20.12.09
12:19
Здравейте ще имам един период от поне 10 тина дена без никакви тренировки и движение ,съчетан вероятно с преяждания ,та доколкото се познавам това ще означава + 5 кг мазнини за мене,и се чудех ако си взема този продукт дали ще помогне като си хапвам повече бързи въглехидрати да не напълнея.Също така се чудя и за slin-sane.Въпроса е като не трнирам ще е ефективен ли някой от продуктите да не омазня много ако го приемам преди високовъгкехидратно или мазнинно ядене.
20.12.09
13:35
Хубавото на Cheaters-a e, че не го пиеш нон стоп, а само когато чийтваш от хранителния режим, имаш си таблица, смяташ си храненето и 15 минути преди и след храненето определени таблетки, а останалата чат от продукта си я пазиш до следващия път било то рожден ден или някакви други празници.
когато аз гледах за такъв тип продукти се ориентирах към Insulean. съдържа доста повече нещо от Слина, на по-ниска цена е. ама гледам, че чийтърса сега е на по-добра цена от предложеното от мен, така че е ясно- по-добре него вземи.
Карб и Фет Блокерите са много удачен избор по праниците с оглед на претрупаните трапези предимно с въглехидратни ястия.
Относно приема на Cheaters Relief:
При ядене състоящо се от 50-60гр въглехидрати и 10-15гр мазнини приемайте, 2 таблетки 15мин преди ядене и 2 табл. 15мин след ядене с 300мл вода.
При ядене състоящо се от 85+гр въглехидрати и 24+гр мазнини приемайте, 4 таблетки 15мин преди ядене и 4 табл. 15мин след ядене с 300мл вода.
Не приемайте повече от 3 порции на ден.
Друга добра алтернатива са Карб и Фет Блокер по отделно, като се дозира според съдържанието на яденето.
Мнението беше редактирано от AlexK на 20.12.09 15:09.
Тоест да не се приемат повече от 24 хапчета на ден така ли.И примерно проблем ли е да се взема 7-8 дена всеки ден.И ако тези 100 гр въглехидрати на ядене са бързи като торти ,сладки и разни други такива би трябвало пак да не се напълнее от тях нали.
Ако яденетата изискват прием от по 8 таблетки при всяко, значи не трябва да се взимат повече от 24 табс, но това не значи че е подходящо да пиеш 4табс х 6 пъти на ден.С 3 яденета е максимум за 1 ден. Относно дължината на цикъла няма установено време. Ако ти понася и нямаш дисконфорт, то тогава може и всеки ден да се взима. По принцип се води, че трябва да спира бавни и бързи въглехидрати, заради контролирането на инсулина.
Карб и Фет Блокерите са продукти за хора без воля !
Как за 10дена ще качиш 5кг мазнини ? Толкова ли не можеш да се контролираш ?
Карб и Фет Блокерите са продукти за хора без воля !
Как за 10дена ще качиш 5кг мазнини ? Толкова ли не можеш да се контролираш ?
Ами последните няколко години около коледа и нова година за 10 тина дена спокойно си качвам по 5-6 кг.Просто се получава така че не мога да тренирам през това време , и дори и да ям по чисто пак качвам не знам.А и малко повече тестени работи или сладко да хапна и веднага ми се лепи.И сега се чудя или cheaters reliefa ще си взема или пък може да направя един прием на Sx за 10-14 дена да видим дали ще ме спре от напълняване.