14.12.09
10:44
Болна съм от грип с усложнения и се налага да вземам антибиотик 10 дни. Но ми се струва прекалено много време да не тренирам. Става дума за бягане, страх ме е, че съвсем ще загубя форма. Наистина се чувствам доста отпаднала, но продължавам да се колебая дали да не взема панадол да ме поосвести и да си потренирам. Или според вас е по правилно да се излекувам и после да подновя спорта. Или пък да тренирам по малко през това време....
Здравей! Добре е да правиш малко упражнения, за да се раздвижиш, но в никакъв случай не се претоварвай. Тялото ти е в стрес и имунната система раготи на пълни обороти, та ще и помогнеш малко.
мерси. Точно се чудех тренировки дали ще подпомогнат имунитета или напротив. Аз точно с прекалени тренировки май се съсипах. Като тичам и много не усещам че съм на път да се разболея. Но на др ден съм доста зле. То и без това няма да мога много ама по малко ще се пробвам
Пробвай се, но много леко и после се обличай добре на път за вкъщи от залата или мястото, където тренираш. Вземи си глутамин. Той подпомага имунната функция и предпазва от срив на имунитета в следствие на тренировките.
Maлко раздвижване, все ще е от полза. Когато човек се отпусне, инерцията е голяма.
Тежки тренировки, не ти препоръчвам. Тялото ти влага ресурси в борба с болестта, така че...пести му силите.
14.12.09
21:25
Тренирал съм си с вирусна бронхопневмония ,на силни антибиотици.Просто внимавай да не кашляш,докато вдигаш от лежанка,аз обикновено кашлях насила преди да взема щангата от стойките,че да ми е леко. :)
Аа иначе...каквото каза СТАЛКЕР. :)