16.12.09
16:23
Значи историята ми е малко дълга.Започнах сериозно да се занимавам преди 2 години с фитнес.Бях 180см,94кг,пушех по 2 кутии цигари.И един ден казах,че спирам цигарите и ще запо4на да спортувам.И така и стана,спрях цигарите изчетох мн,ама мн за храненето,тренировки и пр-е.За 8-9месеца отслабнах с 26-27кг и бях 67.5кг.Всичко беше добре очертано и започнах да качвам,докато не стана катастрофа(още по дълга ист) и 8 месеца не бях стъпвал в залата.Така,та това беше на кратко.Сега съм в залата от два месеца,досега се опитвам да възвърна формата и да поизчистя натрупаното.За януари мисля да направя едно стакче,та се колебая между:
-Гликокарб,Протеин Голд стандарт,Л-глутамин,БЦАА на прах,Фаст карбс,Креатин алфаКГ + ХМБ,таурин на прах,Казеин на Оптимум,нол фудс адам,рибено масло или омега комплекс,Joint Perfomace.
или
-Стака на БСН за маса + стерол
-Или да заменя креатина със SIZE ON Gaspari
Или някоя по добра идея от вас?
Благодарности
Чакам вашето компетентно мнение.
Темата беше редактирана от C_o_S_a***N_o_S_t_R_a на 17.12.09 16:54.
Sizeon или Cellmass, след като парите не са от значение, имайки предвид, че си избрал Голд стандарта(който можеш да смениш с изолата на Нау).
Мнението беше редактирано от morley1 на 16.12.09 18:54.
17.12.09
16:57
Ами сякаш клоня към селмаса?Вие как мислите?
И има ли смисъл от NO,при първата комбинация?
По принцип с подобна комбинация + ХМБ за 2 месеца резултаттите са ми били впе4атляващи
18.12.09
17:08
Няма ли някой да се изкаже?