Нужда от помощ

09.02.05
13:00

темата е модерирана от Мартин http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=38495#38495

Аз сам напално начинаещ , който има нужда от помощ . Запо4нах да се занимавам с фитнес преди малко повече от 2 месеца , като усилено качвах маса . За тези 2 месеца от 87 кг станах 103 , като увеличих всичките си размери (включително и на талията) . Сега искам да се освободя малко от излищните мазнини . Вече ли купих Л-карнитин на Биогейм , но не сам наясно с някои неща . Сигурно ще ви прозвучи смешно , но какво е Кардио . Разбрах че са някакви аеробни упражнения , но не разбрах точно какви . Искам и да помоля за някакви напатствия в диетата , която трябва да спазвам : Какви храни трябва да ям , какви да изключа от храненето си , колко калории трябва да приемам на ден . Искам да сваля мазнините , без сериозна загуба на мускули , затова не искам някаква драстична диета , която да ме стопи целия . Аз нямам много за сваляне . Всичките ми мазнини са в областта на кръста и корема(обиколката на талията ми е 94 см.) , и савсем малко по гърдите. Много ще ви бъда благодарен , ако ми отговорите на тези въпроси и ми помогнете . Ако този топик не е подходящото място за това саобщение се извинявам . БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!

09.02.05
13:15

Здравей!
Ако си жена, темата си е на мястото. Ако не си (а ти май не си), по-добре е темата да бъде преместена в съответния разел.
Ще ти предложа да прочетеш в сайта за хранителните режимите за понижаване на теглото. Опитай да си изготвиш режим самостоятелно, след това можеш да го покажеш и да го коментираме.
Поздрави!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1