залутам там.

01.10.16
09:39

Малка част от обектите са неподходящи в делничните дни. Не съм установил кои точно. Само вечер и евентуално уикенда.
Затова ги оставих. Възнамерявам лятото да ги ползвам, че то ще ми омръзва на едно и също място, и особено планомерното блъскане.
Сега, някои не се срамуват де. Никой не би им направил забележка. Необходимо и сам да се досещаш. Обаче конфигурациите са за деца, поне дневният период се съчетава.
Като ги обиколих, вече бих могъл да отида изобщо. И при другите с атлетизъм защо ли да бъде различно. Оглеждаш и заклеймяваш кога във времето ще бъде.

Допълнение към обектите на SPF (Sport Park Fitness )

-Фитнес на открито ж.к. “Света Тройца”
-Фитнес на открито, кв. “Враждебна”
-Фитнес на открито, улица Методи Андонов
-Фитнес на открито градинка КАТ Изток
-Парк „Св. Никола Софийски“
-Стрийт фитнес в ЧСОУ “Българско школо”
-Фитнес на открито Люлин 4
-Фитнес на открито, градина “Ереван”
-Стрийт фитнес площадка в 21 училище в Лозенец
-Квартал “Хиподрума” в район Красно село
-Фитнес на открито в кв. “Надежда”
-Фитнес на открито в парк “Слатинска река”
-Парк Здраве - Красно село (Съжалявам за снимката, но вече халките не са на мястото си..)

Мнението беше редактирано от Божидар Христов на 11.10.17 12:23.

19.03.19
09:28

Здравейте, някой знае ли добър вариант за лост и успоредка в Младост 4 (в близост до Бизнес парк). Пробвах тези на Декатлон, но сутрин е много ветровито, а и е доста шумно от колите по околовръстното.
Благодаря!

19.03.19
09:47

До месарница Бозмов...срещу 131 училище.

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1