13.12.09
13:26
Здравейте Протеин или Азотен бустер помага за качване на чиста мускулна маса искам да почвам на Азота да оставя протеина що то нямам достатъчно кинти да купя всичко за сега пия Протеин и Л- карнитин и ще оставя Л- карнитина що то го пия на цикъл 1 месец пия 2 седмици почивам ще сабера пари за Креатин или Азот от Протеина съм доволен още от първата седмица имаше разлика сега искам да ми изпъкват вените от азота.
13.12.09
20:07
Как побра всичко в едно изречение ?!
Използвай търсачката, не си нов..
13.12.09
20:42
Абе моля да ме извините ако съм малко груб..! и Аз не съм идеален, но това не е първото адски неграмотно мнение което чета.От това “1 Ирезчение” не се разбира питаш ли за нещо или то дори и на дневник не прилича... :D
Като за начало щом искаш да качваш спри л-карнитина. Азота е добър вариант, обаче задължително не спирай протеина. Азота ще ти отвори клетките и трябва да ги нахраниш хубаво. Най-важното е да се храниш както трябва.
14.12.09
22:49
казано от mastarpan на 14.12.09, 22:10:
Като за начало щом искаш да качваш спри л-карнитина. Азота е добър вариант, обаче задължително не спирай протеина. Азота ще ти отвори клетките и трябва да ги нахраниш хубаво. Най-важното е да се храниш както трябва.
Според мен няма никакви проблеми да пиеш л-карнитин докато качваш.Това не е само мое мнение.Чувал съм го и от други хора. ;)
казано от incessantforce на 14.12.09, 22:49:
казано от mastarpan на 14.12.09, 22:10:
Според мен няма никакви проблеми да пиеш л-карнитин докато качваш.Това не е само мое мнение.Чувал съм го и от други хора. ;)
x2 ! Само гледай с азота да поемаш повече креатин, за да се транспортира повече до клетките и да избухваш. Лично на мен тази комбинация ми се струва много добра и мисля януари да опиша една такава в дневника си.