Bsn-Cheaters relief ,някой пробвал ли го е ?Или slin-sane

20.12.09
12:19

Здравейте ще имам един период от поне 10 тина дена без никакви тренировки и движение ,съчетан вероятно с преяждания ,та доколкото се познавам това ще означава + 5 кг мазнини за мене,и се чудех ако си взема този продукт дали ще помогне като си хапвам повече бързи въглехидрати да не напълнея.Също така се чудя и за slin-sane.Въпроса е като не трнирам ще е ефективен ли някой от продуктите да не омазня много ако го приемам преди високовъгкехидратно или мазнинно ядене.

20.12.09
13:35

Хубавото на Cheaters-a e, че не го пиеш нон стоп, а само когато чийтваш от хранителния режим, имаш си таблица, смяташ си храненето и 15 минути преди и след храненето определени таблетки, а останалата чат от продукта си я пазиш до следващия път било то рожден ден или някакви други празници.

20.12.09
13:56

когато аз гледах за такъв тип продукти се ориентирах към Insulean. съдържа доста повече нещо от Слина, на по-ниска цена е. ама гледам, че чийтърса сега е на по-добра цена от предложеното от мен, така че е ясно- по-добре него вземи.

20.12.09
15:08

Карб и Фет Блокерите са много удачен избор по праниците с оглед на претрупаните трапези предимно с въглехидратни ястия.

Относно приема на Cheaters Relief:
При ядене състоящо се от 50-60гр въглехидрати и 10-15гр мазнини приемайте, 2 таблетки 15мин преди ядене и 2 табл. 15мин след ядене с 300мл вода.
При ядене състоящо се от 85+гр въглехидрати и 24+гр мазнини приемайте, 4 таблетки 15мин преди ядене и 4 табл. 15мин след ядене с 300мл вода.
Не приемайте повече от 3 порции на ден.

Друга добра алтернатива са Карб и Фет Блокер по отделно, като се дозира според съдържанието на яденето.

Мнението беше редактирано от AlexK на 20.12.09 15:09.

20.12.09
15:36

Тоест да не се приемат повече от 24 хапчета на ден така ли.И примерно проблем ли е да се взема 7-8 дена всеки ден.И ако тези 100 гр въглехидрати на ядене са бързи като торти ,сладки и разни други такива би трябвало пак да не се напълнее от тях нали.

20.12.09
16:17

Ако яденетата изискват прием от по 8 таблетки при всяко, значи не трябва да се взимат повече от 24 табс, но това не значи че е подходящо да пиеш 4табс х 6 пъти на ден.С 3 яденета е максимум за 1 ден. Относно дължината на цикъла няма установено време. Ако ти понася и нямаш дисконфорт, то тогава може и всеки ден да се взима. По принцип се води, че трябва да спира бавни и бързи въглехидрати, заради контролирането на инсулина.

20.12.09
16:42

Карб и Фет Блокерите са продукти за хора без воля !
Как за 10дена ще качиш 5кг мазнини ? Толкова ли не можеш да се контролираш ?

20.12.09
16:57

казано от emzo на 20.12.09, 16:42:

Карб и Фет Блокерите са продукти за хора без воля !
Как за 10дена ще качиш 5кг мазнини ? Толкова ли не можеш да се контролираш ?

Ами последните няколко години около коледа и нова година за 10 тина дена спокойно си качвам по 5-6 кг.Просто се получава така че не мога да тренирам през това време , и дори и да ям по чисто пак качвам не знам.А и малко повече тестени работи или сладко да хапна и веднага ми се лепи.И сега се чудя или cheaters reliefa ще си взема или пък може да направя един прием на Sx за 10-14 дена да видим дали ще ме спре от напълняване.

20.12.09
17:40

Като стана скандала се запасих с 3 кутийки,все пак годността е до средата на 2012 та :).Иначе се намира все още само че на цени около 100 лева.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1