13.12.09
08:28
Здравейте може ли да ми предложите някое сравнително добро рибено масло ако се сещате да е около 15 лева и да стига за около месец. :) Благодаря ви предварително ! :)
Такова за 15 лева можеш да намериш в аптеката, даже ако не се лъжа е 13 кинта, но като количество не знам колко е. Иначе бих ти препоръчал Omega 3 мазнините, които се извличат от риби, НО и от зеленчуци. Един доста доволен продукт:
silabg.com/bg/4247-THE-NUTRITION-THE-Omega-3-200-softgels.html
Аз съм го пробвал, даже вкъщи цялото семейство пиехме от него- хубаво е да се включва тоя вид мазнина в диетите. Успех!
13.12.09
09:42
За мен този продукт не е изгоден, ако ще взимаш омега 3 по добре енещо от типажа
silabg.com/bg/product/detail/bid/37/id/2173/na/NOW - Omega 3 Fish Oil 1000mg. 100pills.
казано от Йордан :) на 13.12.09, 09:25:
Такова за 15 лева можеш да намериш в аптеката, даже ако не се лъжа е 13 кинта, но като количество не знам колко е. Иначе бих ти препоръчал Omega 3 мазнините, които се извличат от риби, НО и от зеленчуци. Един доста доволен продукт:
silabg.com/bg/4247-THE-NUTRITION-THE-Omega-3-200-softgels.html
Аз съм го пробвал, даже вкъщи цялото семейство пиехме от него- хубаво е да се включва тоя вид мазнина в диетите. Успех!
Лол, стига бе толкова пари и за толкова слаба концентрация - излагал си се много жестоко.
Виж на NOW Ultra Omega 3, 2 дражета дневно са достатъчни. Доста по-добре като цена и концентрация.
А към Автора омега-3 за 15 лева може да си вземеш Omega 3, NOW /сега на промото е толкова/.
Поздрави.
Мнението беше редактирано от tonu на 13.12.09 12:29.
Благодаря ви много за отговорите ! :) А може ли също това рибено масло на NOW да ми кажете във всеки магазин за хранителни добавки ли се продава ? :) понеже съм от София и утре мисля да го потърся от някои магазин за хранителни добавки :)
Ескимо 3 е в пъти по-добро от NOW . Има го по аптеките.
Новият им продукт Brainsharp също е супер .
Мнението беше редактирано от karlo на 13.12.09 13:59.
13.12.09
20:13
казано от karlo на 13.12.09, 13:57:
Ескимо 3 е в пъти по-добро от NOW . Има го по аптеките.
Новият им продукт Brainsharp също е супер .
Би ли казал с какво точно е пъти по-добро, ако не е тайна само.
Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 14.12.09 09:58.
ами на кратко казано, този на NOW нямаше никакъв ефект, докато Ескимото ми повдига осезателно настроението, облекчава ставни болежки,видим фатлос ефект и куп още бенефитс, аз без рибено масло не мога да живея :П
Здравейте пак :) днес си купих омега-3 NOW самоче беше малко по евтино 13.99 и - 20% от промоцията 11.20 дали е някое друго или си е то ? :) картинката е същата сега гледах и са 100 капсули :)
karlo може ли да ми кажеш къде в София по аптеките мога да намеря рибено масло на ескимо понеже търсих на много места но намирам само новото brainsharp и ми отговарят, че старото вече не се произвеждало. :(
Мнението беше редактирано от r0ck на 14.12.09 20:20.
Няма спор, Ескимо са много добри “рибки”.
Но не мога да направя сравнение със НАУ - не съм ги пил техните.
Взимай Брейншарп, вътре са всичките омеги, решаваш си въпроса, аз съм много доволен и от него.Преди 2 месеца писахме мейл до вносителя и ни прати 10 шишета течно, ако държиш на чисто рибено ,пробвай на сайта им.
http://www.helsonbg.com/about_us.html
15.12.09
05:54
На каква цена е,защото в сайта видях,че едно шише съдържа 50 капс, препоръчителна доза 4 капс/ден, което означава,че за един месец са необходими 3 шишета.
Имам 1 въпрост относно рибеното масло. Както знаете рибата е много полезна за очите. Същото ли е и с рибеното масло ?
казано от Julius на 10.02.10, 19:17:
Имам 1 въпрост относно рибеното масло. Както знаете рибата е много полезна за очите. Същото ли е и с рибеното масло ?
Мазната риба - да ! За очите също помагат и боровинките.
14.02.10
13:21
Черната боровинка - Vaccinium myrtillus - е за подобряване на зрението.Червената е за други работи ;)