Цикал с бионабол ... ?

Темата е заключена.

09.02.05
11:44

Правих цикал с бионабол обаче при 4-та седмица 1-ви ден хванх грипа който варлува из циала България и спрях стеройдите понеже немога да ходя на тренировки 3 дена бях на легло докато се посвзема имам няма ще минат 10 дена докато влаза в форма та искам да попитам кога ще мога да започна нов цикал след колко време ще съм се оправил за нов старт ?

П>С Ако има нещу което ви интересува повече питаите !
Малко търпение, все някой ще ви отговори
Mr_Muskul

26.02.05
15:43

и аз бях преди вр със същия случаи като теб . на мен ми препоръчаха тогава да направя 2 седмична почивка и след това да прекарам цикъла на ново.като след цикъла се чистех малко повече вр от нормалното

MO

03.03.05
14:34

Аве приятели аз от понеделник почвам да се тъпча и аз с Бионабол.всчко ми е ясно ве4е за него.
искам да ви попитам само кво да правя когато не дигам(събота и неделя)трябва ли тогава да взимам пак бионанобол
системата ми е 10x20x30x30x20x10
Благодаря ви за умния отговор :wink:
ще чакам да ми отговорите щото скоро почвам и все пак да съм наясно по въпроса :wink:

03.03.05
15:08

брато независимо дали ще тренираш в тези дни или не трябва да го пиеш

MO

03.03.05
15:34

Ами приятел съгласявам се с теб но...няма ли да ми доиде много когато зимам по 20 -30 мг и когато не дигам(в случая е събота и неделя)това са 2 дена а съм чел че не е хубаво когато не се усвоява сичкия Бионабол
не става ли да зимам половин дози когато не дигам щото ми се струва че 20-30 мг на ден в ден които не дигам са много...
ако греша ме поправи :wink:

03.03.05
15:53

ще зимаш всеки ден няма да прекасваш

MO

03.03.05
16:55

Ами ок.така ще направя...
пък да те попитам вземал ли си такова нещо и ако Да кви ти бяха резултатите :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1